"Велика публика"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

ZYKLON

"Велика публика"

Мнениеот ZYKLON » 28 фев 2009 11:02

http://www.sportal.bg/news.php?id=160288
Какъвто отбора,такава и публиката.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: "Велика публика"

Мнениеот Angoff » 28 фев 2009 11:18

ZYKLON написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=160288

Фена на Арминия(Билефелд) се изказа...затрай си най-добре,кой нормален не би освиркал играчите на любимия си отбор при положение,че падат от всеки ?

Ти пляска ли на палячовците от герена на мача с Тампере ?

Гледай си заводското отборче от немция и не давай глуповати мнения целящи заяждане.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 28 фев 2009 11:25

Тифозите на Милан, никога не биха си помислили да освиркват Малдини. Повярвай ми, тези освирквания са били за всеки друг (най-вече за Анчелоти), но не и за san Paolo.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 фев 2009 13:01

Angoff написа:
ZYKLON написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=160288

Фена на Арминия(Билефелд) се изказа...затрай си най-добре,кой нормален не би освиркал играчите на любимия си отбор при положение,че падат от всеки ?

Ти пляска ли на палячовците от герена на мача с Тампере ?

Гледай си заводското отборче от немция и не давай глуповати мнения целящи заяждане.

Нашата чест е нашата вярност??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой НОРМАЛЕН човек освирква отбора си когато губи???

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2009 13:20

Абе пичове,не му обръщайте внимание на този душевно болен човек циклончо!Публиката на Милан е най-великата в Италия!Милан е италианският отбор с най-много фенове в света! http://www.youtube.com/watch?v=vY_AfLt9H2s виж това смешнико циклончо!Това е само южната трибуна на Сан Сиро!И естествено,че трябва да освиркат Анчелоти и идиотската ни игра,тези освирквания не са насочени към ПАОЛО!
Последна промяна от acmilan на 28 фев 2009 19:56, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2009 13:21

И е прав за едно циклончо,какъвто отборът(ВЕЛИК),такава и публиката(ВЕЛИКА)!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2009 13:25

Съжалявам,че пиша трето поредно мнение,но вижте само има ли такова друго представяне на отбор http://www.youtube.com/watch?v=vY_AfLt9H2s !!!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 28 фев 2009 13:35

acmilan, не си прав братле. Арминя е най-великият отбор в света и феновете на Милан могат само да се молят да имат привилягията да бъдат фенове от великата агитка на Арминя :D :D .

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2009 13:50

angelov написа:acmilan, не си прав братле. Арминя е най-великият отбор в света и феновете на Милан могат само да се молят да имат привилягията да бъдат фенове от великата агитка на Арминя :D :D .

ангелов,благодаря ти,че ме поправи!Как може да съм бил толкова заблуден да не осъзная,че Арминия е номер едно в света за всички времена :D :mrgreen: Просто е уникална привилегия да си от тях :lol: :lol: :lol:

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 28 фев 2009 17:35

Бедни душици.Арминия имат,една от най-уникалните агитки в Европа.Това е малък клуб.Никой не го оспорва.Но си нямате и най-малка представа,какво е този клуб за феновете си.Не знам дали знаете.Но преди няколко години,на едно момче от агитката му било забранено да посещава мачовете на Арминия.Същото момче,малко след това си е сложил край на живота.Оставил е писмо,в което е казъл,че това е смисъла на неговия живот.Бях в Билефелт,точно две години след смъртта му.Целия стадион го почете.На тях не им пука,на кое място са.Те винаге са щастливи,че гледат любимия си отбор.Така ме плени този отбор и тази публика.От тогава за мен това е отбора.Бил съм общо на два тяхни мача.Невевероятни пичове.След мача никой не те гледа накриво,никой не те обсъжда.Просто хората се забавляват с огромно количество бира и хеви метъл,(с което допълнително ме впечатлиха ).Но такива "големи" отбори,като Милан.Няма как да знаят,какво е такава подкрепа.

Върни се в “Милан”