Тази статия разкрива едно много важно нещо-харизмата и магията която витае на Сан Сиро... доста е дълга за това давам линка...Милан е история,бъдеще,настояще...Милан е начин на живот...
http://milan.gong.bg/view_article.php?article_id=111025
За магията наречена Милан!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: За магията наречена Милан!
За някои Милан е магия, от която никога няма да избягат, за други-един обикновен отбор 

- child in time
- Контакти:
Напоследък нещо им се е счупила магическата пръчицата или по скоро Мерлин ( Берлускони) е забравил магическите думи!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Поздравявам авторът за прекрасната тема.Милан е религия за всеки докоснал се до червено-черната магия!Винаги съм се възхищавал най-много на семейната обстановка в Милан,на верността,на лоялността на футболистите и ръководителите към клуба.Само забележете радостта при головете срещу Дженоа вчера и ще разберете какво имам предвид.Бекъм,който е легенда на Юнайтед,беше приет като у дома си на Сан Сиро,Роналдиньо също.Милан е нещо велико!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Поздравявам авторът за прекрасната тема.Милан е религия за всеки докоснал се до червено-черната магия!Винаги съм се възхищавал най-много на семейната обстановка в Милан,на верността,на лоялността на футболистите и ръководителите към клуба.Само забележете радостта при головете срещу Дженоа вчера и ще разберете какво имам предвид.Бекъм,който е легенда на Юнайтед,беше приет като у дома си на Сан Сиро,Роналдиньо също.Милан е нещо велико!
Благодаря ти.
Доста вълнуваща тема,и макар че не съм фен на този отбор,като я прочетох се почувствах като такъв 

наистина хубава тема!аз съм фен на милан от малък.Това ми беше първия отбор,дори преди ЦСКА.Forza Milan!
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Определено Милан за мен е нещо много повече от един отбор. Не се интересувам ного от футбол, но не изпускам мачове на Милан. Харесва ми духът, традициите и феновете.

-
- Контакти:
За някои Милан е магия, от която никога няма да избягат, за други-един обикновен отбор
МИЛАН НИКОГА НЕМОЖЕ ДА Е ОБИКНОВЕН ОТБОР ЗА АБСОЛЮТНО НИКОИ .
МИЛАН НИКОГА НЕМОЖЕ ДА Е ОБИКНОВЕН ОТБОР ЗА АБСОЛЮТНО НИКОИ .
- ZinedineZidane
- Контакти:
Милан е много голям! За разлика от други, които сами се поставят в тази графа, а в действителност са на мнооого титли от влизането в нея!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!