Реал Мадрид иска АДРИАН МУТУ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Re: Реал Мадрид иска АДРИАН МУТУ

Мнениеот pirin_blg » 09 май 2010 19:15

Добре де, преди няколко часа излезе инфо, че юношите старша на Реал са станали шампиони на Испания. По-нагоре имаше мнение от Валдано, че щели да залагат на млади футболисти, а сега пък ще взимат почти 30-годишен и то след 2 наказания за дрога :roll: :roll: :roll:
Уважаеми фенове на Реал, вижте какво прави Барса и колко юноши имат в състава. Мислите ли, че и те не могат да извадят стотици милиони евро за знайни и незнайни звезди? Могат, ама защо да харчат на вятъра, като си ги отглеждат. Спарвка снощния мач когато на последна смяна влезе Жефрен, а не Ибра или Анри. Защо ли? Еми едно момче израснало с мисълта за любимия отбор е много по-ценен за тима и от най-скъпия футболист на света, защото наемника идва, играе 2-3 сезона, взима десетки милиони от заплати и рекламни права, писва му и си бие камшика. И за чий х*й се дават космически суми за такива играчи, като можеш да дадеш най-много половината от тях на 2-3 юноши, излизащи всеки сезон от школата. Защото все пак говорим за школата на Реал, а не на някой селски тим ;)
п.с. Не съм фен на Реал, даже са ми антипатични, просто реших да изкажа мнението си относно безразборното харчене на пари

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Re: Реал Мадрид иска АДРИАН МУТУ

Мнениеот denis_93 » 09 май 2010 20:46

Е тфа вече наистина е пълна идиотщина по голяма глупост не бях чел досега за Мадрид :) къде видехте Муту в Реал :) :) :) а относо до харченето на парите си прав обаче все пак сме КРАЛСКИЯ КЛУБ така че за нас криза нема :) :)

Върни се в “Реал Мадрид”