Хунтелаар
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Хунтелаар
Абе хора кво става с Хуни нещо не се чува напоследък.Май срещу Реал не го пуснаха,аз не гледах мача докрая и не съм сигурен.Някой знае ли нещо за него?Да не са го набутали при резервите,толкоз пари дадоха за него.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
Re: Хунтелаар
Не игра,беше резерва....Не му проварвя на този много добър футболист!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
Не, не е при резервите, но едва ли ще се наложи в Милан, говори се дори, че зимата ще го разменят с Тотнъм за Павлюченко.
Което за мен е пълна идиотщина. Хунтелаар е много добър, но не един и двама са се проваляли в Милан.
Джилардиньо е съвсем пресен пример в Парма вкарваше по 25-26 гола на сезон в Милан нищо. Продадоха го на Фиорентина и не спира да бележи.
Много други добри нападатели са се проваляли в Милан, най-вече защото не им се дава шанс. Ето и сега с Хунтелаар е същото. Титуляр е Пато, резрва е Индзаги, втора резерва е Бориело и чак тогава идва Хунтелаар.
При това положение не виждам как ще се наложи. Тая работа с мачове става!
Което за мен е пълна идиотщина. Хунтелаар е много добър, но не един и двама са се проваляли в Милан.
Джилардиньо е съвсем пресен пример в Парма вкарваше по 25-26 гола на сезон в Милан нищо. Продадоха го на Фиорентина и не спира да бележи.
Много други добри нападатели са се проваляли в Милан, най-вече защото не им се дава шанс. Ето и сега с Хунтелаар е същото. Титуляр е Пато, резрва е Индзаги, втора резерва е Бориело и чак тогава идва Хунтелаар.
- metodito
- Контакти:
nikoko написа:Не, не е при резервите, но едва ли ще се наложи в Милан, говори се дори, че зимата ще го разменят с Тотнъм за Павлюченко.
Абсолютно! Мен много ме беше яд за Ривалдо, а след това за Горкюф.
Здравейте колеги!
гледам пишете за Хънтера... Ами още като го продадоха в Реал там беше със статут на резерва, нищо че за половин сезон вкара 8 гола - и въпреки това остана резерва - на него не му харесваше там и вероятно при сделката с кака са направили врътка / немога да кажа как е станал трансфера защото бях на рейс из океаните а както знаем там инфото е оскъдно/
сега не мога да разбера защо не му дават шанс в милан - може да се включи добре в отбора, но не и ако играе по 10 минути
има невероятен усет за пласиране и завършва отвсякъде и всякак си, но явно просто треньора не го харесва
по добре да отива w Тотнъм - не е лош
а относно Павличенко не мисля че стила му ще му помогне да играе добре в Милан, но все пак това е лично мнение - нека вашето ръководство реши
гледам пишете за Хънтера... Ами още като го продадоха в Реал там беше със статут на резерва, нищо че за половин сезон вкара 8 гола - и въпреки това остана резерва - на него не му харесваше там и вероятно при сделката с кака са направили врътка / немога да кажа как е станал трансфера защото бях на рейс из океаните а както знаем там инфото е оскъдно/
сега не мога да разбера защо не му дават шанс в милан - може да се включи добре в отбора, но не и ако играе по 10 минути
има невероятен усет за пласиране и завършва отвсякъде и всякак си, но явно просто треньора не го харесва

по добре да отива w Тотнъм - не е лош

а относно Павличенко не мисля че стила му ще му помогне да играе добре в Милан, но все пак това е лично мнение - нека вашето ръководство реши

I`am the Eredivisie Master!!!
Според мен най ще му пасне Англия 

- originalni.be
- Контакти:
Както някой по-горе каза, много играчи са се проваляли в Милан. Хунтелаар за сега е пълен провал и най-вероятно ще е следващия провален играч. Проблема не е обаче в това, че не му дават шанс. В началото на сезона Хунтелаар сам водеше атаката, защото Пипо, Пато и Бориело бяха или с травми, или в отчайваща форма. Той обаче не можа да се възползва. При условие,че Пато е във форма, а всички знаем какъв хищник пред гола е Пипо нормално е Хунтелаар, който не е във форма да е резерва.
Другото, което е към момента, Хунтелаар явно е доволен в Милан, след като заяви пред клубната телевизия, че няма намеренние да напуска през зимата.
Другото, което е към момента, Хунтелаар явно е доволен в Милан, след като заяви пред клубната телевизия, че няма намеренние да напуска през зимата.
- unist_gp
- Контакти:
хунтелар игра срещу Левски с Херенвеен,аз бях на стадиона в Холандия и беше много яко!!!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Добър е но му трябва време. Гледах го и не ми направи кй нзае какво впечатление в Милан.