Леонардо: До мача с Манчестър Юнайтед ще станем още по-силни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Леонардо: До мача с Манчестър Юнайтед ще станем още по-силни

Мнениеот battlestar31 » 19 дек 2009 09:42

Имаме достатъчно време да подобрим играта си, смята треньорът на Милан

Треньорът на Милан Леонардо е нетърпелив да влезе в пряк сблъсък с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, след като жребият определи на 1/8-финалите "росонерите" да се срещнат с Димитър Бербатов и компания.

Бразилският наставник вярва, че все още има достатъчно време за работа върху играта на възпитаниците си, за да може да очаква спокойно срещата.

Леонардо е наясно с трудностите, свързани със стабилизирането на отбора, но вярва, че футболистите му знаят какво е необходимо да се направи, за да се представят достойно.

"Манчестър Юнайтед са клуб с големи традиции", призна Леонардо пред журналисти в тренировъчната база на "росонерите" в Миланело.

"Поставили са си големи цели, като нас, така че играта ще бъде равностойна. Все още има време, но без съмнение те са страхотен отбор. За нас остава да се подготвим и да се мобилизираме, ако искаме да постигнем целите си".

"Всичко, което мога да кажа сега, е, че ни очаква страхотен мач. Това ще бъде моментът на истината и добре, че имаме време да поправим грешките си", допълни наставникът на Милан. Аз съм за милан за мен милан е по велик и успешен клуб в световен мащаб от юнайтед 8-) Няма да е зле Бекъм да разпечата вратата на бившите си съотборници :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Леонардо: До мача с Манчестър Юнайтед ще станем още по-силни

Мнениеот _RoKi_ » 19 дек 2009 10:32

Колкото и силни да стават,за 2 месеца е трудно да постигнеш кой знае какво 8-)

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 19 дек 2009 10:44

Според мен всичко ще се реши в Италия : )

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 дек 2009 16:22

Дано се повтори 2007 година,когато големите фаворити от Манчо бяха размазани от миланския гранд 8-) Оптимист съм,че Милан ще излезе крайният победител от сблъсъка.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 дек 2009 20:38

Средна възраст-29г.Ако не най-стария,то един от най-старите отбори в Серия А.Като се има в предвид,че по-младите играчи са,всъщност тези,които почти не влизат в игра.Леонардо каза,че нови играчи няма да се купуват.Я,сега някой да ми обясни:как точно Милан ще стане по-силен,че нещо не чаткам?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 28 дек 2009 16:26

deepblue1963 написа:Средна възраст-29г.Ако не най-стария,то един от най-старите отбори в Серия А.Като се има в предвид,че по-младите играчи са,всъщност тези,които почти не влизат в игра.Леонардо каза,че нови играчи няма да се купуват.Я,сега някой да ми обясни:как точно Милан ще стане по-силен,че нещо не чаткам?

то добре че е пато,иначе средната възраст щеше да е доста по-висока.а относно мача-миланист съм от малък,но също така силно симпатизирам и ман юнайтед.немога да си представя че милан ще бие манчо с тази игра,но видяхме какво стана срещу реал...хикс и дузпи според мен,където вече всеки има шанс
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 07 яну 2010 17:06

Милан си е Милан. Редовно показва че са силни в Шампионска лига и най-вече с/у силните противници. Имат играчи с опит, самочуствие и качества. Даже ще заложа на Милан ако са аутсайдери кой ще продължи напред.

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 18 яну 2010 22:29

Кофти за Милан, но ще бъдат премазани..

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 21 яну 2010 19:26

soUman написа:Кофти за Милан, но ще бъдат премазани..

Успех колко преди 3 години ги премазахте :lol: 3-0 на сан сиро :twisted: ви размазаха :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 яну 2010 23:25

battlestar31 написа:
soUman написа:Кофти за Милан, но ще бъдат премазани..

Успех колко преди 3 години ги премазахте :lol: 3-0 на сан сиро :twisted: ви размазаха :)
Ти да не мислиш,че цял живот ще е така,бе йовчооооооо :lol: :twisted:

Върни се в “Милан”