Треньорът на Милан Леонардо е нетърпелив да влезе в пряк сблъсък с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, след като жребият определи на 1/8-финалите "росонерите" да се срещнат с Димитър Бербатов и компания.
Бразилският наставник вярва, че все още има достатъчно време за работа върху играта на възпитаниците си, за да може да очаква спокойно срещата.
Леонардо е наясно с трудностите, свързани със стабилизирането на отбора, но вярва, че футболистите му знаят какво е необходимо да се направи, за да се представят достойно.
"Манчестър Юнайтед са клуб с големи традиции", призна Леонардо пред журналисти в тренировъчната база на "росонерите" в Миланело.
"Поставили са си големи цели, като нас, така че играта ще бъде равностойна. Все още има време, но без съмнение те са страхотен отбор. За нас остава да се подготвим и да се мобилизираме, ако искаме да постигнем целите си".
"Всичко, което мога да кажа сега, е, че ни очаква страхотен мач. Това ще бъде моментът на истината и добре, че имаме време да поправим грешките си", допълни наставникът на Милан. Аз съм за милан за мен милан е по велик и успешен клуб в световен мащаб от юнайтед