Анчелоти вън!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Анчелоти вън!!!
Направи достатъчно за нас!!!Времето ти доиде!!!Неможе да падаме от самп и вердер просто неможе!!!Кака,Пато,Рони са невероятно трио,а той пуска пенсионери кат Фавали.....Трябва подмладяване!!!Рикард е добър вариант,ако не отиде в челси!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
Re: Анчелоти вън!!!
Абсолютно съм съгласен с теб!!! Стига вече с този Анчелоти ...
- smash_the_reds
Сезона в действителност приключи.Да го махат искам и аз,но мисля че ще го оставят да се поомаже още.А промяната трябва да започне от сега за другия сазон.

Това е някакъв кошмар!Анчелоти няма грам достойнство,щом не си тръгва сам!Не може да продължаваме така,просто това е уникален срам!За 8 години този идиот трябваше с тези футболисти да вземе поне няколко титли,както и поне още една или две Лиги-след Риасор,истанбул,неуспехите вече пети сезон в калчото,след неучастието в Лигата,след отпадането от Вердер и след днес,този човек трябва да е егати нахалника,ако не се махне!Но той няма да го направи,няма и да го изгонят,ще продължим да вегетираме...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
И на неговото място кой ще дойде?Ти ли?
Може би Вили Вуцов-той май е свободен
Обожавам феновете, които си мислят, че само техният отбор трябва да побеждава, без да си помислят, че и на противника феновете искат същото....и все треньорът виновен.

Обожавам феновете, които си мислят, че само техният отбор трябва да побеждава, без да си помислят, че и на противника феновете искат същото....и все треньорът виновен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:И на неговото място кой ще дойде?Ти ли?
Гледай си твоя отбор и не коментирай Милан или мен

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Това са глупости.Това е най-добрият ви треньор който някога сте имали.Не мисля че с някой друг ще спечелите повече шампионски лиги!!!
Rodn1 написа:Това са глупости.Това е най-добрият ви треньор който някога сте имали.Не мисля че с някой друг ще спечелите повече шампионски лиги!!!
Твое мнение,никой росонер не го споделя,убеден съм

Тоша не е истина. Добре, че имаме аванс от предния полусезон, че иначе нещата ще отидят към изпадане. Толкова слаб Милан аз лично не помня. Ясно е, че този сезон е вече загубен. Но спокойно колеги росонери, ние ще се върнем на подобаващото ни се място.
А на Кашчей ще кажа, че е нормално всеки фен да иска неговия отбор да бие всеки мач. И ако при наличието на такива футболисти (макар и вече позастарели) играеш толкова безобразно, значи проблема е в треньора, или не може да ги мотивира, или може, но те не искат да играят за него. Колкото до треньори, в друга тема вече писах имена, за които се сещам, и които съм сигурен, че биха водили Милан. А именно: Ариго Саки, Чезаре Малдини, Марко Ван Бастен, Франк Рийкард, Франко Барези, а сега четох, че от май месец Леонардо ще застане начело на отбора.
А на Кашчей ще кажа, че е нормално всеки фен да иска неговия отбор да бие всеки мач. И ако при наличието на такива футболисти (макар и вече позастарели) играеш толкова безобразно, значи проблема е в треньора, или не може да ги мотивира, или може, но те не искат да играят за него. Колкото до треньори, в друга тема вече писах имена, за които се сещам, и които съм сигурен, че биха водили Милан. А именно: Ариго Саки, Чезаре Малдини, Марко Ван Бастен, Франк Рийкард, Франко Барези, а сега четох, че от май месец Леонардо ще застане начело на отбора.