Предстои могъща битка на "Джузепе Меаца"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Предстои могъща битка на "Джузепе Меаца"
FORZA MILAN.GRANDE MILAN........
Абе хора - наистина Милан е голям отбор амааааа, все пак не играят с Наполи а Ман Юнайтед. Червените Дяволи си заминават с трите точки а Леонардо си заминава в края на сезона 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Утре сме на стадиона 
- metodito
- Контакти:
Не искам да дам прогноза. Надявам се да се получи супер мач, но е по-вероятно да е игра на котка и мишка предвид проблемите на Юнайтед с контузии и тези на италианците с откровено некадърната игра в защита. Дано греша. Лошото е, че Милан нямат победа като домакин в ШЛ тази година.
4 пъти , 4 победи за Милан, ако гледаме традицията манчестър трябва да не отиват до Милано просто, иначе мисля че идеята на Милан ще е да направят 0 на 0 в Милано и да ги изклатят ако могат в Манчестър, сиреч това което опита Мауриньо миналата година
Предвиждам равенство 1-1.
- JohnnieWalker
- Контакти:
TristaNNN написа:Абе хора - наистина Милан е голям отбор амааааа, все пак не играят с Наполи а Ман Юнайтед. Червените Дяволи си заминават с трите точки а Леонардо си заминава в края на сезона
1. Наполи не е слаб отбор
2. Милан е ПО-ГОЛЯМ от Юнайтед
3. Смях се от сърце като прочетох че Милан няма шанс
Моята прогноза :
Неста хваща Руни
Диньо се възражда срещу слабата защита на МЮ
Гатузо захапва човек по избор и не му дава да диша (предния мач на Сан Сиро завърши 3:0 и Крищяну имаше персонален пазач Рино... Можете да се сетите какво направи балерината
Резултат : 2:1
Гол на Рони след минава през цялата защита на МЮ
Гол на Пипо от засада
Гол за МЮ от дузпа защото ако съдиите не ги подбутнат трябва да се преиграва мача
ФОРЦА МИЛАН !!! 2:0 
Гол за МЮ от дузпа защото ако съдиите не ги подбутнат трябва да се преиграва мача - това беше добро 
Милан са железни тоя сезон, както винаги! Без Бербатов МЮ'то са ОБРЕЧЕНИ, защото всички знаем какво е италианската защита, и особенно тази на Милан, трябва си човек който да ги разтяга с пасове в дълбочина и задържане на топката отпред, в предни позиции.
YA GUNNERS YA