Бербатов замества Златан в Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Бербатов замества Златан в Милан

Мнениеот dindan » 17 юли 2012 16:12

Изображение
Нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е готов да стане заместник на Златан Ибрахимович в Милан. Това съобщава агентът на българина Емил Данчев в интервю за calciomercato.com.

Както е известно в момента Ибрахимович напуска вицешампиона на Италия, като остава само да договори личните си условия с френския Пари Сен Жермен. Бербатов пък е крайно недоволен от статута си на твърда резерва в състава на сър Алекс Фъргюсън и упорито търси подходяща дестинация за края на кариерата си.

"Да, Митко иска да напусне Манчестър Юнайтед през лятото. За него би било голямо удоволствие да играе в Италия, той обича футбола тук. Особено що се отнася до Милан, Бербатов за миг не би се поколебал, за да премине в този отбор. Заем, че росонерите проявяват интерес към него и той е готов да подпише с тях. Надявам се скоро да започнат реалните преговори между двата клуба", каза Емил Данчев.

Припомням, че преди време в интервю за сайта на УЕФА, Димитър Бербатов каза, че от малък е привърженик на Милан, а любимият му футболист е легендата на италианците Марко ван Бастен.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Бербатов замества Златан в Милан

Мнениеот Levskar_90 » 17 юли 2012 16:25

Горкия Бербо съжелявам го вече, никой гранд не го иска и той започна сам де се самопредлага :roll:

Дано го вземат Милан и да се спаси от дъртия homosexual, който му видя сметката на кариера, форма и всичко...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 17 юли 2012 16:49

Levskar_90 написа:Горкия Бербо съжелявам го вече, никой гранд не го иска и той започна сам де се самопредлага :roll:

Дано го вземат Милан и да се спаси от дъртия homosexual, който му видя сметката на кариера, форма и всичко...

Сам си виновен. Сър Алекс, та сър Алекс! Като видя, че САФ е изкукуригал, да се беше разкарал по-рано. Сега вече идва малко късно. Не е играл дълго време, мина 30-те. А й сигурно не му се играе в Уест Хем.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 17 юли 2012 17:08

Да,вярно е.Сега го прочетох,искат го Милан и Ювентус.Данчев казва че интереса на Милан е от доста време ,харесват много футболиста и ще преговарят първи.Дано Бербо да заиграе в Италия,за да го гледаме на живо..... :) :) ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 юли 2012 17:10

На този етап всичко е в сферата на самопредлагането, няма нищо в италианските медии по въпроса. Аз лично съм за евентуален такъв трансфер, защото първо не вярвам да вземем някой от желаните варианти, второ, защото Бербатов има стил на игра, сходен с този на Ибрахимович, макар и да е по - ниска класа все пак. Ще видим какво ще стане.
Последна промяна от acmilan на 17 юли 2012 17:28, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 17 юли 2012 17:18

acmilan написа:На този етап всичко е в сферата на самопредлагането, няма нищо в италианските медии по въпроса. Аз лично съм за евентуален такъв трансфер, защото първо не вярвам да вземем някой от желаните варианти, вторто, защото Бербатов има стил на игра, сходен с този на Ибрахимович, разбира се, че е по - ниска класа все пак. Ще видим какво ще стане.

Има интервю с Данчев,има интерес все пак. :(
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 юли 2012 17:26

arekusanderu написа:
acmilan написа:На този етап всичко е в сферата на самопредлагането, няма нищо в италианските медии по въпроса. Аз лично съм за евентуален такъв трансфер, защото първо не вярвам да вземем някой от желаните варианти, вторто, защото Бербатов има стил на игра, сходен с този на Ибрахимович, разбира се, че е по - ниска класа все пак. Ще видим какво ще стане.

Има интервю с Данчев,има интерес все пак. :(

Да де, точно това имам предвид. Данчев предлага Бербатов на Милан, нищо друго няма за момента. Специално в Миланнюз не си спомням скоро да е писано нещо за Димитър, а там се публикува абсолютно всичко, свързано с Милан. Иначе и според мен е вариант, макар и не от най - първите в списъка.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юли 2012 17:34

Ами Милан имат Робиньо и Пато който са много бързи и технични нападатели, според мен биха се
сработили с Бербатов който умее да подава. Бербатов има един много голям проблем и той е че
не пресира и това не е от липса на физика а така му стоят нещата в главата !!!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 17 юли 2012 17:38

Pichichi написа:.... а така му стоят нещата в главата !!!

Демек, мързи го! :)
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 17 юли 2012 17:41

Това е тъжно падение, единствения отбор който има реален интерес към момента е Уест Хем. Всичко останало е самопредлагане :twisted:

Върни се в “Милан”