Английският футболист Дейвид Бекъм е прекратил своя договор с американския клуб Лос Анджелис Галакси. Адвокатите на 33-годишния полузащитник са намерили начин да се разтрогне контракта с отбора от Мейджър Сокър Лигата.
Сега остава ръководството на Милан да предложи постоянен договор на Бекъм и той официално ще остане за по-дълъг период на "Джузепе Меаца".
Както е известно англичанинът дойде в Милано със споразумение за игра под наем до 9 март 2009-а година, но след успешното си представяне пожела да остане в Италия, каквото е желанието и на ръководството на "росонерите".
Бекъм разтрогна с ЛА Галакси,остава в Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Бекъм разтрогна с ЛА Галакси,остава в Милан
Къде го прочете това?
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
- LordVOODOO
Дано след разтрогването на договора си, ръководството на Милан да не му предложи нов договор. 

agent_008 написа:Къде го прочете това?
ми в няколко БГ и чужди сайтове,текста е копнат,да не мислиш,че ще седна аз да го пиша

Оле туй ще е много яко ако разтрогне и Милан не му предложи по дълъг договор.И да отиде да играе в Донкастър.Разбира се няма как да стане но...какво ми пука за Милан.
Ale ale ale ale Inteeer Inteer.Поздрави от Императора за всички фенове на росонерите.Поздравът е с дясна ръка.
Ale ale ale ale Inteeer Inteer.Поздрави от Императора за всички фенове на росонерите.Поздравът е с дясна ръка.

Бе то хубаво ще остане, но е на 33 години. Според мен беше по-добре да си върнем Гуркуф.
- sedem_!_dva
angelov написа:Бе то хубаво ще остане, но е на 33 години. Според мен беше по-добре да си върнем Гуркуф.
Па той не е ли под наем до края на сезона в Бордо и после се връща

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:angelov написа:Бе то хубаво ще остане, но е на 33 години. Според мен беше по-добре да си върнем Гуркуф.
Па той не е ли под наем до края на сезона в Бордо и после се връща
Да, но ако не бъркам има опция да се върне и сега.
mironi88 написа:Оле туй ще е много яко ако разтрогне и Милан не му предложи по дълъг договор.И да отиде да играе в Донкастър.Разбира се няма как да стане но...какво ми пука за Милан.
слон да те е.е
Бекъм е добър играч и се поддържа, на 33 години има много добра форма, следи килограмите и е много стегнат, не е примерно, като това кюфте Рабех, каъдето на 20 и кусур години се е занемарил и е с наднормено тегло, ама то като невидяло дискотеки ядене и пиене, че там в Мароко нямат такива екстри. 

http://zalozite.net футболни прогнози за деня