Пирло,благодарим!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Пирло,благодарим!!!

Мнениеот abiati » 22 май 2011 10:55

http://www.sportal.bg/video.php?video=34820
Освен любовта към български отбор,всеки има и любими отбори от света.Така е и с мен,запленен още от Ефир 2 и калчото,Милан се превърна в тази моя любов.Сега едно име си тръгва след 10 години е фланелката на гиганта от Милано.Самия клип казва достатъчно,даде ни много...без значение къде ще играе,но винаги името му ще е оцветено вчервено-черно.
Благодарим!

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Re: Пирло,благодарим!!!

Мнениеот sir George » 22 май 2011 11:15

Фен съм на Ювентус,но от клипа си личи,че Пирло е защитавал цветовете на Милан със сърце,а не е бил просто наемник!Запазил е човешкото в себе си,а не е "професионалист" като играчите преминаващи от отбор в отбор!
Дано носи радост на по-добрата част от Италия! ;)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 май 2011 11:17

Ами това е футбола...
От една страна се радвам за нас,че има вероятност да покаже тази магия от Милан преди години и при нас..
От друга ми е малко странно как ще играе самия играч в другия колос в Италия..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Мнениеот AlexandrePato » 22 май 2011 11:25

Наистина е жалко че Пирло си отива,можеше да го задържим поне още един сезон.Мисля че има още какво да даде на Милан.Вярвам че следващия сезон ще покоже калсата си където и да е.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 22 май 2011 11:41

Браво за темата!На такива играчи и пчелички се крепи играта,а не на ония от Пепси етикетите или анимираните "удрячи на 10 греди" или "10 контейнера са ми малко от моженето"... :mrgreen:
Усетих от клипа високата оценка и любов на колегите му!

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 22 май 2011 12:07

GRANDE !!!!!!
Поклон
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 май 2011 12:40

сигурно ли е , че си тръгва
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 май 2011 13:17

Благодарим ти Пирло ...за всичката радост,която ни носеше!И успех в новия отбор!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 май 2011 15:10

Благодаря на Пирло,за всичко,което направи за Милан!Велик футболист,част от великата история на Милан!Неслучайно съм си сложил аватар и подпис за него.Трудно ми е да му пожелая успех в един от двата ни големи съперника,но ще го направя,защото той винаги ще е част от семейството на Милан.Ето защо е и толкова велик Милан,защото всеки играч,докоснал се до този отбор,остава завинаги част от него.Ciao,Andrea!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 май 2011 15:37

Андреа Пирло беше един от любимците ми от последният голям отбор на Милан засега. В последните три години обаче все повече и повече регресираше. Този сезон показа наченки на възвръщане на формата, но контузията на мача с Рома есента обърна всичко.
През 2007 не Кака, а Пирло заслужаваше Златната топка, но медийният комфорт, на който се радва бразилецът, му дадоха отличието. Андреа - последното златно момче на Италия.
Джузепе Меаца, Джани Ривера, Роберто Баджо и Андреа Пирло.
Сигурно симпатизантите на Ювентус се чудят къде е Алекс, но Андреа беше в основата на всички титли при подрастващите формации на Скуадра адзура в края на миналия век. След това последваха успехите с Милан, с националния отбор на Италия.
Най - силнате му години лично за мен бяха 2005 и 2006. След това 2007 естествено. През 2005 ако Милан бяха спечелили срещу Ливърпул, Златната топка неоспоримо отиваше в Пирло. Тогава той направи прекрасен сезон. Във въпросните три години всеки удар от свободен удар влизаше. И ако това не е майсторлък. Имаше паса на Руй Коща, перфектността в удара на Кларънс.
Един велик играч си отиде от Милан. Пирло, благодаря ти!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Милан”