Милан официално взе двама

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Милан официално взе двама

Мнениеот football_fb » 17 май 2012 16:37

Изображение Изображение
Ръководството на клуба обяви първите си две нови попълнения, които минаха успешно медицински тестове. Това са халфовете на Фиорентина и Нанси Рикардо Монтоливо и Бакай Траоре, които идват със свободни трансфери. Италианският национал подписа контракт до 30 юни 2016 година, а малийският полузащитник се обвърза с клуба до 30 юни 2015 година.
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Милан официално взе двама

Мнениеот shotgun blues » 17 май 2012 16:42

Рикардо Монтоливо е добър халф,другият никога не съм го гледал,но на МИЛАН им трябва свежа кръв :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 17 май 2012 16:53

Бакай Траоре направи силна пролет в Нанси, но не мисля, че има нивото за да играе значима роля в силен отбор. Все пак може да помогне с нещо като резерва.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 17 май 2012 16:57

boys85 написа:Бакай Траоре направи силна пролет в Нанси, но не мисля, че има нивото за да играе значима роля в силен отбор. Все пак може да помогне с нещо като резерва.

Ние го взимаме, за да играе значима роля ;)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 май 2012 17:18

Според мен пък Монтолив беше един от най-слабите през този сезон...Нямам си и представа как ще играе за Милан..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 17:50

Предстои да видим как ще се справят двамата. Поздравявам ги за това, че вече са в Милан, това означава страшно много за кариерите им. Мисля, че Монтоливо е много добър трансфер за нас, Траоре никога не съм го гледал, дано помогне, едва ли ще бъде основен играч, поне в началото.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 май 2012 18:52

За Монтоливо разбирам, ама този анонимник ми се струва рисков, а и ненужен. По-добре да бяхте дали някакви пари за халф, но поне да си струваше, не да обирате всичко що е свободен агент.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 19:04

liverpool96 написа:За Монтоливо разбирам, ама този анонимник ми се струва рисков, а и ненужен. По-добре да бяхте дали някакви пари за халф, но поне да си струваше, не да обирате всичко що е свободен агент.

Всички росонери така мислим, но за съжаление, реалностите са други на този етап...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 май 2012 19:16

acmilan написа:
liverpool96 написа:За Монтоливо разбирам, ама този анонимник ми се струва рисков, а и ненужен. По-добре да бяхте дали някакви пари за халф, но поне да си струваше, не да обирате всичко що е свободен агент.

Всички росонери така мислим, но за съжаление, реалностите са други на този етап...

Не бива така. Алегри не го знам какви разговори провежда с Галиани, ама то всеки сезон да се уповаваш на свободни агенти и да чакаш края на договорите им... смешно е за отбор от ранга на Милан! Да вземат да отпуснат едни солидни средства за трансфери това лято, че с тия "селекции" на Алегри, клуба сигурно е инкасирал чудовищни приходи, но от ръководството се правят на ощипани.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 17 май 2012 20:00

Милан нищо добро не ги чака с със свободни трансфери.За качеството,трябва да платиш скъпо.Ако не направят силни трансфери,очаквам другия сезон Интер да е по напред от тях в класирането,може и във тройката да не влезнат.Монтоливо изигра ужасен сезон във Фиоре,но по принцип има някакви качества.Траоре ми е тъмна индия,ама все пак успех на Милан.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Върни се в “Милан”