Официално: Робиньо в Милан за 4 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Милан все по-близо до Робиньо

Мнениеот Canaries front » 30 авг 2010 13:45

Италианският гранд Милан може да привлече в редиците си бразилския нападател на Манчестър Сити Робиньо. За това намекна босът на "росонерите" Силвио Берлускони.
Грандът от Милано уж нямаше пари за трансфери, но успя да осъществи доста амбициозен удар, взимайки нападателя на Барселона Златан Ибрахимович.
Запитан от журналистите, дали Робиньо е част от плановете на тима, дон Силвио коментира, че не изключва негов трансфер на "Сан Сиро".
"Ако даден играч може да ни помогне и проявяваме интерес към него, то тогава можем и да го привлечем", коментира Берлускони журналистическите въпроси за трансфера на бразилския национал.
В същото време пък стана ясно, че "гражданите" са готови да се разделят с кариоката срещу скромната сума от 10 милиона евро.
Причината за това е, че 26-годишният футболист не влиза в плановете на мениджъра на Сити Роберто Манчини, който от своя страна ясно осъзнава, че няма да може да го картотекира за новия сезон, заради ограниченията, поставени от ръководството на английската Висша лига.
Агентът на ФИФА Винченцо Моратибо, който се очаква да бъде посредник в сделката между "росонерите" и "гражданите" по трансфера на Роби, призна че трансфер на кариоката в Италия е съвсем реален, въпреки че остават по-малко oт два дни до края на затваренято на летния прозорец.
"Трансферът на Робиньо в Милан е съвсем реален и възможен, тъй като той не влиза в плановете на Роберто Манчини", коментира импресариото.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Милан все по-близо до Робиньо

Мнениеот pomiqrat » 30 авг 2010 13:46

Ще си го набият здраво с тоя лигльо. Няма ли да им станат много фътболистите извън Европа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 30 авг 2010 13:53

ако го вземат ще станат шампиони 100 % :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 30 авг 2010 14:12

И аз си мисля,че не ни трябва. :roll:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2010 14:15

Да взимат 2 бека и един централен, в нападение сме добре. Тоя не ни трябва, само да разваля атмосферата в отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 30 авг 2010 14:28

Ето още малко новини за феновете на Милан: Кахабер Каладзе е минал прегледи вчера в Дженоа и напуска отбора (най-накрая),Хунтелар преминава в Шалке 04 за 15 мил евро,днес малко по-късно ще бъде съобщено официално. Робиньо може да се счита за играч на Милан на 90 процента в момента,вероятно утре следобяд ще бъде оповестено. За тези ,които казват ,че нямаме защита,покрай Ибра вероятно неразбрахте ,че взехме десен бек,а именно Бруно Монтелонго. Така отзад разполагаме със Монтелонго,Дзамброта,Неста,Бонера,Папастополус,Т.Силва,Йепес,О.Ониеву,Антонини,Одо,Янкуловски.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2010 14:39

Йепес и Одо не знам защо ги броиш-Марио е дърт и би влязъл само на пожар, а Одо е със шкембе като на Жардел и вече е по-бавен и от мене. Антонини също според мен не става за Милан и е само краен вариянт. Бонера не искам въобще да го споменавам-рядко куц футболист. Ако Неста и Тиаго са здрави цял сезон-чудесно, но се съмнявам, дано е неоснователно. Каладзе трябваше отдавна да го махнат- и да е имал някога добри дни при нас (не ги помня, ама карай), отдавна са отминали. Папастопулос и Ониево са добри опции, Дзамброта има още 2-3 години, ако се предпази от травми, Янкуловски също още става, било то и за резерва. Новият не съм го гледал, дано става, ама то и Матионе дойде с много надежди, пък игра 20 минути за един полусезон.
Щом Хънтъра напуска, по ми се иска да вземем чист нападател, а не Робиньо, щото Пипо е вече на 37, а Пато си е податлив на контузии, но каквото има на пазара-това е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 30 авг 2010 14:40

Определено ще е добра покупка за Милан, според мен се нуждаят от малко класа ,защото се видя ,че не се получи много добра сплав между застаряващите звезди и младите надежди, очевидно след Кака нещо им куца. Така мисля аз..
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 30 авг 2010 14:50

В центъра на защитата имаме Неста и Т.Силва твърди титуляри,ако се контузят могат да бъдат заместени от Папата,Огучи,Бонера,Йепес. В дясно разполагаме с Монтелонго,Дзамброта,Одо,Абате. В ляво Антонини (снощи направи страхотен мач),Янкуловски,а Дамброта и Одо могат да играят и от ляво. В последните часове се заговори и за Дренте от Реал М,но за момента няма нищо сигурно. Дори и да не го вземем мисля ,че разполагаме с достатъчно защитници. При положение,че Хунтелар и Бориело напускат ,оставаме само с Ибра, Пипо,Пато,Рони и Барета в предни позиции,вероятно и Робиньо от утре. Мисля ,че имаме достатъчно добър състав ,стига да се сработят

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 30 авг 2010 17:00

Нали щяха да налагат момчета от Примаверата какво стана ? Имаше един централен нападател,който вкарваше почти във всеки мач и капитана на отбор централен защитник или бек беше не си спомням точно.Защо не ги използват тях?Ами Доминик Адиа,защо не му дадат шанс да се включва в края на мачовете или да поиграва в решените такива? Не знам вече и аз......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Милан”