Милан е седми по популярност в Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Милан е седми по популярност в Европа

Мнениеот urkoto » 10 сеп 2010 12:59

Глупости, тия по Европата не разбраха ли?
Няма мое, няма твое - всичко е Берое! :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 сеп 2010 13:01

metodito написа:Да бе, да. Байерн и Челси преди Милан и Пул. Айде няма нужда от такива класации...
Реал, Милан, Пул. Това са те, според мен топ3 по популярност. Това е All-Time Favorites... Иначе за периода 2004-2010 може и друго да е. :roll: Иска ми се да е Милан и на мен, ма не е.

Абе истината е че в миналото, преди да почне комерсиализацията и наливането на толквоа пари в отборите 3-те най известни и велики клуба са били Реал М, Ливърпул и Ювентус....и можеби Милан, Бенфика, Аякс и Байерн М....тогава никой не е бил чувал за отбори като Челси например...Интер са били блед спомен от 60-те години с 2-та КЕШ-а, Барселона са станали популярни след спечелването на КЕШ и отиването на Стоичков там....Ман Ю също са били с миманса.... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 сеп 2010 13:02

metodito написа:Да бе, да. Байерн и Челси преди Милан и Пул. Айде няма нужда от такива класации...
Реал, Милан, Пул. Това са те, според мен топ3 по популярност. Това е All-Time Favorites... Иначе за периода 2004-2010 може и друго да е. :roll: Иска ми се да е Милан и на мен, ма не е.

Любимият Милан се нареди на седмо място по популярност сред феновете на най-великата игра, показва ЕЖЕГОДНАТА анкета за 20-те най-популярни клуба на Стария континент

Това не е вечна класация, а ежегодна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 сеп 2010 13:41

Rodn1 написа:
Middlesbrough написа:
storm написа:Абсолютно невярна тема !

100 про майна ;] Ювентус е един от най - обичаните отбори в света ;]

Освен в Торино .....

мдам в Торино повечето са за Торино :Д но като цяло в Италия повечето са за ЮВЕ 8-) :) :shock:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Flind
Контакти:

Мнениеот Flind » 10 сеп 2010 14:56

Невиждам нещо кой знае какво изненадващо... последните 4,5 години най-добрите отбори в Европа се броят на пръсти , това са :
Интер,Барселона,Манчестър Ю и Челси.Други тимове като Байерн (Мюнхен) и Юве както и Милан си имат великата история но последните години тези три клуба хич ги няма на европейската сцена разбирасе като изключим таз годишния финал на ШЛ където Байерн беше финалист. Но и мениджъра им в лицето на Ван Гаал си призна ,че те са там благодарение на съдийте така ,че съм далеч от мисълта ,че ,баварците' в момента са сред топ 5 на най-добрите клубове в Европа.
[rimg]http://img198.imageshack.us/img198/7913/chelseafcu.png[/rimg]

[rimg]http://s55.radikal.ru/i147/0811/36/5ac2dea8b2d8.jpg[/rimg]
[rimg]http://s001.radikal.ru/i194/1009/15/ccdb35a71d7f.png[/rimg]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 сеп 2010 19:04

Flind написа:Невиждам нещо кой знае какво изненадващо... последните 4,5 години най-добрите отбори в Европа се броят на пръсти , това са :
Интер,Барселона,Манчестър Ю и Челси.Други тимове като Байерн (Мюнхен) и Юве както и Милан си имат великата история но последните години тези три клуба хич ги няма на европейската сцена разбирасе като изключим таз годишния финал на ШЛ където Байерн беше финалист. Но и мениджъра им в лицето на Ван Гаал си призна ,че те са там благодарение на съдийте така ,че съм далеч от мисълта ,че ,баварците' в момента са сред топ 5 на най-добрите клубове в Европа.
Не знам какво си мислиш и как фенове от преди 5 години както казваш ще са сменили клуба на който симпатизират.Според мен това няма как да стане.Все едно сега като Челси стигат до 1/4 и 1/2 финали в ШЛ да почна да им симпатизирам за сметка на Милан !!!!А пък и Милан взеха ШЛ през 2007 така че не виждам къде са тия 4-5 години.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 сеп 2010 13:05

maldin1 написа:
Flind написа:Невиждам нещо кой знае какво изненадващо... последните 4,5 години най-добрите отбори в Европа се броят на пръсти , това са :
Не знам какво си мислиш и как фенове от преди 5 години както казваш ще са сменили клуба на който симпатизират.Според мен това няма как да стане.Все едно сега като Челси стигат до 1/4 и 1/2 финали в ШЛ да почна да им симпатизирам за сметка на Милан !!!!А пък и Милан взеха ШЛ през 2007 така че не виждам къде са тия 4-5 години.

Опитват се да слагат Милан под един знаменател с Ювентус и Байерн Мюнхен,което е крайно несериозно.Милан игра 3 финала за 5 години,от които спечели 2,къде са останалите изброени отбори в последните години?Милан е крайно подценяван от медии,фенове и т.н.,което може само да ме радва,че любимият ми отбор не е маркетингов продукт и има истински фенове като мен,от 7-годишен,вече 14 години,а не просто симпатизанти,защото е модерно да си от този отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 14 сеп 2010 14:01

Aбе Милан, Юве, Муве,в Италия има 1 отбор и това е ИНТЕР, в Европа конкуренцията ни е малко по-голяма, ама и там напляскахме нафуканите и разглезени отборчета ;) ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 сеп 2010 16:06

NeRaDzYrA написа:Aбе Милан, Юве, Муве,в Италия има 1 отбор и това е ИНТЕР, в Европа конкуренцията ни е малко по-голяма, ама и там напляскахме нафуканите и разглезени отборчета ;) ;)

В Европа има няколко велики клуба и Интер определено не е сред тях.Милан,Реал,Ливърпул,Байерн,Аякс,това са великите европейски клубове.Манчестър Юнайтед и Барселона са продукт на съвременния футбол от последните 20 години.Ювентус е най-успелият клуб в италианския футбол,а Интер какво е?Как какво,вторият отбор на Милано,и хронологически погледнато,ако искаш :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 15 сеп 2010 23:42

acmilan написа:
NeRaDzYrA написа:Aбе Милан, Юве, Муве,в Италия има 1 отбор и това е ИНТЕР, в Европа конкуренцията ни е малко по-голяма, ама и там напляскахме нафуканите и разглезени отборчета ;) ;)

В Европа има няколко велики клуба и Интер определено не е сред тях.Милан,Реал,Ливърпул,Байерн,Аякс,това са великите европейски клубове.Манчестър Юнайтед и Барселона са продукт на съвременния футбол от последните 20 години.Ювентус е най-успелият клуб в италианския футбол,а Интер какво е?Как какво,вторият отбор на Милано,и хронологически погледнато,ако искаш :)

Затапи го от всякъде :lol: На 100% съм съгласен с теб ;)

Върни се в “Милан”