Анчелоти вън!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Анчелоти вън!!!

Мнениеот xi4o_93 » 01 мар 2009 18:09

Направи достатъчно за нас!!!Времето ти доиде!!!Неможе да падаме от самп и вердер просто неможе!!!Кака,Пато,Рони са невероятно трио,а той пуска пенсионери кат Фавали.....Трябва подмладяване!!!Рикард е добър вариант,ако не отиде в челси!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Jawor
Контакти:

Re: Анчелоти вън!!!

Мнениеот Jawor » 01 мар 2009 18:15

Абсолютно съм съгласен с теб!!! Стига вече с този Анчелоти ...

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 01 мар 2009 18:25

Сезона в действителност приключи.Да го махат искам и аз,но мисля че ще го оставят да се поомаже още.А промяната трябва да започне от сега за другия сазон.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 01 мар 2009 18:41

Момчета догодина пак ще играете в лигата...Лига Европа обаче.90 % съм сигурен.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 19:06

Това е някакъв кошмар!Анчелоти няма грам достойнство,щом не си тръгва сам!Не може да продължаваме така,просто това е уникален срам!За 8 години този идиот трябваше с тези футболисти да вземе поне няколко титли,както и поне още една или две Лиги-след Риасор,истанбул,неуспехите вече пети сезон в калчото,след неучастието в Лигата,след отпадането от Вердер и след днес,този човек трябва да е егати нахалника,ако не се махне!Но той няма да го направи,няма и да го изгонят,ще продължим да вегетираме...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 мар 2009 19:45

И на неговото място кой ще дойде?Ти ли?

Може би Вили Вуцов-той май е свободен :mrgreen:
Обожавам феновете, които си мислят, че само техният отбор трябва да побеждава, без да си помислят, че и на противника феновете искат същото....и все треньорът виновен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 19:52

Кашчей написа:И на неговото място кой ще дойде?Ти ли?

Може би Вили Вуцов-той май е свободен :mrgreen:
Обожавам феновете, които си мислят, че само техният отбор трябва да побеждава, без да си помислят, че и на противника феновете искат същото....и все треньорът виновен.

Гледай си твоя отбор и не коментирай Милан или мен ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 мар 2009 19:53

Това са глупости.Това е най-добрият ви треньор който някога сте имали.Не мисля че с някой друг ще спечелите повече шампионски лиги!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 19:55

Rodn1 написа:Това са глупости.Това е най-добрият ви треньор който някога сте имали.Не мисля че с някой друг ще спечелите повече шампионски лиги!!!

Твое мнение,никой росонер не го споделя,убеден съм ;)

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 01 мар 2009 20:05

Тоша не е истина. Добре, че имаме аванс от предния полусезон, че иначе нещата ще отидят към изпадане. Толкова слаб Милан аз лично не помня. Ясно е, че този сезон е вече загубен. Но спокойно колеги росонери, ние ще се върнем на подобаващото ни се място.

А на Кашчей ще кажа, че е нормално всеки фен да иска неговия отбор да бие всеки мач. И ако при наличието на такива футболисти (макар и вече позастарели) играеш толкова безобразно, значи проблема е в треньора, или не може да ги мотивира, или може, но те не искат да играят за него. Колкото до треньори, в друга тема вече писах имена, за които се сещам, и които съм сигурен, че биха водили Милан. А именно: Ариго Саки, Чезаре Малдини, Марко Ван Бастен, Франк Рийкард, Франко Барези, а сега четох, че от май месец Леонардо ще застане начело на отбора.

Върни се в “Милан”