1/4 финал(реванш) Барселона - Милан 03.04.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Re: 1/4 финал(реванш) Барселона - Милан 03.04.2012

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 04 апр 2012 11:48

Защо въобще коментирате дали е имало дузпа, след като топката не беше в игра ?

Image

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 04 апр 2012 13:00

blue avalanche написа:"Истина е, че не видях какво се случи, но говорих с рефера и мисля, че той допусна грешка с решението за втората дузпа", коментира опитният холандски халф на Милан. "Ако той е видял, че е имало нарушение преди топката да е вкарана в игра, той трябваше да прекъсне играта, винаги се прави така. Това бе ключов момент в мача, но не загубихме заради това. Това бяха два големи мача между два големи отбора и Барселона бяха малко по-добри от нас", добави 36-годишният Зеедорф."
Мисля,че с това дискусиите за дузпите(дадени и не дадени) приключват...

Коментарът на Зеедорф е правилен и знаеш ли защо? Просто много контузени играчи и трудно се играе така. А и липсва класа това беше ясно, но думите на холандеца показват колко по - голям е от играчи като Меси, Иниеста, Шави и т.н. Едните реват като ощипани моми, другите като Кларънс, като Неста, като Амброзини, като Алегри общо взето само закачат леко ситуацията и толкова. Това показва величие, Лавина, което "Барселона" никога реално няма да има. Кларънс не е прав за друго за величието ми, но така ще каже, защото няма право като успял състезател друго да направи.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 04 апр 2012 16:02

acmilan написа:
storm написа:Ми според мене Ювентус е тука виновен с лобито си в Уефа.. :)

Ми според мене Ювентус и Европа/УЕФА/Шампионска лига са несъвместими понятия :) Колкото до мача - напълно очаквано. Който както иска да го разбира. Срамна дузпа за Барселона, която предреши изхода от двойката. Барселона нямаше особени идеи в атака, Милан се възползва от шанса си и вкара гол. Нямаше как да продължим, просто не можем да вкараме повече голове от игра, отколкото каталунците в двата мача, не сме все още на такова ниво :)

Съгласен съм, отбор с 7 финала и спечелил абсолютно всичко в Европа, обявен за втория най добър отбор за ХХ- век,не може да се каже, че има успехи.. :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 апр 2012 16:41

storm написа:
acmilan написа:

Ми според мене Ювентус и Европа/УЕФА/Шампионска лига са несъвместими понятия :) Колкото до мача - напълно очаквано. Който както иска да го разбира. Срамна дузпа за Барселона, която предреши изхода от двойката. Барселона нямаше особени идеи в атака, Милан се възползва от шанса си и вкара гол. Нямаше как да продължим, просто не можем да вкараме повече голове от игра, отколкото каталунците в двата мача, не сме все още на такова ниво :)

Съгласен съм, отбор с 7 финала и спечелил абсолютно всичко в Европа, обявен за втория най добър отбор за ХХ- век,не може да се каже, че има успехи.. :mrgreen:

Добре де, знаеш, че го написах в отговор на заяждането ти в неподходящ момент :mrgreen: Иначе имате успехи, но са далеч от тези на Милан :P
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 04 апр 2012 17:23

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Реферът Кюперс доволен от себе си: Мачът премина, както очаквахме!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 04 апр 2012 17:51

Добре де, знаеш, че го написах в отговор на заяждането ти в неподходящ момент Иначе имате успехи, но са далеч от тези на Милан

И пак не съм съгласен.. :)
И какво значи далеч от тези на Милан ? В КЕШ съм съгласен, ама Европа не е само КЕШ.. ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 апр 2012 19:06

storm написа:
Добре де, знаеш, че го написах в отговор на заяждането ти в неподходящ момент Иначе имате успехи, но са далеч от тези на Милан

И какво значи далеч от тези на Милан ? В КЕШ съм съгласен, ама Европа не е само КЕШ.. ;)

То че не е само КЕШ, не е, но това е реално европейското клубно първенство. На световно ниво пък Милан има най - много световни клубни титли/Междуконтинентални купи и е европейският отбор с най - много международни отличия. Да, Купата на УЕФА, която докато имаше КНК беше третият турнир на континента, не сме я печелили. Там сте по - напред ;) Между другото, не че нещо, ама Интер е ставал повече пъти европейски шампион от вас :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 04 апр 2012 21:14

acmilan написа:
storm написа:

То че не е само КЕШ, не е, но това е реално европейското клубно първенство. На световно ниво пък Милан има най - много световни клубни титли/Междуконтинентални купи и е европейският отбор с най - много международни отличия. Да, Купата на УЕФА, която докато имаше КНК беше третият турнир на континента, не сме я печелили. Там сте по - напред ;) Между другото, не че нещо, ама Интер е ставал повече пъти европейски шампион от вас :mrgreen:

И какво искаш да ми кажеш с това, че са ставали повече пъти европейски шампион ?
Интер до преди 2010 г. ги нямаше 40 и косур години на Европейския връх..
И ми е интересно, след като смяташ Милан за много по успял, как така хората в Европа ( които разбират много повече от нас ) са определили, че Ювентус е втория след Реал М най успешен отбор в Европа ?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 апр 2012 21:28

Вие двамата сте ми много смешни, но щом като ви харесва, заяждайте се! Жалко, че не му взехме парите на Пато през зимата. С голяма надежда посрещнах влизането му и с огромна горчивина и яд - поредния му пропуск и последваща смяна.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 05 апр 2012 16:15

acmilan написа:

Нямаше как да продължим, просто не можем да вкараме повече голове от игра, отколкото каталунците в двата мача, не сме все още на такова ниво :)

В 4-те мача Милан вкара 5 гола от игра, сам можеш да преброиш колко вкараха испанците.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Милан”