Реформи в Милан през лятото. Ще играят юноши!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Реформи в Милан през лятото. Ще играят юноши!

Мнениеот maldin1 » 14 апр 2010 22:12

Шефовете на италианския гранд Милан вече са готови с вариант за нов треньор, твърди "Кориере дело спорт".Според изданието ако Леонардо напусне "Сан Сиро" през лятото, то неговото място ще бъде заето от дуета Мауро Тасоти - Филипо Гали.Младият бразилец на няколко пъти влиза в словесни пререкания с президента на клуба Силвио Берлускони и може да си тръгне след края на сезона.
В такъв вариант на пейката на Милан ще застанат две от легендите на клуба - Тасоти и Гали. Първият в момента е помощник на Леонардо, а вторият е треньор на една от юношеските формации на "росонерите".
В същото време се очаква в клуба да се завърне и Паоло Малдини. Легендарният бранител ще заеме поста спортно-технически директор.
"Искам да променим структурата на юношеските ни формации и да разчитаме повече на наши играчи", сподели Галиани.
"Мога да кажа, че от лятото на 2009 година в академията на Милан започна нова ера. Ще продължим да инвестираме в младите ни играчи. Юношите ни са на финал за Купата на Италия, а освен това са на второ място в шампионата", сподели още Галиани. /www.acmilan-bg.com

Това да се чува.Надявам се скоро време на видим в състава на отбора българина Антонио Михайлов ,който не престава да вкарва за юношеските формации на росонерите.А и да започне една нова ера в това ние да си правим шампионите,а не да даваме милиони за чужди играчи!!!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Реформи в Милан през лятото. Ще играят юноши!

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 14 апр 2010 22:34

Че за кой бастун са дали нашите отбори милиони :) той ако струва толкова няма да играе в България.А относно школата на милан няма какво да я коментирам

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 апр 2010 22:47

Е всеки случай само с юноши не става трябва да се запазят и опитните и най- добрите ви юноши да се учат от тях ;)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 апр 2010 22:47

CSKARCHETO-BS написа:Че за кой бастун са дали нашите отбори милиони :) той ако струва толкова няма да играе в България.А относно школата на милан няма какво да я коментирам

Става въпрос Милан да дават милиони за играчи.Никой не ти говори за нашето първенство.То е ясно само мъртвец може да дойде да играе тука.А за школата на Милан има какво да се говори.То си пише "Юношите ни са на финал за Купата на Италия, а освен това са на второ място в шампионата",а от Примаверата има доста класни футболисти,които не са получили възможност да се докажат в първия отбор.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 14 апр 2010 22:56

Лично аз се съмнявам докато Берлускони е шеф там да стане това със школата. Не че одобрявам подобна политика, даже я приветствам, но си мисля, че Берлускони няма да има смелосотта да го направи.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 15 апр 2010 00:14

Милан с юноши :shock: Колкото и да ми се иска не мога да го повярвам :roll:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 апр 2010 09:16

JohnnieWalker написа:Милан с юноши :shock: Колкото и да ми се иска не мога да го повярвам :roll:

Може да започнем да играем с 30-годишни юноши :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 15 апр 2010 13:28

JohnnieWalker написа:Милан с юноши :shock: Колкото и да ми се иска не мога да го повярвам :roll:

+1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 апр 2010 21:08

Най-големите легенди на великия Милан са юноши на клуба-Ривера,Барези,Малдини,Костакурта,дори и в сегашния отбор има четирима юноши на клуба в първия отбор-Амброзини,Абате,Антонини и Бориело,така че школата може да изкара някой нов прекрасен футболист.Определено финансовите възможности на клуба вече не са същите,както преди и ще е добре да играем със собствени футболисти,най-доброто от младите италиански играчи и да използваме традиционно добрите ни позиции на бразилския пазар.Новият Милан ще бъде факт до няколко години,но трябва качествен треньор,който да го изгради.Имам съмнения,че Леонардо може да бъде този човек,дано не съм прав...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Милан”