За и Против Ван Бастен ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

За и Против Ван Бастен ?

Мнениеот maldin1 » 02 окт 2009 23:47

За мен лично е по-доброто решение от Леонардо.Берлускони изобщо не ми го побира умът как може да назначи за треньор на един от най-титулуваните отбори в света човек нямащ и 1 мач като треньор.Само да не тръгнем по пътя на левски ,че .......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

slavia1913
Контакти:

Re: За и Против Ван Бастен ?

Мнениеот slavia1913 » 02 окт 2009 23:56

Айде у Серия Б да видите и вие кво е там...

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 окт 2009 00:02

slavia1913 написа:Айде у Серия Б да видите и вие кво е там...

До Б няма да се стигне ,но като гледам може да пропуснем още една кампания на ШЛ. :x
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 03 окт 2009 00:07

maldin1 написа:За мен лично е по-доброто решение от Леонардо.Берлускони изобщо не ми го побира умът как може да назначи за треньор на един от най-титулуваните отбори в света човек нямащ и 1 мач като треньор.Само да не тръгнем по пътя на левски ,че .......

Гуардиола да не би да е имал 1 мач като треньор преди да поеме Барселоца, просто там играчите са едни от най-добрите в света и е много лесно да постигнеш успехи, докато Милан с Кака при Анчелоти също бяха много зле, миналия сезон дори играха за купата на Уефа, защото не можаха да се класират за ШЛ, нямат титла от 15 години, така че не винете треньора, а слабите играчи, селекция и тези, които отговарят за това

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 03 окт 2009 00:26

Гуардиола беше треньор на Б отбора 2 години ... Както направи Рийкард с почти същите играчи предната година преди Пеп. Стига глупави сравнения. Още не е почнал сезона. Просто Милан нямат играчи и това си е. Не направиха хубави трансфери лятото, за разлика от Интер да кажем. Нямат отбор да бъдат шампиони.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 03 окт 2009 02:01

BoB0 написа:Гуардиола беше треньор на Б отбора 2 години ... Както направи Рийкард с почти същите играчи предната година преди Пеп. Стига глупави сравнения. Още не е почнал сезона. Просто Милан нямат играчи и това си е. Не направиха хубави трансфери лятото, за разлика от Интер да кажем. Нямат отбор да бъдат шампиони.

Гуардиола не е бил на Б отбора треньор, но и да е бил мога да ти дам примери с десетки треньора успяли в дебютите си като треньори, а другото и ти го каза Милан имат слаби играчи, дълго време играха с играчи на възраст, постигнаха успехи, но с такава политика не се гради отбор за бъдещи успехи, а за глупавите сравнения не знам, но ти каза една изумителна глупост
Още не е почнал сезона
:lol: те вече мислят за зимната пауза, той вика не бил почнал сезона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: едва ли вече има съмнения, че битката отново ще е между Юврнтус и Интер, като предимство има естествено по-класния отбор на Интер

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 03 окт 2009 04:41

... то и по пътя на цска да тръгнете пак в Б група ще го докарате ... :) :) :) :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 окт 2009 09:17

всеки друг ама не и тоя Леонардо, какъв тренер е тоя?Достанич две.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 окт 2009 09:34

Рано или късно Бастен ще поеме Милан.на вас феновете на този отбор просто ви остава да чакате.Нищо неможете да промените.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2009 10:20

Като фен на Милан и симпатизант на Аякс - не! Бастен е треньор за добър клуб, но не и за най-добрия. Така мисля аз. Съдя най-вече по престоя му начело на Холандия и Аякс.

Върни се в “Милан”