Милан с интерес към Манолев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Милан с интерес към Манолев?

Мнениеот acmilan » 27 апр 2010 12:19

ПСВ Айндховен готви продажба на Станислав Манолев до дни, съобщиха специално за "Стандарт" колеги от две холандски издания. Оферти в офиса на клуба са пратили английски и италиански отбори. Те са сред водещите в Премиър Лийг и Серия "А", уточниха от страната на лалетата. Наше проучване засече двата клуба от Острова. Мераклии за таланта от Благоевград са Манчестър Сити и Астън Вила. Бирмингамци следяха национала ни още в Литекс. Тогава се заформи трансферна битка между Вила, Кьолн и ПСВ, но Гриша Ганчев предпочете офертата на холандците. Сега обаче клубът на Стилиян Петров е с едни гърди напред.

Наш източник потвърди за интерес от Италия. Не е изключено единият от мераклиите за Манолев да е Милан, колкото и сензационно да звучи. "Росонерите" ще подмладяват отбора и спешно търсят десен бек.

Манолев беше трансфериран от Литекс в ПСВ през лятото на 2009 година и по ирония на съдбата дебютира срещу Черно море в Лига Европа. Сумата се пази в тайна, но проверен източник подсказа, че е доста под афишираните 3 милиона евро. Хубавото е, че Гриша Ганчев пази процент при препродажба.

"Не мога да коментирам", не отрече пред "Стандарт" Стойчо Стоилов, мениджър на играча. "Станислав има договор с ПСВ, изпълнява го".

Манолев има още един кръг в холандското първенство, следва турне в Бразилия и завръщане за лагера на националите.

Ивайло Йолчев, "Стандарт" Много бих се радвам наистина да има интерес от Милан към Манолев и Станислав да поеме към Сан Сиро ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Rodn1

Re: Милан с интерес към Манолев?

Мнениеот Rodn1 » 27 апр 2010 12:23

Глупости....Няма по-добри десни бекове в света и затова ще вземат нашия чалгар!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 27 апр 2010 12:43

Rodn1 написа:Глупости....Няма по-добри десни бекове в света и затова ще вземат нашия чалгар!

То ако има по-добри няма да дойдат при нас, като нямаме никви амбиции занапред...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 апр 2010 12:47

veseo написа:
Rodn1 написа:Глупости....Няма по-добри десни бекове в света и затова ще вземат нашия чалгар!

То ако има по-добри няма да дойдат при нас, като нямаме никви амбиции занапред...

Колега,май нашия любим Милан наистина затъва все повече :cry:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 27 апр 2010 13:22

Нашия чалгар е сред най-добрите футболисти на ПСВ Айндховен...

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 27 апр 2010 13:26

acmilan написа:
veseo написа:

Колега,май нашия любим Милан наистина затъва все повече :cry:

Стига сте плюли :twisted: :twisted: Манолев прави страхотен сезон в ПСВ , не пропуска среща,има няколко гола и доста асистенции.В сравнение с бековете на Милан си е класа.Искрено ще се радвам български футболист да играе в голям отбор.Дано да се осъществи трансфера.Стискам палци. :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 апр 2010 13:28

Манолев показва качества! Истина е, че играта не му е много постоянна, но това може да се промени ако се работи правилно с него! Със сигурност треньорите които го искат си правят тази сметка. Аз лично обаче мисля, че Милан не са добър вариянт за него! В Астън Вила ще му е най-добре...

П.С. Дано не е поредния медиен кьорфишек...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 апр 2010 14:00

Бултрасче,не съм имал предвид,че Милан затъва,защото може да вземе Манолев.Аз много уважавам този футболист и винаги съм го писал във форума.Просто писах на колегата миланист,че отбора ни е доста зле в контекста на неговия пост,че Манолев може дори да не предпочете да дойде при нас.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 27 апр 2010 14:22

acmilan написа:Бултрасче,не съм имал предвид,че Милан затъва,защото може да вземе Манолев.Аз много уважавам този футболист и винаги съм го писал във форума.Просто писах на колегата миланист,че отбора ни е доста зле в контекста на неговия пост,че Манолев може дори да не предпочете да дойде при нас.

Съжалявам тогава :oops: :oops: грешката е моя :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 27 апр 2010 14:39

Дано да е истина,да иде ио да се наложи като титуляр.Колкото и да ги мразя, Милан си е Милан!Израстване в тактическо отношение на млади години е безценен опит!УСПЕХ!!!!!!

Върни се в “Милан”