david_villa написа:Аз съм възмутен от политиката на "Реал" и "Барса". Ако привлекат всички имена, с които се спекулира в медиите, то поне половината ще си провалят бъдещето. Това си личности с труден характер, много на брой, напълно нормално е поне половината да претърпят крушение в кариерата. Така би и с първия "успешен" проект на Перес. Сега отново 9-цифрени суми за селекция, които вдигнаха темпото на пазара и нереално много цените на играчите. Докога ще отвръщате на удари, ще съсипвате останалите отбори в Испания (за да пада нивото на Примера), които за разлика от вас дават шанс на по-младите си играчи и превръщате звездите в манекени, продаващи фланелки?!
Реал Мадрид е последният клуб в Примера,който може да бъде обявен,че обира най-доброто от Испания. Кажи ми последните години на кой испански клуб сме купили звездата

Аз се сещам само за един Серхио Рамос,който го взехме преди пет години от Севиля . Аз точно това се ядосвам,че Реал Мадрид се превърна в люпилня на таланти, виж звездите на Хетафе и Алмерия от коя школа са дошли, виж един водещ реализатор на Примера като Алваро Негредо,че пак е наш юноша. За мен отбор,който обира най-доборто от местното първенство е Байерн М. Виж, как взеха Балак и Зе Роберто, когато бяха най-добри в Германия, Подолски, Клозе, Гомес и т.н. И накрая искам да завърша,че за мен лично идването на Силва на Бернабеу е много малко вероятно. Така,че в момента всички говорим само на теории и наизуст