Милан взе Ониеву

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Милан взе Ониеву

Мнениеот rhaegar » 07 юли 2009 16:19

Американският защитник Огучи Ониеву подписа тригодишен договор с италианския гранд Милан и стана първият играч от САЩ, който ще се подвизава в Серия А за последните 13 години.

Милан взе Ониеву от белгийския Стандард Лиеж със свободен трансфер след великолепното представяне на защитника на турнира за Купата на конфедерациите миналия месец. Тимът на Щатите стигна до финала на турнира, където загуби от Бразилия с 2:3.

Ониеву има и белгийски паспорт и така няма да заема място в Милан за играч извън Европейския съюз.

Последният американец, играл в италианската Серия А, е ексцентричният Алекси Лалас, който носеше екипа на Падуа в периода 1994/96.

27-годишният Огучи Ониеву е роден във Вашингтон, след като неговите родители емигрират в САЩ от Нигерия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Милан взе Ониеву

Мнениеот ZinedineZidane » 07 юли 2009 16:24

Не е за Милан! Ако беше толкова кадърен щяха да са го забелязали отдавна. Прави силни намеси и елементарни грешки.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 юли 2009 16:27

Щш видим как ще се представи. Поне взехме някого.
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 юли 2009 16:30

според мен трансфера е добър все пак е и без пари ,а Ониеву направи доста силни мачове в ЮАР
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 юли 2009 16:35

Според мен в Милан в момента отчаяно търсят играчи, с които да подмладят защитата и халфовата линия и се спират на по-посредствени играчи, защото им трябват много, но имат малко пари. Ще се надяват някой да покаже класа и догодина сигурно по-некдаърните пак ще си заминат и ще дойдат нови.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 07 юли 2009 16:44

Според мен го взеха точно със същата гледан точка, заради която Ман Ю купи Джи Сунг Парк ... Сега 80 милиона американци поне ще си купят фланелки на Милан и бизнеса ще потръгне ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2009 18:49

p36o написа:Според мен го взеха точно със същата гледан точка, заради която Ман Ю купи Джи Сунг Парк ... Сега 80 милиона американци поне ще си купят фланелки на Милан и бизнеса ще потръгне ;)

Може да звучи абсурдно, но е в десетката.
Аз па искам Хунтелаар. Мислите ли , че Милан ще направи отново някое бразилско откритие, макар и Кака да е само един. Мен примерно за средата на терена ме кефи Гаго, и да си върнат Гюркюф, дето оня мизерник не го пускаше.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 юли 2009 01:00

turbogena написа:според мен трансфера е добър все пак е и без пари ,а Ониеву направи доста силни мачове в ЮАР

Без пари по добър не може :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Милан”