Ръководството на Милан обаче не е приело офертата
Испанският гранд Реал (Мадрид) е отправил през зимния трансферен прозорец оферта на стойност 63 милиона евро за звездата на италианския Милан - Алешандро Пато, разкри италианското издание "La Republica".
"Росонерите" обаче са я отхвърлили, защото главната им цел е да спечелят най-престижната футболна надпревара Шампионската лига, както и титлата на Италия, където обаче изостават с 4 точки от водача Интер.
Възможно е сделката да се осъществи през лятото.
В Италия: Реал (Мадрид) предложил 63 милиона евро за Пато
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- vladitol
- Контакти:
В Италия: Реал (Мадрид) предложил 63 милиона евро за Пато
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Lord of memory
- Контакти:
Re: В Италия: Реал (Мадрид) предложил 63 милиона евро за Пато
Мафиота едва ли ще пропусне да ги лапне мангизите, както с Кака.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Дано вземат Руни вместо Пато.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
А Реал с колко нападатели смятат да играят?!?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Lord of memory написа:Мафиота едва ли ще пропусне да ги лапне мангизите, както с Кака.
Лорде това от една страна е добри това според мен означава, че ще можем да вземем Бензама лятото.
veseo написа:Дано вземат Руни вместо Пато.
Дано пък стане обратното

_RoKi_ написа:veseo написа:Дано вземат Руни вместо Пато.
Дано пък стане обратнотоИначе тея Реал се насраха...Как ще впишат Пато в състав с Бензема,Игуаин,Роналдо и Кака
![]()
Незнам ама Реал Мадрид вече ми лазят по нервите!Не може така да взимат само звезди!Убиват футбола по този начин и с тези многомилионни суми!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Еми и на мен не ми харесваше,когато взеха Бекъм,после Нистелрой,Роналдо,а сега и Руни искат...И аз си късам нервите,ама какво да направяParmalat написа:_RoKi_ написа:veseo написа:Дано вземат Руни вместо Пато.
Дано пък стане обратнотоИначе тея Реал се насраха...Как ще впишат Пато в състав с Бензема,Игуаин,Роналдо и Кака
![]()
Незнам ама Реал Мадрид вече ми лазят по нервите!Не може така да взимат само звезди!Убиват футбола по този начин и с тези многомилионни суми!

взимаите и вие бе....какво ревете..съмнявам се пато да го пуснат както "КАКА"
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
RENAULT написа:взимаите и вие бе....какво ревете..съмнявам се пато да го пуснат както "КАКА"
Няма как да взимаме,дори и да искаме...Зад МЮ,Барса и др. не стоят такива банки и куп спонсори по една или друга причина/Не искам да ги споменавам/.Ако бяхме като вас,вие щяхте да ревете...Я си представи,че МЮ ви вземе Бензема,Рамос,Игуаин например...И искат да вземат после Албиол,Диара и др.