Реал бил стъпка в плана на Моу да поеме Ман Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал бил стъпка в плана на Моу да поеме Ман Юнайтед
Ole20Legend, благодаря че ме нарече малък
от поне 30 години никой не ме е наричал така, значи казваш че МАн Ю изграждали футболисти, като кой например Фердинанд ли или Руни те ли не са скъпи покупки,я ми кажи някой изграде нфутболист че нещо не се сещам . Ман Ю харчи много пари за трансфери и винаги са го правили поне последните години,за да се получи последната силна селекция бяха наляти 100 тици милиони това са фактите, както е факт че 9 е по голямо от 3 и че Ливърпул е евробоеца на Англия а не МанЮ. Нека Ман Ю настигне Аякс, Интер, и Баерн , после Ливърпул и Милан и тогава да претендира за трона на Реал.

Ае тези пак започнаха да си мерят пи*ките
"Моу" не е от тези,който стоят в голями отбори,затова ако реши да си тръгне си отива.До колкото Реал vs. Манчестър само не разбирам защо Манчестър се бута някаде.И до феновете какви успехи имате,че чак са по-голями от на Реал??????????

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
-
- Контакти:

Някои хора тук въобще незнаят нищо за нас и си личи от километри. Клубният ни трайсферен рекорд е 30 милиона (Берба 2008) , а вашия колко е? Незнам кога изхарчихме за последно 250 милиона за едно лято и си останахме с пръст в устата. Кога за последно въобще похарчихме голяма сума пари за СВЕТОВНО доказан футболист като например Фиго , Зидан , Роналдо и т.н? Кой беше чувал за Рууни и Фердинанд преди да дойдат при нас? Изградили сме много футболисти през годините , така че може да се пукате от яд колкото си искате , СМЕШНИЦИ.
-
- Контакти:
stg333 написа:Ole20Legend, благодаря че ме нарече малъкот поне 30 години никой не ме е наричал така, значи казваш че МАн Ю изграждали футболисти, като кой например Фердинанд ли или Руни те ли не са скъпи покупки,я ми кажи някой изграде нфутболист че нещо не се сещам . Ман Ю харчи много пари за трансфери и винаги са го правили поне последните години,за да се получи последната силна селекция бяха наляти 100 тици милиони това са фактите, както е факт че 9 е по голямо от 3 и че Ливърпул е евробоеца на Англия а не МанЮ. Нека Ман Ю настигне Аякс, Интер, и Баерн , после Ливърпул и Милан и тогава да претендира за трона на Реал.
Какви много пари за трансфери бе помяр жалък.Най високия ни трансфер е 30 млн за Бербатов.Звездите който сме изграждали са доста.Роналдо,Бекъм,Кантона,Бест,Нистелрой,Боби Чарлтон и още куп други.Без МЮ никой нямаше да знае за тези играчи.РЕАЛ Мадрид са жалкарите тука.Понеже дават над 250 млн за играчи и пак нищо не могат да направят.Те не са футболен отбор а са рекламна агенция.Какво ми говориш за титли от над 3010310 години бе келеш ?Ливерпул като са боеца на Англия къде ще са другата година ?Ще играят в Лига Европа докато ние ще играем в ШЛ.Ако си толкова голям за колкото си имаш ти тряба да се самоубиеш понеже си достааааааа прост.
Ole20Legend написа:stg333 написа:Ole20Legend, благодаря че ме нарече малъкот поне 30 години никой не ме е наричал така, значи казваш че МАн Ю изграждали футболисти, като кой например Фердинанд ли или Руни те ли не са скъпи покупки,я ми кажи някой изграде нфутболист че нещо не се сещам . Ман Ю харчи много пари за трансфери и винаги са го правили поне последните години,за да се получи последната силна селекция бяха наляти 100 тици милиони това са фактите, както е факт че 9 е по голямо от 3 и че Ливърпул е евробоеца на Англия а не МанЮ. Нека Ман Ю настигне Аякс, Интер, и Баерн , после Ливърпул и Милан и тогава да претендира за трона на Реал.
Какви много пари за трансфери бе помяр жалък.Най високия ни трансфер е 30 млн за Бербатов.Звездите който сме изграждали са доста.Роналдо,Бекъм,Кантона,Бест,Нистелрой,Боби Чарлтон и още куп други.Без МЮ никой нямаше да знае за тези играчи.РЕАЛ Мадрид са жалкарите тука.Понеже дават над 250 млн за играчи и пак нищо не могат да направят.Те не са футболен отбор а са рекламна агенция.Какво ми говориш за титли от над 3010310 години бе келеш ?Ливерпул като са боеца на Англия къде ще са другата година ?Ще играят в Лига Европа докато ние ще играем в ШЛ.Ако си толкова голям за колкото си имаш ти тряба да се самоубиеш понеже си достааааааа прост.
Ало децата футбола не се играе от 10 или15 години нали....???????????????
SHAKOMINATORA написа::lol:![]()
![]()
Някои хора тук въобще незнаят нищо за нас и си личи от километри. Клубният ни трайсферен рекорд е 30 милиона (Берба 2008) , а вашия колко е? Незнам кога изхарчихме за последно 250 милиона за едно лято и си останахме с пръст в устата. Кога за последно въобще похарчихме голяма сума пари за СВЕТОВНО доказан футболист като например Фиго , Зидан , Роналдо и т.н? Кой беше чувал за Рууни и Фердинанд преди да дойдат при нас? Изградили сме много футболисти през годините , така че може да се пукате от яд колкото си искате , СМЕШНИЦИ.
Нас да ни е яд,защо,защото дадохме 250 милиона и пак сме с по-малки дългове от вас,че Реал е легeнда,че нашият стадион не е ипотикиран за разлика от вашия??????
Ole20Legend, Реал е велик отбор ,велик символ ако искат могат да похарчат и 1 милиард на година, да си чувал че не е редно да се гледа в паницата на по големия, гледайте си там американските чорбаджии , нормално е да си изпаднал в пълна паника след като отбора ти върви надолу напоследък,щом това те прави щастлив скачай и викай и обиждай по тоя начина изглеждаш като дакел който лае лъв , както и изглежда Ман Ю спрямо Реал
SHAKOMINATORA, ако ти не си чувал за Фердинад и Руни преди да ги купите и то за не малки суми, значи толкова и разбираш от футбол

RENAULT написа:Ало децата футбола не се играе от 10 или15 години нали....???????????????
Така е, но ако те топлят успехи от преди 60 години при сегашното положение на Реал...
-
- Контакти:
stg333 написа:SHAKOMINATORA, ако ти не си чувал за Фердинад и Руни преди да ги купите и то за не малки суми, значи толкова и разбираш от футбол![]()
![]()
![]()
![]()
И кои бяха те преди да дойдат при нас бе, въшкар? Никой отбор няма да ни даде евтино футболист с потенциал, смешник.