Шампионска лига: Милан - Атлетико
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Шампионска лига: Милан - Атлетико
1:0
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
1:1 или 1:0 с кански мъки
- frente atleti
- Контакти:
metodito написа:
Те такъв като Кака нямат. Най-добрият им играч за мен е Куртоа. Просто вратарите никога не попадат в светлината на прожекторите. Коста е безвреден, ако се спрат Диего, Арда и най-вече! Гарсия.
E нямаме свършил с футбола играч вярно е
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
- metodito
- Контакти:
Пак ще си говорим след месец кой е свършил за футбола и кой-какво.frente atleti написа:metodito написа:
Те такъв като Кака нямат. Най-добрият им играч за мен е Куртоа. Просто вратарите никога не попадат в светлината на прожекторите. Коста е безвреден, ако се спрат Диего, Арда и най-вече! Гарсия.
E нямаме свършил с футбола играч вярно еА и" безвредния" КОЩА има 4-гола в ШЛ в Примера е равен с Роналдо -22-гола от 24 мача все така да е безвреден "разбирачо"
! Иначе за мача и равен ни устройва да е по-сладък реванша
!
metodito написа:daniel875 написа:Това е най - твърдата "двойка" от първите осминафинали.
Оффф, ти пак ли с черните очила? Ми, ако не е? Аз пък ти казвам, че Атлетико няма начин да бият в Италия. Бас ловим ли? Който го загуби един месец ще носи за аватар логото на Юве (или на Интер). Съгласен? Симеоне има интериски комплекс.
Изключително неприятна новина е отсъствието на Мунтари. Аз знам кой ще го заместии, но Зе няма да се сети - Емануелсон.
Гледал съм достатъчно мачове на Аякс с Урби. Защо по дяволите го слагат на крилото?!!! Той е дефанзивен халф! Повече от десет мача съм гледал на Аякс с Урби. Той беше просто всичко в средата на терена. Даже може да прозвучи кощунствено, но той имаше потенциал да наследи Зеедорф. Интелигентен играч с много чиста игра. Верно, като си отряза косата все едно нещо му стана...
Може да съм малко черноглед, но мнението ми е обективно. По никакъв начин "Милан" не може да се противопостави на "Атлетико". Тези играчи нямат класа за отбор, какъвто би трябвало да бъде италианския представител.
Приятно впечатление ми прави надъханата игра на "дюшекчиите". Имат много силен състав, който иска да постигне още велики неща и ще го направи.
Би било прекрасно точно "Атлетико" да спечели купата, но "Реал" много трудно ще го допусне. Анчелоти знае как да печели, когато има шанс да го направи.
Триумф на "Милан" в Европа ще е най - голямата подигравка с футбола.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- metodito
- Контакти:
daniel875 написа:Може да съм малко черноглед, но мнението ми е обективно. По никакъв начин "Милан" не може да се противопостави на "Атлетико". Тези играчи нямат класа за отбор, какъвто би трябвало да бъде италианския представител.
Приятно впечатление ми прави надъханата игра на "дюшекчиите". Имат много силен състав, който иска да постигне още велики неща и ще го направи.
Би било прекрасно точно "Атлетико" да спечели купата, но "Реал" много трудно ще го допусне. Анчелоти знае как да печели, когато има шанс да го направи.
Триумф на "Милан" в Европа ще е най - голямата подигравка с футбола.
Вероятно не поясних. Мнението ми е, че с тази защита и тези нападатели Милан е до Атлетико или до следващия съперник (ако той е Юнайтед не съм толкова притеснен - ще е битка "Кой е по-по-слаб"), но съм убеден, че срещу Атлетико няма да паднем в Италия. В Испания не съм убеден, че и до равенство ще стигнем, но там зависи от резултата от първия двубой и тактиката на Зе и тази на Диего. Ако в Милано стигнат до равенство дюшекчиите и Диего реши да играе за минимална победа може да изгуби. Тяхното слабо звено също е защитата, но в атака имат трима нападатели (Вия, Коща, Адриан), които просто се бутат, за да изпъкнат в схема с един нападател. В Милан има четирима нападатели (ако броим Фараона), като всеки от тях вика на другия: "Яла ти да вкараш". Халфовата ни линия с Кака, Есиен и Мунтари не е по-малко качествена от тази на Арда, Диего, Гарсия, Коке. Всъщност имаме само един вратар и трима халфа - другите и в "Левски" не ги искам, като единия е счупен, но да! убеден съм, че ще ги бием в Италия. Всичко обаче ще се реши в Испания мисля.
Не каза нищо за баса.
Не се хващам за подобни глупости. От личен опит знам, че когато съм песимист, познавам винаги. Когато съм оптимист, не е точно така. Де да беше обратното 
Няма как, животът учи всички хора да бъдат внимателни в предвижданията си.
Няма как, животът учи всички хора да бъдат внимателни в предвижданията си.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- metodito
- Контакти:
Аааа, бягаш по тъча, човек.daniel875 написа:Не се хващам за подобни глупости.