Много ми се иска да се класираме да финала и да отнесем още веднъж нашият бивш кадър,но няма да е никак лесно.Тази година футболистите на Палермо обезумяват щом видят Милан и това са единствените им силни мачове,като добавим и този срещу Наполи отпреди няколко седмици.Единствено Гатузо пропуска мача,заради наказание,очаквам съставът да е следният:Абиати,Абате,Неста,Тиаго Силва,Дзамброта,Ван Бомел,Амброзини,Фламини,Робиньо,Пато,Ибрахимович.Пирло,Зеедорф и Боатенг са другите сериозни варианти за титуляри,но очаквам да излезем с трима нападатели предвид нуждата от победа,а Амброзини да заеме мястото на Гатузо.Фламини не ми харесва особено,но определено Алегри има доверие в него,а и очевидно иска да играем с дефанзивна халфова линия,която да затвърждава стабилността на Тиаго и Неста в отбрана и да покрива бековете при честите им включвания в атака,което се отнася особено до Абате.Пирло,Кларънс,Кевин-Принс и Касано са добри варианти през второто полувреме,ако мачът не върви както искаме.Трябва да победим и мисля,че ще го направим

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.