За и Против Ван Бастен ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
За и Против Ван Бастен ?
За мен лично е по-доброто решение от Леонардо.Берлускони изобщо не ми го побира умът как може да назначи за треньор на един от най-титулуваните отбори в света човек нямащ и 1 мач като треньор.Само да не тръгнем по пътя на левски ,че .......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
-
- Контакти:
Re: За и Против Ван Бастен ?
Айде у Серия Б да видите и вие кво е там...
slavia1913 написа:Айде у Серия Б да видите и вие кво е там...
До Б няма да се стигне ,но като гледам може да пропуснем още една кампания на ШЛ.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:За мен лично е по-доброто решение от Леонардо.Берлускони изобщо не ми го побира умът как може да назначи за треньор на един от най-титулуваните отбори в света човек нямащ и 1 мач като треньор.Само да не тръгнем по пътя на левски ,че .......
Гуардиола да не би да е имал 1 мач като треньор преди да поеме Барселоца, просто там играчите са едни от най-добрите в света и е много лесно да постигнеш успехи, докато Милан с Кака при Анчелоти също бяха много зле, миналия сезон дори играха за купата на Уефа, защото не можаха да се класират за ШЛ, нямат титла от 15 години, така че не винете треньора, а слабите играчи, селекция и тези, които отговарят за това
Гуардиола беше треньор на Б отбора 2 години ... Както направи Рийкард с почти същите играчи предната година преди Пеп. Стига глупави сравнения. Още не е почнал сезона. Просто Милан нямат играчи и това си е. Не направиха хубави трансфери лятото, за разлика от Интер да кажем. Нямат отбор да бъдат шампиони.
BoB0 написа:Гуардиола беше треньор на Б отбора 2 години ... Както направи Рийкард с почти същите играчи предната година преди Пеп. Стига глупави сравнения. Още не е почнал сезона. Просто Милан нямат играчи и това си е. Не направиха хубави трансфери лятото, за разлика от Интер да кажем. Нямат отбор да бъдат шампиони.
Гуардиола не е бил на Б отбора треньор, но и да е бил мога да ти дам примери с десетки треньора успяли в дебютите си като треньори, а другото и ти го каза Милан имат слаби играчи, дълго време играха с играчи на възраст, постигнаха успехи, но с такава политика не се гради отбор за бъдещи успехи, а за глупавите сравнения не знам, но ти каза една изумителна глупост
Още не е почнал сезона

... то и по пътя на цска да тръгнете пак в Б група ще го докарате ...

- POPCORN
- Контакти:
всеки друг ама не и тоя Леонардо, какъв тренер е тоя?Достанич две.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Рано или късно Бастен ще поеме Милан.на вас феновете на този отбор просто ви остава да чакате.Нищо неможете да промените.
- metodito
- Контакти:
Като фен на Милан и симпатизант на Аякс - не! Бастен е треньор за добър клуб, но не и за най-добрия. Така мисля аз. Съдя най-вече по престоя му начело на Холандия и Аякс.