Като за начало, искам да се извиня на Хичо_93 защото в някои отношения темата се покрива с неговата и ако на модератора му се струва, че се припокрива с, горната да я заключи. Това, което искам да попитам феновете на Милан тук е какви са им очакванията за пътя на Милан оттук нататък. Вярно е, че отборана на "татко Карло" беше впечатляващ. Той ще остане в историята на клуба и европейският футбол, но Анчелоти направи грешка с това, че така и не подмлади състава с течение на времето. За 3-4 години, бавно - бавно Милан можеше да запази класата си и да промени средната възраст на играчите. А също, вярно ли е, че Пирло лети в посока Англия? И в такъв случай, как ще изглеждат росонерите без Пирло и Кака. Всички знаем какво стана след продажбата на Шева - провал и за футболиста, провал за Милан и провал за Челси. Дали Леонардо е треньор повикан на пожар или Галиани има по - сериозни планове. В главата ми се е запечатал като мислещ футболист (не мога да дам конкретен пример), а това, че толкова време е на Меаца като част от екипа само доказва възможностите му (не съм сигурен, но мисля, че Кака и Пато дойдоха в Италия благодарение на него). Но пред Милан, мисля висят поне година-две тъмни облаци. Много ме е яд примерно за Горкюф. Така и не го пусна като титуляр в няколко мача подред, да не говорим, че се чудеше къде да го слага (за татко Карло говоря). Пато е голяма работа, но дали не го наложи като титуляр твърде рано? И т.н, и т.н.
Играчи като Амброзини, Неста и Индзаги са доказали своята класа, но имат ли сила даже и за сезон в ШЛ. Аз примерно се надявам Хунтелаар да дойде в Милан. Не само заради холандската връзка и силата на традицията във футбола, а и защото в едно силно първенство като холандското правеше изключителни мачове и мъкнеше цял отбор на гърба си.
Милан при Леонардо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Милан при Леонардо
Няма да е лошо да се подмлади халфовата линия.
Последна промяна от fr3ak_boy на 14 юли 2009 20:50, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Red_champions
fr3ak_boy написа:Няма да е лошо да се подмлади халфоваъа линия.
Именно-основно за бърз и техничен футбол е добра,млада ,но и опитна и повратлива халфова линия.Въпреки това си мисля че след 3 години хегемония на Интер,Милан и Лацио ще спорят за титлата-може и Юве

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
ти нормален ли си къде ги вписа тия лацио ... по вероятно наполи да имат шанс за титлата отколкото лацио 

- metodito
- Контакти:
Халфове-определено, но и още поне двама защитници, и то класни +двама нападатели, може и от калчото.
Що бе, много хора чакат Лацио да се събуди от половинвековна летаргия, и това може да стане по всяко време. Стига да се поучат от Милан и Рома и да не си играят със състава и смяната на треньори.
Що бе, много хора чакат Лацио да се събуди от половинвековна летаргия, и това може да стане по всяко време. Стига да се поучат от Милан и Рома и да не си играят със състава и смяната на треньори.
Вземем ли Фабиано, всичко ще е наред
Почти всичко
Най-важното за отбора е не с каква схема ще играе, не дали бековете ще нападат активно, не дали Пирло ще бъде продаден, а дали Роналдиньо ще върне формата си от преди 2 години
Ако това стане, а има всички възгледи то да се случи, Милан може да е спокоен за нападението си. Р80, Пато и Фабиано като титуляри спокойно могат да вкарат 70 гола през следващия сезон. Да не забравяме, че Бориело и Пипо могат да помагат в напечени ситуации. Зеедорф сякаш играе първокласен футбол от 100 години, представянето му от вече незапомнени времена е постоянно и много стабилно. От Фламини, Гатузо и Амброзини, ще трябва да се избират 2 титуляри, което няма да е проблем. Пирло го отписваме, а даже и да остане ми се струва, че само ще забавя играта...
В защита нещата щяха да се супер ако бяхме взели Сисоко, положението може да се търпи още един сезон, поне докато Дзамброта и Янкуловски не увехнат съвсем. Антонини прави добри включвания и също е удачен вариант за бек. А в центъра на защитата ако Неста е здрав и с привличането на Тиаго Силва няма от какво да се притесняваме, пък и Каладзе и Бонера ще запълват дупки
.
За сега положението е търпимо, а и да се надяваме някое от младите момчета (абате, ди дженаро, берета, кардасио) да покаже потенциал

Най-важното за отбора е не с каква схема ще играе, не дали бековете ще нападат активно, не дали Пирло ще бъде продаден, а дали Роналдиньо ще върне формата си от преди 2 години

В защита нещата щяха да се супер ако бяхме взели Сисоко, положението може да се търпи още един сезон, поне докато Дзамброта и Янкуловски не увехнат съвсем. Антонини прави добри включвания и също е удачен вариант за бек. А в центъра на защитата ако Неста е здрав и с привличането на Тиаго Силва няма от какво да се притесняваме, пък и Каладзе и Бонера ще запълват дупки

За сега положението е търпимо, а и да се надяваме някое от младите момчета (абате, ди дженаро, берета, кардасио) да покаже потенциал

Дида
Дзамброта Т.Силва Неста Янкуловски
Пирло/Абате Гатузо Фламини Роналдиньо
Пато Бориело/Фабиано/Хунтелаар
За съжаление май Амброзини ще играе-все пак го направиха капитан.Още един централен защитник,няма да е зле,както и някой халф.На мене ми се иска да виждам по-често Абате и тоя десния бек-Фелипе Матионе.
За съжаление май Амброзини ще играе-все пак го направиха капитан.Още един централен защитник,няма да е зле,както и някой халф.На мене ми се иска да виждам по-често Абате и тоя десния бек-Фелипе Матионе.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Дида
Матиони беше под наем ,а за капитан още не е решено

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Хмм аз що съм останал с впечатление,че го купихме?Както и да е-не му се даде шанс да се докаже,ако е играл повече от 3-4 мача за по 10 минути най-много.Аз лично го "гледах" само веднъж,ама той влезна за 5 минути.Иначе имам приятел в Бразилия,фен на Гремио,който каза,че е много добър ирач,тип "Кафу".
Колкото до капитана,аз съм с две ръце за Гатузо.Амброзини не го харесвам изобщо.
Колкото до капитана,аз съм с две ръце за Гатузо.Амброзини не го харесвам изобщо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Колкото до капитана,аз съм с две ръце за Гатузо.Амброзини не го харесвам изобщо.
И аз съм за него

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !