Барселона - Милан 2:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Барселона - Милан 2:2 (FT)

Мнениеот TheBest007 » 14 сеп 2011 22:36

daniel875 написа:
milan199440barca написа:Притеснително е, че няма мач от началото на сезона, в който да не сме получили гол или два. Трябва доста да поработят над това, защото дори Комо успяха да отбележат гол срещу Милан преди две седмици.

"Милан" има сериозни проблеми в защита, защото Неста е доста стар и трябва да му се намери заместник. За разлика от мача с "Лацио", когато головете станаха след изключително груби грешки на ветерана, снощи попаденията станаха главно заради съдията. Футболистите на "Милан" се страхуваха да влизат по - твърдо на каталунците в пространството около полето си, защото на терена играеше Меси. Знае се, че срещу него не се позволяват нарушения.

:oops: :oops: :oops:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 14 сеп 2011 22:38

TheBest007 написа:
daniel875 написа:
milan199440barca написа:Притеснително е, че няма мач от началото на сезона, в който да не сме получили гол или два. Трябва доста да поработят над това, защото дори Комо успяха да отбележат гол срещу Милан преди две седмици.

"Милан" има сериозни проблеми в защита, защото Неста е доста стар и трябва да му се намери заместник. За разлика от мача с "Лацио", когато головете станаха след изключително груби грешки на ветерана, снощи попаденията станаха главно заради съдията. Футболистите на "Милан" се страхуваха да влизат по - твърдо на каталунците в пространството около полето си, защото на терена играеше Меси. Знае се, че срещу него не се позволяват нарушения.

:oops: :oops: :oops:

човече вече почвам да се притеснявам за теб по-добре утре иди на лекар да се прегледаш че явно дъската доста ти хлопа

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 сеп 2011 23:46

човече вече почвам да се притеснявам за теб по-добре утре иди на лекар да се прегледаш че явно дъската доста ти хлопа

Малкият, да съм казал нещо, което не е вярно. Меси ако го докоснат, той пада сякаш е умрял. Същата работа всичките играчи на "Барселона". Те са всичко друго, но не и мъже. Така голям футбол не се играе. Затова и обективността ще запомни след години превъзходството на каталунците най - вече като съдийско.
Ти отиди се прегледай и свали каталунските очила. Нямаше никакво нарушение при втория гол. Абате ако беше влязъл малко по - твърдо при изравнителния гол, и да има, и да няма контакт, съдията щеше да го отсъди дузпа. Така не става!
Каталунците са циркова трупа, шампион по хандбал.
Ти първо си спомни попадението на Меси срещу "Еспаньол" през пролетта на 2007, когато вкара топката с ръка в мрежата, и тогава ми говори колко голям футболист е аржентинеца. Като се сетя какъв червен картон изкара на Дел Орно през 2006, и това ако е футболист ...
Последна промяна от daniel875 на 14 сеп 2011 23:48, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 14 сеп 2011 23:47

daniel875 написа:

Малкият, да съм казал нещо, което не е вярно. Меси ако го докоснат, той пада сякаш е умрял. Същата работа всичките играчи на "Барселона". Те са всичко друго, но не и мъже. Така голям футбол не се играе. Затова и обективността ще запомни след години превъзходството на каталунците най - вече като съдийско.
Ти отиди се прегледай и свали каталунските очила. Нямаше никакво нарушение при втория гол. Абате ако беше влязъл малко по - твърдо при изравнителния гол, и да има, и да няма контакт, съдията щеше да го отсъди дузпа. Така не става!

Ти да не си Ванга, че да знаеш какво е щяло да стане? :? :?
Изображение
ImageImageImage

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 сеп 2011 23:50

TheBest007 написа:
daniel875 написа:

Ти да не си Ванга, че да знаеш какво е щяло да стане? :? :?

Става това, което стана тази вечер на двубоя на Юнайтед. Двата отбора сте най - толерираните в света и винаги се оплаквате.
Помнете Дукадам! Там е истината.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 15 сеп 2011 07:37

daniel875 написа:

Ти първо си спомни попадението на Меси срещу "Еспаньол" през пролетта на 2007, когато вкара топката с ръка в мрежата, и тогава ми говори колко голям футболист е аржентинеца. Като се сетя какъв червен картон изкара на Дел Орно през 2006, и това ако е футболист ...

малък ще викаш на оня който те е направил защото такива хора който нямат реализация в живота и пишат само по форумите по света е пълно с такива като теб

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 сеп 2011 09:04

barca4ever написа:малък ще викаш на оня който те е направил защото такива хора който нямат реализация в живота и пишат само по форумите по света е пълно с такива като теб

И ти си живия пример за това. :lol: :lol:
[center][/center]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 15 сеп 2011 11:27

Santiago Munezz написа:
barca4ever написа:малък ще викаш на оня който те е направил защото такива хора който нямат реализация в живота и пишат само по форумите по света е пълно с такива като теб

и що реши така аз да съм спамил в теми да съм обиждал някого това че в последните няколко дни използвам малко по твърд тон е защото си има причина за това тия бебета като даниел оня меренге

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 сеп 2011 18:00

barca4ever написа:
Santiago Munezz написа:

и що реши така аз да съм спамил в теми да съм обиждал някого това че в последните няколко дни използвам малко по твърд тон е защото си има причина за това тия бебета като даниел оня меренге

Алоу, малкият, ти знаеш ли кой набор съм, че приказваш глупости? Очевидно, че не.
Лягай да нанкаш, че е късно! Помни Дукадам!

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 15 сеп 2011 19:24

daniel875 написа:Алоу, малкият, ти знаеш ли кой набор съм, че приказваш глупости? Очевидно, че не.
Лягай да нанкаш, че е късно! Помни Дукадам!

Ние да помним Дукадам, вие Дудек... Все вратари и все с "Д"...
Изображение
ImageImageImage

Върни се в “Милан”