Пелегрини разкри шокиращи факти от кухнята на Реал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пелегрини разкри шокиращи факти от кухнята на Реал
Кого да продадат решаваше Валдано, що си мислите, че Перес се занимава с всичко в клуба. При Моуриньо със сигурност властта на Валдано ще е по-малка, разбира се, Перес ще си продължава с маркетинговите трансфери, ама няма лошо от тях.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
denis_93 написа:Рено прав си обачее сети се кои ни бяха фланговите играчи по време на сезона не ме е яд че Пелегрини напусна яд ме е на Перес на тоя тъп човекпродаде Робен който е дбър флангови играч после Пелегрини направи грешка според мен че пусна Роналдо зад нападателя а не дясно крило
при положение че нападатели имаме не е да нямаме Раул за кфо седя на скамеиката толко мачове
Гранеро ми игра крило дет незнае каде се намира това момче добре че беше Расмо отдясно та центрираше иначе Гранеро спеше не че аз бих се справил по добре но Гранеро изобщо не центрираше !!! Надявам се и то доста силно Моуриньо да не прави такива прости работи като Пелегрини и да има повече власт над отбора и трансферите !!!
Денис не знам дали знаеш но Перес след като купи Алонсо той каза "...Аз бях до тук".За Робен не знам само защо го раздухвате,че играел добре само на един мач ми направи впечатление и то е Срещу Барса няма да казвам резултата той тичаше най-много иначе като цяло слаб сезон беше.....За Пелегрини просто нямам дума.... Има Бензема и Раул той ми пуска Роналдо нападател,колкото и добър да е(да не кажа най-добрият) крило щеше да му е по-удобно но всичко е свършило и ние трябва да продължим напред.Флангови играчи имаме но този кав*л не ги пускаше едновремено,говоря за Кака,Ван дер вар,Гути,Диара......и още много но няма вече за какво да се ядосвам

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
- Los Che
- Контакти:
инженер Мануел Пелегрини не бил говорил с президента на отбора?
Рипамонти да не би да чака сеньор Перес да го потърси?
Макар че вече е късно ето телефоните на "Реал"М.
от които някой не толкова срамежлив треньор може да се възползва.
А към г-н Перес обръщението може да е и - Member nº 3,303
Рипамонти да не би да чака сеньор Перес да го потърси?
Макар че вече е късно ето телефоните на "Реал"М.

А към г-н Перес обръщението може да е и - Member nº 3,303
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.