Шампионска лига: Милан - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: Шампионска лига: Милан - Барселона

Мнениеот Артилериста » 24 ное 2011 09:25

Уникален мач,нямам думи.Два невероятни отбора,две легенди на футбола и невероятен спектакъл.Все пак мисля,че по-добрият победи! ;) 2-3 :) ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 ное 2011 09:44

Артилериста написа:Уникален мач,нямам думи.Два невероятни отбора,две легенди на футбола и невероятен спектакъл.Все пак мисля,че по-добрият победи! ;) 2-3 :) ;)

"По-добрият" от този мач тим на "Барселона" трябва да отпадне в следващата фаза, за да има интересна надпревара. Те естествено, че няма да спечелят тази година, но по - ранната им липса ще ожесточи борбата за трофея.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2011 09:57

daniel875 написа:Сигурен ли си, че имаше? Приеми тогава факта, че няколко минути по - късно имаше стопроцентова срещу Робиньо, защото тя беше и по - чиста от двете, но уж играча на "Барселона" бил докоснал топката. Но нито една камера не доказа подобно твърдение, защото повторенията бяха лоши.
Съдията беше толкова гузен за въпросната дузпа, че вместо да изгони Акуилани, даде картон на Неста. Ето това доказва истинността на положението.
Това, от което може да съм недоволен, е не от подхода към мача, не дори от защитата поради обективни причини, а от името на треньора на "Милан".
Аваланч, "Барселона" бяха по презумция определяни като първи отбор в групата, което е недопустимо. Не знам как я мислят т. нар."специалисти", но този отбор е сериозно увреден покрай тези съдийски помощи. Просто не може без тях.В Барселона,а и снощи,никой не смееше да влезе твърдо или дори грубо в краката на Богоизбрания, защото срещу него не трябвало да се играе така. Това не е БАЛЕТ, това е мъжки спорт.

1.Не съм критикувал играта на Милан.Просто констатирах факта,че с тези пенсионери-толкоз!Отказвам да разбера тази лоялност по милански,при която издъхнали пенсионери продължават да се водят "на щат" в отбора!
2.Съдията даде картон на Неста заради протестите му към страничния съдия!
3.Не съм казал,че няма дузпа срещу Робиньо.Робиньо да си беше вкарал положението от 2м,вместо да чака на 11м-вия!
4."...никой не смееше да влезе твърдо или дори грубо в краката на Богоизбрания..."
Ти ТОВА ли искаш?Впрочем,Меси хич не беше "пожален".В случай,че си пропуснал.Изобщо не съм му фен,но е така.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 ное 2011 10:13

blue avalanche написа:
daniel875 написа:Сигурен ли си, че имаше? Приеми тогава факта, че няколко минути по - късно имаше стопроцентова срещу Робиньо, защото тя беше и по - чиста от двете, но уж играча на "Барселона" бил докоснал топката. Но нито една камера не доказа подобно твърдение, защото повторенията бяха лоши.
Съдията беше толкова гузен за въпросната дузпа, че вместо да изгони Акуилани, даде картон на Неста. Ето това доказва истинността на положението.
Това, от което може да съм недоволен, е не от подхода към мача, не дори от защитата поради обективни причини, а от името на треньора на "Милан".
Аваланч, "Барселона" бяха по презумция определяни като първи отбор в групата, което е недопустимо. Не знам как я мислят т. нар."специалисти", но този отбор е сериозно увреден покрай тези съдийски помощи. Просто не може без тях.В Барселона,а и снощи,никой не смееше да влезе твърдо или дори грубо в краката на Богоизбрания, защото срещу него не трябвало да се играе така. Това не е БАЛЕТ, това е мъжки спорт.

1.Не съм критикувал играта на Милан.Просто констатирах факта,че с тези пенсионери-толкоз!Отказвам да разбера тази лоялност по милански,при която издъхнали пенсионери продължават да се водят "на щат" в отбора!
2.Съдията даде картон на Неста заради протестите му към страничния съдия!
3.Не съм казал,че няма дузпа срещу Робиньо.Робиньо да си беше вкарал положението от 2м,вместо да чака на 11м-вия!
4."...никой не смееше да влезе твърдо или дори грубо в краката на Богоизбрания..."
Ти ТОВА ли искаш?Впрочем,Меси хич не беше "пожален".В случай,че си пропуснал.Изобщо не съм му фен,но е така.

Този аржентинец ако е футболист? Той си е сбъркал професията на футболист с тази на балетист. Футболът е мъжки спорт, а не симулации. Толкова зулуми на други отбори е направил аржентинеца, че да го контузят да не играе известно време, пак ще му е малко. Ако беше толкова добър, с Аржентина защо нищо не може да направи. Май защото няма съдийско лоби, нали? Да не говорим за смешни играчи като Меси повече, моля!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 ное 2011 10:18

daniel875 , как го правиш ?
Рядко има толкова злоба и глупост събрани на едно място !

Меси не бил играч , пич футбола е за магьосници , като Меси , Роналдо и 2-та , Ривалдо , Зидан и т.н. а не за за такива , като Пепе и английските дървосекачи !
Ако толкова ти се гледат единоборства моля , американския футбол и ръгбито са за теб. За да кажеш , че Меси е смешен играч значи тази игра е далеч далеч от твоя поглед ... смени дилъра , спорта и по-възможност пола , защото се държиш , като жена в цикъл !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 ное 2011 10:29

Доста неадекватни мнения.... Преди се ядосвах, обаче вече просто не ми прави впечетление :mrgreen: Рядко срещан мач , хубав футбол, яко голове и на всичкото от горе мача е без значение :!: И разбира се , вместо да се коментира гола на Принс или факта, че Меси вкара пъвия си гол с/у италиански отбор, седим и ревем :lol: Ревете, ревете.... разбирачи :lol: Дори Барса да бие с 1:0 с гол от центъра, вие (ВСИЧКИТЕ ревльовци) ще ревете, че гола е бил след незаслужен жълт картон на треньора на вратарите :lol: Смях ме напушва :lol:

spindoc
Контакти:

Мнениеот spindoc » 24 ное 2011 11:46

Поредната съдийска победа .

Ще дойде видов ден и за тях, когато дори реферите нямя да ги спасят!

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 24 ное 2011 11:58

изключи ман ю от това менкане ако обичаш,през 10 год взвха 2 кеш,никога не са правили като милан,барса,реал...да доминират в 4-5 год и да взвмат 2-3 кеш за такъв период,затова си остават второстепенее отбор,далеч от кралете на европа...реал,милан,ливарпул...само с маркетинг нестава.....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 ное 2011 12:09

Защо някои хора говорят глупости? Мачът щеше да бъде много по - хубав ако нямаше толкова неадекватни съдийски отсъждания. Така всичко отива на вятъра. Време е Щарк да бъде изхвърлен от футбола. То не беше Дани Алвеш и симулацията му, за да изгонят Пепе, то не беше снощи цирковото изпълнение на Хави при дузпата. Хубав мач явно снощи трябваше да стане, като има известно време бой. За съжаление това, което "Барселона" показва, не е футбол. Много ми е странно как ще подкрепям човек като Моуриньо след няколко седмици, но като как така ще го направя. Тази година "Барселона" ще изгуби всичко и това ще е началото на края. Терорът на Щарк и ко става нетърпим. Колко важни мача каталунците могат да спечелят без съдията? Май нито един.
"Милан" може да няма играчите на "Барселона", но поради много обстоятелства не можа да играе играта, защото всяко или почти всяко подаване в атака се свиреше засада, и то на собствен терен. А "Барселона" доста пъти се озоваваха сами срещу вратаря след такива положения, но нямаше кой да ги отсъди.
Това снощи не беше хубав мач. Поне не и от страна на "Барселона". Специалистите или т.нар. "специалисти" трябва да признаят превъзходството на тима от Милано. Да играеш срещу 13 или на моменти 14 души не е лесно.
И все пак барселонците, които много са активни, да не забравят, че навремето синият отбор ги направи смешни и пак съдията ги подпря в решаващ момент. Ех, този съдия! Докога!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2011 13:11

daniel875 написа:Защо някои хора говорят глупости? Мачът щеше да бъде много по - хубав ако нямаше толкова неадекватни съдийски отсъждания. Така всичко отива на вятъра. Време е Щарк да бъде изхвърлен от футбола. То не беше Дани Алвеш и симулацията му, за да изгонят Пепе, то не беше снощи цирковото изпълнение на Хави при дузпата. Хубав мач явно снощи трябваше да стане, като има известно време бой. За съжаление това, което "Барселона" показва, не е футбол. Много ми е странно как ще подкрепям човек като Моуриньо след няколко седмици, но като как така ще го направя. Тази година "Барселона" ще изгуби всичко и това ще е началото на края. Терорът на Щарк и ко става нетърпим. Колко важни мача каталунците могат да спечелят без съдията? Май нито един.
"Милан" може да няма играчите на "Барселона", но поради много обстоятелства не можа да играе играта, защото всяко или почти всяко подаване в атака се свиреше засада, и то на собствен терен. А "Барселона" доста пъти се озоваваха сами срещу вратаря след такива положения, но нямаше кой да ги отсъди.
Това снощи не беше хубав мач. Поне не и от страна на "Барселона". Специалистите или т.нар. "специалисти" трябва да признаят превъзходството на тима от Милано. Да играеш срещу 13 или на моменти 14 души не е лесно.
И все пак барселонците, които много са активни, да не забравят, че навремето синият отбор ги направи смешни и пак съдията ги подпря в решаващ момент. Ех, този съдия! Докога!

Ставаш вече жалък, пич!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Милан”