Мадрид отвръща на удара: Силва на "Бернабеу" още тази седмиц

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bru-baker
Контакти:

Re: Мадрид отвръща на удара: Силва на "Бернабеу" още тази седмиц

Мнениеот bru-baker » 21 май 2010 09:52

SHAKOMINATORA написа:
megan fox написа:
RENAULT написа:Когато Барса взима всеки мълчи....Абе нямам думи...

E ние взехме само един Вия до момента. Говори се за Фабрегас, но едва ли ще го вземем, така че нещата не са същите! ажи ми кога Барса са пръсвали над 250 милиона евро за играчи в рамките на 1 трансферен прозорец?! Че ние не даваме толкова за 2 години!!!

Фабрегас си е истински каталунец и няма нищо по нормално от това да се върне там където му е сърцето. Айде сега да видим къде са сърцата на Бензема , Кака и Роналдо.

Moj chovek surcata pri zelenata valuta ako ne si razbral :).I ako real v momenta veche ne pecheli kupi , pecheli pari.....

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 май 2010 10:40

david_villa написа:Аз съм възмутен от политиката на "Реал" и "Барса". Ако привлекат всички имена, с които се спекулира в медиите, то поне половината ще си провалят бъдещето. Това си личности с труден характер, много на брой, напълно нормално е поне половината да претърпят крушение в кариерата. Така би и с първия "успешен" проект на Перес. Сега отново 9-цифрени суми за селекция, които вдигнаха темпото на пазара и нереално много цените на играчите. Докога ще отвръщате на удари, ще съсипвате останалите отбори в Испания (за да пада нивото на Примера), които за разлика от вас дават шанс на по-младите си играчи и превръщате звездите в манекени, продаващи фланелки?!

Реал Мадрид е последният клуб в Примера,който може да бъде обявен,че обира най-доброто от Испания. Кажи ми последните години на кой испански клуб сме купили звездата :roll: Аз се сещам само за един Серхио Рамос,който го взехме преди пет години от Севиля . Аз точно това се ядосвам,че Реал Мадрид се превърна в люпилня на таланти, виж звездите на Хетафе и Алмерия от коя школа са дошли, виж един водещ реализатор на Примера като Алваро Негредо,че пак е наш юноша. За мен отбор,който обира най-доборто от местното първенство е Байерн М. Виж, как взеха Балак и Зе Роберто, когато бяха най-добри в Германия, Подолски, Клозе, Гомес и т.н. И накрая искам да завърша,че за мен лично идването на Силва на Бернабеу е много малко вероятно. Така,че в момента всички говорим само на теории и наизуст 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 май 2010 11:05

Madridist написа:
david_villa написа:Аз съм възмутен от политиката на "Реал" и "Барса". Ако привлекат всички имена, с които се спекулира в медиите, то поне половината ще си провалят бъдещето. Това си личности с труден характер, много на брой, напълно нормално е поне половината да претърпят крушение в кариерата. Така би и с първия "успешен" проект на Перес. Сега отново 9-цифрени суми за селекция, които вдигнаха темпото на пазара и нереално много цените на играчите. Докога ще отвръщате на удари, ще съсипвате останалите отбори в Испания (за да пада нивото на Примера), които за разлика от вас дават шанс на по-младите си играчи и превръщате звездите в манекени, продаващи фланелки?!

Реал Мадрид е последният клуб в Примера,който може да бъде обявен,че обира най-доброто от Испания. Кажи ми последните години на кой испански клуб сме купили звездата :roll: Аз се сещам само за един Серхио Рамос,който го взехме преди пет години от Севиля . Аз точно това се ядосвам,че Реал Мадрид се превърна в люпилня на таланти, виж звездите на Хетафе и Алмерия от коя школа са дошли, виж един водещ реализатор на Примера като Алваро Негредо,че пак е наш юноша. За мен отбор,който обира най-доборто от местното първенство е Байерн М. Виж, как взеха Балак и Зе Роберто, когато бяха най-добри в Германия, Подолски, Клозе, Гомес и т.н. И накрая искам да завърша,че за мен лично идването на Силва на Бернабеу е много малко вероятно. Така,че в момента всички говорим само на теории и наизуст 8-)

И за мен е малко вероятно, въпросът е че "Реал" и "Барса" така и не оцениха качествата на собствените си школи. Къркич, Игуаин и всички, които цитираш, не получиха достатъчно уважение и/ли шанс, а бяха привлечени футболисти за кошмарни суми, преобръщащи пазара. Винаги човекът, който може да носи отбора в сърцето си, е по-добрият вариант от тънещия в милиони наемник. Например, повечето играчи на славния тим на "Валенсия" отпреди години, така и не предадоха идеята. Настоящият тим показа сериозен прогрес през сезона със селекция за... 8 млн.! Вие не купувате най-доброто в Испания, обикновено се целите в най-доброто в света и повечето играчи идват, мислейки, че няма начин да не успеят. И често си провалят кариерата.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 май 2010 16:53

denis_93 написа:...Перес кат има дава къде е проблема не виждам,от една страна Перес иска пари от друга иска да удовлетвори нас феновете на Мадрид !!! Вие ако сте на нащо място няма ли да искате да се промени нещо в любимия ви отбор кат в порядъка на 2 години сме с пръст в устата !!! ;)

Само едно не разбирам: вие какво желаете - да виждате куп звезди в отбора и да сте първи по маркетинг или да печелите трофеи?! За толкова време не разбрахте ли,че политиката на Перез не е правилна?! Това, че имате уж най-добрите играчи не ви носи трофеи! Това ви носи много пари от маркетинг, а виждаш къде отиват купите. - и това не го казвам, за да се заяждам или да те провокирам. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 май 2010 13:02

Еми манталитета на нашата публика(испанската) е на кралски принцип- важното е да е лъскаво и да блести, нищо, че е кухо...
Надявам се ме разбра и дадох отговор на въпроса ти...

За феновете на Реал в Испания и в часност в Мадрид е важно да има звезди, на които да се радват- клуба да има рекордни печалби и да е нещо като витрина на която се излагат звездни попълнения.....
Трофеите явно са по-важни само за нас- чуждестранните фенове...

Испанците искат красива игра- независимо от резултата и в този ред на мисли- играчите, които имаме хем носят пари на Перес и клуба- хем задоволяват интереса за зрелище на зрителите- пък трофеите.... Те са на заден план- за съжаление...

Върни се в “Реал Мадрид”