Това не е Милан !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Това не е Милан !
Гледах мача снощи. гледах го и се ядосвах, докато не ми кипна и не смених канала. Започнах да се питам - кой мач гледам всъщност ?! Не трябваше ли Милан да играе в този мач ?! Е, трябваше ! Ама не баш. Аз Милан на терена не видях ! Видях една жалка сбирщина облякла фланелките на един от най-великите отбори в историята ! А на скамейката... Там видях нещо страшно... Видях как един АБСОЛЮТЕН АМАТЬОР води Милан. Гледах и се ядосвах... Едно на ръка са многото контузии - Пато и Неста са единствените незаменими. Отбор като Милан би трябвало да се справя и без тях ! Е да ама не... Видях един футболист. Ловеца. Хунтелаар. Някой дори го сравняваха с Марко ван Бастен при пристигането му в Милано ! Аз видях един играч, който прави невероятни пропуски ! Видях един холандски "Йовов". Не вярвах, че играч на Милан може да направи такива пропуски... е да ама не ! Видях една жалка защита, която отново позволи на иначе високия колкото табуретка Уейн Рууни да вкара с глава ! Видях една жалка защита, която изпусна същия играч по абсурден начин ! С времето ми стана мъчно. Мъчно за този иначе славен отбор. Почнах да се питам кога по дяволите ще пуснат Зеедорф ? А кога ли ще се усети да пусне Пипо Индзаги ? На години са, но класата си е класа ! Чаках аз, чаках и накрая дочаках ! Зеедорф в игра ! Резултата ? Вече бе стигнал грозни размери ! След това влезе и Пипо. Като го гледах при четвъртия рефер си мислех - най-накрая ще извади Хунти... Останах си с мечтите ! Сменен бе Бориело. Абсурда е пълен ! Нека попитам КОГА Милан ще смени треньора ? Кога Милан ще си закупи качествен играч ? За жалост не виждам толкова напред във времето ! А може би ще ме изненадат ? Дано. Но едва ли !
Re: Това не е Милан !
Съгласен съм...
пп. И аз смених канала, това беше един много слаб Милан! Много се надявах да отстранят МЮ, но не би.
пп. И аз смених канала, това беше един много слаб Милан! Много се надявах да отстранят МЮ, но не би.
YA GUNNERS YA
E, аз не смених канала и съм доволен - все пак МанЮнайтед са ми на сърцето. Но съм абсолютно съгласен с автора на темата и болката му е разбираема. Аз също не видях Милан на терена, а някаква сбирщина с екипи на един от най-великите отбори. Но тази сбирщина си има водач, който изобщо не е готов да води отбор от такъв ранг. Според мен, вината за това състояние на Милан е изцяло на Берлускони и Леонардо.
Незнам какво очаквахте но преди да се чудите дали това е истинския Милан, вижте като цяло нивото на Италианския футбол през последните 3-4 годинил. Напълно изостанаха от нивото в Англия и Испания.
Реално погледнато в момента би трябвало в 10 мача срещу Милан, Юнайтед да вземат 10 победи!!!
Реално погледнато в момента би трябвало в 10 мача срещу Милан, Юнайтед да вземат 10 победи!!!
- POPCORN
- Контакти:
еми не е много ясно!Скъсах си нервите вчера!Да ни бият като мече у дирек тия мангасарчовци!Тоя смешник или да продава или да вземе да купи някой сносен футоблист и нормален тренер.Къф тренер е тоя ?Все едно аз да отида да ги тренирам!После какви са тия футболисти абате, Хунтелар Бориело ...пълни смешници за мене.Може да играят в Наполи но не и в Милан!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:еми не е много ясно!Скъсах си нервите вчера!Да ни бият като мече у дирек тия мангасарчовци!Тоя смешник или да продава или да вземе да купи някой сносен футоблист и нормален тренер.Къф тренер е тоя ?Все едно аз да отида да ги тренирам!После какви са тия футболисти абате, Хунтелар Бориело ...пълни смешници за мене.Може да играят в Наполи но не и в Милан!
`Що си късате нервите? `Щото са ви били т.нар. мангасарчовци, или `щото в момента сте много слаби? Мисля, че трябва да е второто, защото да паднеш от МанЮнайтед не е срамно.
marmi52 написа::mrgreen:
По-слаб "Милан" не съм гледал през последните 20-25 години !
Този отбор няма нищо общо с великия "Милан" на Марко Ван Бастен и Рууд Гулит ...
Стига де! Още малко ще кажеш, че не Юнайтед би Милан, ами те сами са си вкарали 4 гола! Имаха положения, но не вкараха! Да, в първия мач бяха повече, а сега по-малко, но колко пъти сме били свидетели на следното: отборът с три положения да води с 2:0 на другият, който е имал 10 възможности за гол! Манчестър Юнайтед създаде и реализира своите, защото според мене имаше по-голямо желание да продължи напред! В отбора на Милан такова поведение показаха само Роналдинио(съжалявам, че така го пиша, ама нямам "ер малък" на клавиатурата), Бекъм и Индзаги , след като се появиха в игра!
Колкото до желанието - понякога и то не помага, видяхте какво се случи с Реал Мадрид!
Е колко пъти? 4 им стигат, сега е наш ред!
P.S.[offtopic]Чест прави на "acmilan", че ни поздрави за победата във форума на Юнайтед! И не реве като п***а, за разлика от тебе!
[/offtopic]
По-слаб "Милан" не съм гледал през последните 20-25 години !
Този отбор няма нищо общо с великия "Милан" на Марко Ван Бастен и Рууд Гулит ...

Стига де! Още малко ще кажеш, че не Юнайтед би Милан, ами те сами са си вкарали 4 гола! Имаха положения, но не вкараха! Да, в първия мач бяха повече, а сега по-малко, но колко пъти сме били свидетели на следното: отборът с три положения да води с 2:0 на другият, който е имал 10 възможности за гол! Манчестър Юнайтед създаде и реализира своите, защото според мене имаше по-голямо желание да продължи напред! В отбора на Милан такова поведение показаха само Роналдинио(съжалявам, че така го пиша, ама нямам "ер малък" на клавиатурата), Бекъм и Индзаги , след като се появиха в игра!
Колкото до желанието - понякога и то не помага, видяхте какво се случи с Реал Мадрид!

crap написа:Съгласен съм...
Е колко пъти? 4 им стигат, сега е наш ред!

P.S.[offtopic]Чест прави на "acmilan", че ни поздрави за победата във форума на Юнайтед! И не реве като п***а, за разлика от тебе!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
POPCORN написа:еми не е много ясно!Скъсах си нервите вчера!Да ни бият като мече у дирек тия мангасарчовци!Тоя смешник или да продава или да вземе да купи някой сносен футоблист и нормален тренер.Къф тренер е тоя ?Все едно аз да отида да ги тренирам!После какви са тия футболисти абате, Хунтелар Бориело ...пълни смешници за мене.Може да играят в Наполи но не и в Милан!
Ей смешник, по принцип не отговарям на такива мнения, но за теб ще направя изключение! Имаш си отбор/и, които подкрепяш - към тях можеш да се обръщаш, както си поискаш! За Манчестър Юнайтед, от твоята уста, искам да чувам само една дума - RESPECT!!!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
- POPCORN
- Контакти:
Btovfan80 написа:POPCORN написа:еми не е много ясно!Скъсах си нервите вчера!Да ни бият като мече у дирек тия мангасарчовци!Тоя смешник или да продава или да вземе да купи някой сносен футоблист и нормален тренер.Къф тренер е тоя ?Все едно аз да отида да ги тренирам!После какви са тия футболисти абате, Хунтелар Бориело ...пълни смешници за мене.Може да играят в Наполи но не и в Милан!
Ей смешник, по принцип не отговарям на такива мнения, но за теб ще направя изключение! Имаш си отбор/и, които подкрепяш - към тях можеш да се обръщаш, както си поискаш! За Манчестър Юнайтед, от твоята уста, искам да чувам само една дума - RESPECT!!!
смешник хаха.ало първо не съм те обидил , за да ме обиждаш !второ такива като тебе знаеш ли къде си ги слагам а?точно между краката ако ти говори нещо.трето смешник може да викаш на някой от твойте приятели ама не и на мене!и четвърто да манчестър са най-кирливият отбор в света!По кирлив и от Реал!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:смешник хаха.ало първо не съм те обидил , за да ме обиждаш !второ такива като тебе знаеш ли къде си ги слагам а?точно между краката ако ти говори нещо.трето смешник може да викаш на някой от твойте приятели ама не и на мене!и четвърто да манчестър са най-кирливият отбор в света!По кирлив и от Реал!
Със сигурност, но от задната част на междукрачието ти

Nightfate написа:
Nightfate написа: