Адриано Галиани: Милан набеляза своя "Мистър Х"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Адриано Галиани: Милан набеляза своя "Мистър Х"

Мнениеот metodito » 25 юли 2011 15:48

Код: Избери всички

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/07/21/2584632/ac-milan-have-identified-mister-x-as-potential-summer

Изображение
Чичо Фестър

Италианските шампиони най-вероятно ще изчакат последният момент преди затварянето на трансферният прозорец, преди да привлекат класен халф, твърди шефът, но не желае да разкрие името му
Шефът на миланският гранд Адриано Галиани съобщи, че дълго обсъжданият трансфер на "Господин Х" се знае, но няма да разкрие името му.
Редица имена бяха спрягани за трансфер в шампионите от Серия А, в това число Марек Хамшик от Наполи и Рикардо Монтоливо от Фиорентина.

А според вас: кой може да е?
Сеск би било идеално, според мен, но между Хамшик и Монтоливо, мисля вторият би бил паснал по-добре.
А надеждите ми са Емануелсон да покаже истинските си качества. Играта му в Холандия напомняше тази на Амброзини преди. Играч, който остава в сянката на другите, но върши много работа.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Адриано Галиани: Милан набеляза своя "Мистър Х"

Мнениеот milan199440barca » 25 юли 2011 16:20

Най-добре да се коментира след приключването на трансфера, ако има такъв. "Журналистите" непрекъснато "селектират" различни футболисти в Милан. Моето желание е Кака да се върне, но на този етап това е невъзможно. Или поне така изглежда. С оглед на последния удар срещу империята на Берлускони, един трансфер на Фабрегас е малко вероятен.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2011 16:23

Гансо или Хамшик......макар че един десен бек хич не ни е излишен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 25 юли 2011 16:25

Само да не е Пасторе, че той отива в Челси, нали така?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2011 16:29

Много исках да вземат Деми ДеЗеув, но няма да стане. Янсен от Твенте или Есиен от Челси...
Знам, че звучи почти еретично, но Франки Лампард би било истинска бомба. Годините не важат.
Или Еден Азар от Лил.
Най-добре да се коментира след приключването на трансфера, ако има такъв.

Така е, разбира се. Но да си помечтаем, казвам... :mrgreen:
Не ми се вярва Сеск, ако ходи някъде да е другаде освен Барса.
Последна промяна от metodito на 25 юли 2011 16:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2011 16:30

Говореше се за Витцел за пари и Гуч, ама май няма да стане. Което е жалко, щото тоя е по-добър и от Азар.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2011 16:34

rhaegar написа:Говореше се за Витцел ...

Мда... Бенфика удариха кьоравото с този трансфер.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 25 юли 2011 16:41

Тая година пак никакви трансфери. Два трансфера без пари. Трябва ни още един креативен халф, който досега трябваше да е осигурен, а ние ще чакаме последната минута. В средата на терена сме зле. Никаква идея. Само Боатенг, който го докарва малко на мускули, е алтернативата. След напускането на Пирло, само резачки, Гатузо, Амбро, Фламини, останаха.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 юли 2011 17:05

UL_Blue написа:Тая година пак никакви трансфери. Два трансфера без пари. Трябва ни още един креативен халф, който досега трябваше да е осигурен, а ние ще чакаме последната минута. В средата на терена сме зле. Никаква идея. Само Боатенг, който го докарва малко на мускули, е алтернативата. След напускането на Пирло, само резачки, Гатузо, Амбро, Фламини, останаха.

За разлика от другите отбори, които са от наистина големите, в последното близо цяло десетилетие "Милан" почти не харчи за трансфери. Миналото лято обаче кесията беше сериозно развързана и взехме добри играчи. Няма какво да обсъждаме трансферната политика.
Не е сериозно всяко лято да се дават милиони за трансфери, трябва да има последователност. Случилото със Силвио Берлускони сигурно също ще повлияе.
Досега "Милан" взе Мексес, Тайво, Боатенг и Палоски. Очаква се още двама души да подпишат с тима.
И моля престанете с това, че имало възрастни играчи в тима. Това НЕ е вярно. Много по - малко са отпреди - Абиати, Амелия, Рома, Одо, Бонера, Йепес, Неста, Дзамброта, Зеедорф, ван Бомел, Гатузо, Амброзини, Индзаги, може би Ибрахимович. Толкова. В сравнение с преди - Дида, Калач, Кафу, Одо, Неста, Малдини, Фавали, Сержиньо, Янкуловски, Пирло, Зеедорф, Амброзини, Гатузо, Ба, Емерсон, Роналдо, Индзаги, си е направо супер.
И все пак не забравяйте една стара максима - "В спорта няма млади и стари, има можещи и не можещи."
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 юли 2011 17:22

Няма такъв играч! Според мен ''Господин Х'' не съществува, а е плаващо понятие. Може да е както Гансо, така и Хамшик, Пасторе, Швайнщайгер и т.н...

А в Монтоливо не виждам нищо хиксаджийско... Добър играч, но нищо повече.

fireblood написа:Само да не е Пасторе, че той отива в Челси, нали така?

Може би... ПСЖ са взели Жереми Менез, който играе на същата позиция като Пасторе май, или бъркам? :roll:

Върни се в “Милан”