Собственикът на Милан Силвио Берлускони разкри, че в събота вечерта е попитал капитана на Ювентус Алесандро Дел Пиеро дали иска да се присъедини към "росонерите" следващото лято, когато договорът на нападателя с "бианконерите" изтича.
"Мисля, че Милан игра добре в дербито и е много ме е яд, че паднахме. Ювентус, от друга страна, е велик отбор, воден от невероятен футболист като Алесандро Дел Пиеро", споделя премиерът на Италия.
"След края на мача бях в съблекалнята на Юве, за да поздравя футболистите на противника за добрата им игра. Заедно с това казах на Дел Пиеро, че ако не му подновят договора в Юве, е добре дошъл в Милан. Ще е прекрасно, ако той завърши кариерата си, носейки червено-черната фланелка", заяви Берлускони в ефира на "Скай Италия".
Aз не вярвам,а вие?
Берлускони готви сензационен трансфер в Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Levskar_90
- storm
- Контакти:
Re: Берлускони готви сензационен трансфер в Милан
Levskar_90 написа:Невъзможно !
Невъзможно е слабо казано ..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Равносилно на Тоти в Лацио 

- cska_liverpool
- Контакти:
Все едно да кажеш че сър Алекс Фъргюсън ще е новият тренер на Ливърпул.

RED OR DEAD
Берлускони може да си подготви само ново 16 годишно момиче за вечерта,но не и този трансфер.
Masaba написа:Берлускони може да си подготви само ново 16 годишно момиче за вечерта,но не и този трансфер.

durex написа:Masaba написа:Берлускони може да си подготви само ново 16 годишно момиче за вечерта,но не и този трансфер.
![]()
![]()
Вие го изкарахте педофил
Фен на Милан съм и много уважавам Дел Пиеро, но не! Това е играч, който трябва да завърши кариерата си в родния клуб, един от малкото контрастиращи на общата тенденция да се ходи където се дават най-много пари...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!