Реал бил стъпка в плана на Моу да поеме Ман Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Реал бил стъпка в плана на Моу да поеме Ман Юнайтед
Ами постни си заплашителните лични съобщения да ти се посмеят хората като за последно , г-н бивш Модератор със супер сили! 

Пък на теб за да ти се посмеят е нуджно да ти прочетат само последните 4,5 поуста- нищо друго
И ти не отстъпваш с личните си съобщения обаче 

-
- Контакти:
MORSKI написа:Пък на теб за да ти се посмеят е нуджно да ти прочетат само последните 4,5 поуста- нищо другоИ ти не отстъпваш с личните си съобщения обаче
Не ви бива в контрите , момчета

[offtopic]Кой казва, че не ни бива в контрите
Човека контра
Странно как всички не ни бива,а само теб
Мисля, че си имаме нов "специален"
И за твое сведение се казва ПОУСТ, а не пост
Твоите поустове явно са за хора със специален акъл, които ние простосмъртните не можем да оценим
Така, че другия път преди да остроумничиш- позаинтересувай се малко....[/offtopic]

Странно как всички не ни бива,а само теб

И за твое сведение се казва ПОУСТ, а не пост

Твоите поустове явно са за хора със специален акъл, които ние простосмъртните не можем да оценим

Така, че другия път преди да остроумничиш- позаинтересувай се малко....[/offtopic]
-
- Контакти:
MORSKI написа:[offtopic]Кой казва, че не ни бива в контритеЧовека контра
![]()
Странно как всички не ни бива,а само тебМисля, че си имаме нов "специален"
![]()
И за твое сведение се казва ПОУСТ, а не пост![]()
Твоите поустове явно са за хора със специален акъл, които ние простосмъртните не можем да оценим![]()
Така, че другия път преди да остроумничиш- позаинтересувай се малко. ...[/offtopic]
Поуст е, ама само за тебе

Вие недосегаемите фенове на Реал ако вниквахте,нямаше да пишетe глупости,за да ви се смеят хората. Ти "morski" пропускаш най-важното след всичко изписано досега , а именно - в края на деня, не аз бях този който нарече Джерард "куц кон" и не бях аз този който прибягна до заплахи с лични съобщения.

"Приятна вечер"

Tи четеш еванелието като дявола- тоест както на теб ти е удобно..
Първо за да се стигне до ЛС от мен- ти беше прекалил... От няколко дена не спира да се заяждаш с феновете на Реал, имаш обдино и нахакано поведение и не пореставаш да нареждаш!
Логично и те предупредих, че това не се толерира в този форум- ти пък се направи на интересен, ок твоя воля!
Иначе не е само според мен поуст, но не ми се спори сега.....
Недосегаеми не сме ние, а май ти... Или поне се смяташ за такъв.. И странно как все ние пишем глупости, а ти не
Иначе всеки си има право на мнение- моето за Джерард е, че е куц кон! Не ми харесва играта му, стила му, повдеението му и точка
Приятна и на теб.
Първо за да се стигне до ЛС от мен- ти беше прекалил... От няколко дена не спира да се заяждаш с феновете на Реал, имаш обдино и нахакано поведение и не пореставаш да нареждаш!
Логично и те предупредих, че това не се толерира в този форум- ти пък се направи на интересен, ок твоя воля!
Иначе не е само според мен поуст, но не ми се спори сега.....
Недосегаеми не сме ние, а май ти... Или поне се смяташ за такъв.. И странно как все ние пишем глупости, а ти не

Иначе всеки си има право на мнение- моето за Джерард е, че е куц кон! Не ми харесва играта му, стила му, повдеението му и точка

Приятна и на теб.