Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността
gilento93 написа:Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността
Пич все пак това е игра.И аз съм опитвал да купя футбалери от Барса.Не беше Меси а Къркич.Пишеше,че на своя враг футболисти не продават (имам предвит Барса).
RENAULT написа:gilento93 написа:Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността
Пич все пак това е игра.И аз съм опитвал да купя футбалери от Барса.Не беше Меси а Къркич.Пишеше,че на своя враг футболисти не продават (имам предвит Барса).
То на фифа дори и от Атлетико да копуваш не ти приема.В РЕАЛноста играят парите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта