armenia94 написа:4:0 за реал
Вие едвам бихте,както винаги или гол от засада или в 90 минута.Ти разгром прогнозираш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
armenia94 написа:4:0 за реал
vladitol написа:armenia94 написа:4:0 за реал
Вие едвам бихте,както винаги или гол от засада или в 90 минута.Ти разгром прогнозираш
vladitol написа:armenia94 написа:4:0 за реал
Madridist написа:Казах ли ви, че трябва да разкараме този Гранеро. Игуаин също беше незабележим, но даде паса за победния гол. Раул Албиол пълна дупка. Според мен ключов за мача беше втория гол на Марсело. И накрая ще завърша, че Роналдо с играта която показва, си заслужава напълно всяко хвърлено евро.
hajitsu написа:Честита победа на всички мадридисти! Наистина много добър мач за Роналдо, който отново ни спаси... страхотни изяви и на вратаря на Осасуна - Рикардо, който беше истинска коткаВие коментирате толкова положения, а къде забравихте 67 минута мисля, че беше, когато излезнаха двама футболисти сами срещу Касияс... тогава само късметът ни спаси, късмет, който все още може да ни донесе титлата!
hajitsu написа:RENAULT написа:Боже вратарят им беше много добър браво на Рикардо.Браво на К.Роналдо нека сега някой да каже ,че не може да играе и само продавал фанелки.Касияс направо нямам думи....браво.Пелегрини просто започва да ме дразни много.Още със стартовият състав![]()
![]()
"пирата" и Гаго в игра, тоя да не му плащат да ги пуска.После смени КАКА(който е на 100 процента въстановен) за Бензема.Можеше да поеме малък риск и да смени Гранеро или Гаго.
![]()
![]()
.Честито на всички фенове на Реал Мадрид още сме в борбата
![]()
А кой е "пирата"?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост