Анчелоти вън!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Rodn1

Re: Анчелоти вън!!!

Мнениеот Rodn1 » 01 мар 2009 20:05

acmilan написа:
Rodn1 написа:Това са глупости.Това е най-добрият ви треньор който някога сте имали.Не мисля че с някой друг ще спечелите повече шампионски лиги!!!

Твое мнение,никой росонер не го споделя,убеден съм ;)

Всеки отбор може да е в криза.И съм убеден че Милан ще излезе от нея,така че не виждам какво се притеснявате ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 20:06

angelov написа:Тоша не е истина. Добре, че имаме аванс от предния полусезон, че иначе нещата ще отидят към изпадане. Толкова слаб Милан аз лично не помня. Ясно е, че този сезон е вече загубен. Но спокойно колеги росонери, ние ще се върнем на подобаващото ни се място.

А на Кашчей ще кажа, че е нормално всеки фен да иска неговия отбор да бие всеки мач. И ако при наличието на такива футболисти (макар и вече позастарели) играеш толкова безобразно, значи проблема е в треньора, или не може да ги мотивира, или може, но те не искат да играят за него. Колкото до треньори, в друга тема вече писах имена, за които се сещам, и които съм сигурен, че биха водили Милан. А именно: Ариго Саки, Чезаре Малдини, Марко Ван Бастен, Франк Рийкард, Франко Барези, а сега четох, че от май месец Леонардо ще застане начело на отбора.

Брат,трябва промяна веднага,който и да е,просто сме затънали в тинята и не може да продължаваме така :cry:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 01 мар 2009 20:14

acmilan написа:Брат,трябва промяна веднага,който и да е,просто сме затънали в тинята и не може да продължаваме така :cry:

Знам. Не случайно пуснах тема още след първия мач с Вердер. Но за съжаление нищо не зависи нито от мен, нито от теб. Дано момчетата в Милано имат някъкъв глас и да бъдат чути. Надявам се да правят същите демонстрации, каквито правиха при сагата с Кака.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 мар 2009 20:18

Родн1,от твоите уста в Божиите уши :) Дано излезем от кризата,но не ми се вярва това да стане без треньорска смяна.Ангелов,и аз силно се надявам тифозите да покажат нетърпимост към...ще го нарека ''треньора'' ни :twisted: :twisted: :twisted:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 мар 2009 20:29

Пичове, на много отбори проблемът им е в честата смяна на треньорите.Отделен е въпросът, когато самият треньор повече не желае да е в този отбор.

Когато звездата Бекъм се сдърпа с треньора, си отиде футболистът, а не треньорът....затова Юнайтед са голям отбор.В България и Италия, а и в много други държави, треньорите рядко получават истински шанс и вот на доверие, а затова много често са виновни феновете и медиите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 01 мар 2009 20:52

Кашчей написа:Пичове, на много отбори проблемът им е в честата смяна на треньорите.Отделен е въпросът, когато самият треньор повече не желае да е в този отбор.

Когато звездата Бекъм се сдърпа с треньора, си отиде футболистът, а не треньорът....затова Юнайтед са голям отбор.В България и Италия, а и в много други държави, треньорите рядко получават истински шанс и вот на доверие, а затова много често са виновни феновете и медиите.

Кашчей не говорим за сдърпване! за каква честа смяна на треньора говориш? Ти знаеш ли откога Анчелоти е треньор на Милан? Малко треньори могат да се оплачат в Италия, че не получават шанс-според мен поне! Колко голям отбор са Юнайтед говори факта как взеха и 2-те си купи на ШЛ с огромен късмет!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 мар 2009 21:46

АСМ1899 написа:
Кашчей написа:Пичове, на много отбори проблемът им е в честата смяна на треньорите.Отделен е въпросът, когато самият треньор повече не желае да е в този отбор.

Кашчей не говорим за сдърпване! за каква честа смяна на треньора говориш? Ти знаеш ли откога Анчелоти е треньор на Милан? Малко треньори могат да се оплачат в Италия, че не получават шанс-според мен поне! Колко голям отбор са Юнайтед говори факта как взеха и 2-те си купи на ШЛ с огромен късмет!

Днес паднахте от Самп....чакам да чуя, че Анчелоти е линчуван вече.Така и не разбрах кого ще сложите на негово място сега-отбор с претенции, но без никакви шансове-нито в Италия, нито в Европа..кой ще е тоя луд специалист, който ще се наеме с вас сега?

Късметът е със силните..по повод на спечелените купи в ШЛ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 01 мар 2009 22:04

Е все ще се намери някой треньор да поеме Милан!Не е проблема в загубата от Самп-не са слаб отбор, просто говорим за последните 2 години! ВИждам интересуваш се от футбол-няма нужда да обяснявам! Тоя сезон има една цел-класиране за ШЛ! Точно заради това е сега времето-нека свикне отбора с него, с идеите му, да има време да прецени точно от какви футболисти има нужда, да се сработи тоя отбор!
Сега малко за късмета
1. 1999- е срещу Байерн Ман Юн бяха карикатура, заслужваха да си паднат, но извадиха изумителен късмет, който не е гледал мача може да говори каквото си иска- има една истина Байерн бяха по-силният отбор
2. 2008- едно подхлъзване по-малко и титлата щеше да е в Лондон, равностоен финал, но късмета накрая беше настраната на дяволите! Това е късмет, аз поне друго име затова не знам
Късмета е променливо нещо и предполагам всички сме виждали отбори които побеждават с късмет без да са по-силни! Точка 1 е пример!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 мар 2009 15:12

Кашчей,прав си,късметът е със силните в Шампионската лига,където ние имаме 7 трофея!В модерната футболна епоха имаме 5 и сме номер едно в света по трофеи,така че другите има много хляб да изядат,за да ни стигнат.Благодарение на ''треньора'' Анчелоти май са на път да го направят :cry: :twisted: :(

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 03 мар 2009 01:31

Нека си заминава! Не става за Милан.
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Върни се в “Милан”