Барселона - Милан 2:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Барселона - Милан 2:2 (FT)

Мнениеот TheBest007 » 14 сеп 2011 11:02

daniel875 написа:Помните ли Хелмут Дудакам?

Да, и?
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 14 сеп 2011 11:17

Сега пък привържениците на "кеглите" на Гуардиола искат противниците им да не играят защитно и с единоборства, а да атакуват със 7-8 футболисти??? Продължавам да твърдя, че футбола е игра не само на техника - жонглирания, дрибъл и т.н., а тактита и единоборства. С този състав и без името Барса от което треперят всички съдии и УЕФА, няма да може да се отстрани отбор от пета английска дивизия в два мача. Просто барса играе атрактивен футбол, но само ако противника се разкрива, съдийте свирят дузпи или се увличат по симулациите им... Видно от последните два мача, че е на път много бързо да "приключи" ерата Гуардиола... Пак ще посоча мачовете с Интер - В двата мача италианците вкараха 3 ТРИ !!! гола със "затворена" игра, а отворената Барса само 2 - играта футбол се мери на голове, а не на безмислено владеене на топката по 69-79 %!!! Успех на Милан, доказаха, че са велик тим...

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 14 сеп 2011 11:41

blue avalanche написа:1.Ценна точка!
2.НЯМА кой да извежда Пато и Касано!Не знам как я вижда Алегри тая работа!
3.Зеедорф-да си ходи!По-бавен е и от Йовов(ако въобще е възможно)!

зеедорф е бавен ама още е цар,освен него друг в центара нямаше кои да я задаржа топката,само тои се мачеше но сам какво да направи,иначе абате и дзамброта трябва да се сменят примерно с ван дер вил и бастош,трябва и един разиграващ халф като гансо или онзи които щяхме да взимаме сега дето е в лацио и тогава може да сме равностоини на сегашните барса реал и ман ун,с сегашната трансферна политика максимума е титла на италия и постянни провали в европа,единствено хубаво е поне че ние сме МИЛАН,един от двата наи успели на този свят,за разлика от маркетинговото отборче ман ун.....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2011 12:03

milan199440barca написа:
deikata72 написа: Как няма да е слаб мача като Милан просто не позволиха да се играе.Те вкараха ранен гол и всички отзад.Това не е достойно за отбор от величината на Милан.Такъв велик клуб да падне толкова ниско.Жалко е.

Много бъркате тук всички. Това се получава от начина на игра на Барселона. Постепенните атаки принуждават опонента на Каталунците да отстъпва назад. Барселона чака удобния момент. Има си начини да издърпаш противника напред - предоставяш му топката. Колко положения създадоха Барселона със 70 % владеене на топката? Милан играха в атака около минута и половина, но същевременно играха и в защита толкова, защото Барселона разиграваше топкта без да прави нищо.

П.п. Преди да прогнозирате следващия мач прочетете какво казва Валдес за Милан:
"Milan have that champion mentality. You can never, ever write them off. Wherever they go, in whatever circumstance, they try to win"

Наврян съперник в пеналта се получава от начина на игра на Барселона, прав си. Но какво става, когато същият този съперник вземе топката? Какво креативно направи Милан снощи? В Милано ще е същата история, въпросът е дали пак ще имат такъв късмет пред гола.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 14 сеп 2011 12:21

fcb_bg написа:Наврян съперник в пеналта се получава от начина на игра на Барселона, прав си. Но какво става, когато същият този съперник вземе топката? Какво креативно направи Милан снощи? В Милано ще е същата история, въпросът е дали пак ще имат такъв късмет пред гола.

Милан вкара два гола, в които нямаше нищо късметлийско. Без особено да се напряга и със слаба игра си тръгна с равенство от Барселона. Къде видя късмет? При гола на Пато или на Тиаго? А, чакай сетих се. Всъщност имахме късмет, защото Гуардиола изпробва нова система във футбола и играе с халфове, вместо със защитници. Е, това е малко опасно при центриранията, не мислиш ли? Как ще играем в Милано никой не знае, освен теб. За което те поздравявам.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 сеп 2011 12:23

Не съм гледал мача, но ми е много смешно, че се търсят оправдания, защо Барса не са победили>? Е кво толкова е станало нали не сте паднали и сте владели топката над 70%. Все пак е първи мач в групата, а и турнира започва Март месец. Барселона не е толкова силна колкото я изкарват някой хора и това се вижда ясно! Не от резултата вчера, а от това, че се търсят оправдания, защо не са победили и колко са лоши другите отбори, които убивали футбола. Аз предпочитам 10 в защита, а не изпълнения като на Алвеш, Педро, Бускетс и другите симуланти! Както каза един пич Барса ще се помни с наглите фенове и симулациите на извънземните футболисти!
Image
Image
Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2011 12:37

milan199440barca написа:
fcb_bg написа:Наврян съперник в пеналта се получава от начина на игра на Барселона, прав си. Но какво става, когато същият този съперник вземе топката? Какво креативно направи Милан снощи? В Милано ще е същата история, въпросът е дали пак ще имат такъв късмет пред гола.

Милан вкара два гола, в които нямаше нищо късметлийско. Без особено да се напряга и със слаба игра си тръгна с равенство от Барселона. Къде видя късмет? При гола на Пато или на Тиаго? А, чакай сетих се. Всъщност имахме късмет, защото Гуардиола изпробва нова система във футбола и играе с халфове, вместо със защитници. Е, това е малко опасно при центриранията, не мислиш ли? Как ще играем в Милано никой не знае, освен теб. За което те поздравявам.

Само за думичката "късмет" ли намери да се хванеш? Късмет е с 3 атаки да вкараш 2 гола, както направиха и Рубин навремето. Ама тях ги оправдавам - те толкова си могат, толкова са им силиците. Ама Милааан?!?!?! Да слизат на нивото на руснаците. Вие ако сте доволни от Милан - ваша си работа, аз никога не бих искал да гледам барса да играе така - според мен жалко!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 14 сеп 2011 12:45

fcb_bg написа:Само за думичката "късмет" ли намери да се хванеш? Късмет е с 3 атаки да вкараш 2 гола, както направиха и Рубин навремето. Ама тях ги оправдавам - те толкова си могат, толкова са им силиците. Ама Милааан?!?!?! Да слизат на нивото на руснаците. Вие ако сте доволни от Милан - ваша си работа, аз никога не бих искал да гледам барса да играе така - според мен жалко!

Истина ти казвам: ако имах желание да чета и да отговарям на писанията на фенове на Барселона, нямаше да отварям нова тема за мача във форума на Милан. Мерси предварително.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 сеп 2011 13:24

Понеже някой написа,че сме се радвали на хикса като малки деца,мога само да му отговоря,че Милан е имал,има и ще има още много успехи,велики футболисти,велики европейски вечери,винаги ще има същата уникална атмосфера в и около клуба,винаги ще е синоним на две думички-класа и респект.В този смисъл,аз не съм особено доволен от снощи,знам потенциала на отбора,знам какво можем и знам,че сме един от няколкото отбора,които могат да играят офанзивно срещу Барселона.За да стане това обаче,трябва офанзивните ни футболисти да са на линия,както и отборът да е навлязал във форма,все пак това ни е едва втори официален мач за сезона.Доволен съм,че отборът игра спокойно,без притеснение,колкото и паса да си дадоха Барселона,нашите останаха спокойни и съсредоточени.В първата минута Пато показа какво може,изключително класно и елегантно изпълнение 8-) Убеден съм,че ако Ибра и Робиньо бяха на терена редом до Патока,щяхме да отбележим още голове,просто Барса има сериозни пробойни в защита,според мен.Трябва ни офанзивен халф,това е ясно на всекиго,надявам се през зимата да привлечем такъв.Колкото до Барса,единственият им футболист,с когото трудно се справяхме беше Меси.Но има една лека подробност-Барса може да играе така главно в домакинските мачове,на Сан Сиро ги чака съвсем различен двубой.Като цяло съм оптимист за отбора,мисля,че можем да стигнем далеч в турнира,снощи отново показахме духът и манталитетът на голям отбор-не се отказахме докрай и стигнахме до равенството без да направим нещо кой знае какво.И най-важното е,че играхме коректно и спокойно,без грубости и селянии,присъщи за други отбори и най-вече треньори.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2011 14:07

Една проста сметка показва че Барселона владее топката в 70% от времето и за това време вкарва 2 гола.Милан владеят топката 30% от времето и вкарват 2 гола.Като си отговорите на въпроса кой е отбора с по-добър коефициент на полезно действие,ще разберете и кой е по-добрият отбор ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Милан”