Реал Мадрид отмени последната си тренировка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Реал Мадрид отмени последната си тренировка

Мнениеот RENAULT » 17 май 2010 21:11

theprideofplovdiv написа:
RENAULT написа:
Linkydj написа:Естествено, че трябва да го махнат!
То бива доверие бива , ама чак пък толкова?
Падна от 4 двеизионен (Алкорон , може и да е в по-горна девизия така сьм запомнил) с 4-0!4-0?!?!??!?! И то не в приятелски мач, отпадна за купата!И ОСТАНА НА ЧЕЛО?Окей , вот на доверие , не трябва по средата да се сменя треньора - добре.
2 дербита с барса = 0 гола 2 загуби = 0 титли.
1/8 финал за Цл = Отпадна от не толкова добрия отбор на Лион.

Е как да не го махнеш , след като в половината от тези мачове той беше виновника с не адекватните си начални състави и смени.

Браво един човек ,който мисли като мен.Аз не исках да говоря преди края на сезона но Пелегрини си е прост инжинер нищо повече

Пише се инжЕнер(замисли се кой е простия :mrgreen: ) и определено инженерите не са прости хора,но както и да е.Пожелавам си никога на Реал да се случи такъв безхарактерен и СЛАБ треньор!

Извинявам се за грешката.Не съм я забелязъл!И за простотия говорех за неговите тъпи решения
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2010 21:18

Има сходство между Палегрини и Дел Боске.
И двамата започнаха плахо и неуверено начело на Реал, а всички знаем какво направи след това Дел Боске, така че може би му трябва време на Палегрини да сработи тези скъпоплатени футболисти, защото за 1 година трудно може да стане това.

Все пак сезона не е чак толкова провален като се има предвид, че до последно Реал беше в играта за титлата в Испания и просто като разбра, че Барса водят в последният кръг убедително не си даваха зора да играят вече, а и така спасиха и Малага :lol:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 18 май 2010 12:13

Добър трениор е Пелегрини ма смени не са сеща, че трябва да прави. Също при добрата форма която има Ласс пуска тва Аржентинско дърво Гаго, дано по-бързо го пробутаме на Сити.Тоя Албиол само дето дадохме 15 милиона за него, много слаб сезон, понякога пускаше Марсело ляв бек, при наличието на Арбелоа, който беше налаган цял сезон от ляво, Марсело е офанзивен играч, като е сложен бек не се връща и цялото ляво крило остава празно. Трябва да се купи или централен защитник и ляв бек или ляв и десен бек, и читав дефанзивен халф. Пелегрини сякаш го е срам пред камерата да говори само 1 интервю след мача и тва за цялата седмица
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 18 май 2010 21:42

Къф добър треньор е нали го видях получихме ранен гол от Малага и нашия седи кат утрепан на скамейката няя да стане да вика по играчите или да покаже поне разочарование та да се нахъсат играчите той си седи и го боли байрака,както по горе беше споменато не пуска Лассана Диара а пуска Гаго компаса срещу Малага май се чудеше къде е неговата и каде е противниковата врата,с една дума не редеше състава кат хората Пелегрини и тва е !!!
П.С. Мнението за Пелегрини ми беше друго преди мача с Малага ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 18 май 2010 22:03

denis_93 написа:Къф добър треньор е нали го видях получихме ранен гол от Малага и нашия седи кат утрепан на скамейката няя да стане да вика по играчите или да покаже поне разочарование та да се нахъсат играчите той си седи и го боли байрака,както по горе беше споменато не пуска Лассана Диара а пуска Гаго компаса срещу Малага май се чудеше къде е неговата и каде е противниковата врата,с една дума не редеше състава кат хората Пелегрини и тва е !!!

Да кажеш, че Пелегрини не е добър е смешно само като погледнеш кво напрай с отбор като Виляреал и това за головете и победите които постигнахме, верно е, че е неадекватен на моменти, но не е слаб

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 18 май 2010 22:21

bojkyy написа:
denis_93 написа:Къф добър треньор е нали го видях получихме ранен гол от Малага и нашия седи кат утрепан на скамейката няя да стане да вика по играчите или да покаже поне разочарование та да се нахъсат играчите той си седи и го боли байрака,както по горе беше споменато не пуска Лассана Диара а пуска Гаго компаса срещу Малага май се чудеше къде е неговата и каде е противниковата врата,с една дума не редеше състава кат хората Пелегрини и тва е !!!

Да кажеш, че Пелегрини не е добър е смешно само като погледнеш кво напрай с отбор като Виляреал и това за головете и победите които постигнахме, верно е, че е неадекватен на моменти, но не е слаб

Какви победи постигнахме и срещу кого . Биеха ни като тъпан навсякаде в европа. :evil: :evil: :evil: :evil: Този нито един път не ми хареса как нареди отбора.ВЪН ОТ "БЕРНАБЕУ"
П.П. Толкова съм ядосан за проваленият сезон,че може и да прекалявам от време на време ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 18 май 2010 22:41

Били сме кои сме били по малките отбори въпроса беше Барса ами АЛКОРКОН,на Лион пък да не говоря абонти им станахме на Лион гол неможахме да вкараме макар че са слабаци отсекъде просто ПЕЛЕГРИНИ беше длъжен за тия пари просто беше задължен да спечели нещо !!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 18 май 2010 23:39

Мен, че отбора игра много красиво и вкара 103 гола в първенството ме удовлетворява. Футбола не е само купи и успехи, има възходи и падения, но красотата на играта радва хората, купите идват в последствие

Върни се в “Реал Мадрид”