Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?

Мнениеот batceko » 09 май 2010 10:13

.... мисля че ако това стане е най логично да закрият Реал като отбор , щото всяко нещо тряБва да си има граници .. то ясно че там има хора с болни амбиции , които ако могат биха купили всички футболисти , като по този начин ще си гарантират, че в следващите 10 -15 години че ще печелят навсякъде или поне най накрая ще прескочат 8-на финалите в шампионска лига и барем се дотътрят до четвърт финал :) :) :) ... въпроса е дали ще се намерят хора да не позволят това да се случи щото като казах трябва да има някаква граница в безочието на хората с пари .. още повече че при Реал парите доколкото знам са от заеми .. боже , боже .. какво ли още ще има да видим :lol:

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 09 май 2010 17:20

Aз не видях подобна информация в Мирър

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 09 май 2010 17:58

То това е по-абсурдно и от Адриан Муту в Реал бе..

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 09 май 2010 19:47

Тоя не го искам.....
[offtopic]Като имат пари ще дават колкото си искат, мразете колкото искате, и едва ли вие сте хората който да правят отчет на парите на Реал... Без да се заяждам - лично мое мнение, някои ако мисли по дръг начин :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: добре :)[/offtopic]
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 09 май 2010 23:10

Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността :shock:

Пич все пак това е игра.И аз съм опитвал да купя футбалери от Барса.Не беше Меси а Къркич.Пишеше,че на своя враг футболисти не продават (имам предвит Барса).;)

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 09 май 2010 23:13

gilento93 написа:
Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността :shock:

Пич все пак това е игра.И аз съм опитвал да купя футбалери от Барса.Не беше Меси а Къркич.Пишеше,че на своя враг футболисти не продават (имам предвит Барса).;)

То на фифа дори и от Атлетико да копуваш не ти приема.В РЕАЛноста играят парите ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 10 май 2010 14:34

RENAULT написа:
gilento93 написа:

То на фифа дори и от Атлетико да копуваш не ти приема.В РЕАЛноста играят парите ;)

на 2010 може, но искат много повече пари ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Реал Мадрид”