Това не е Милан !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Re: Това не е Милан !

Мнениеот BrigadaTrakia » 11 мар 2010 14:15

ivo1964 написа:
POPCORN написа:еми не е много ясно!Скъсах си нервите вчера!Да ни бият като мече у дирек тия мангасарчовци!Тоя смешник или да продава или да вземе да купи някой сносен футоблист и нормален тренер.Къф тренер е тоя ?Все едно аз да отида да ги тренирам!После какви са тия футболисти абате, Хунтелар Бориело ...пълни смешници за мене.Може да играят в Наполи но не и в Милан!

`Що си късате нервите? `Щото са ви били т.нар. мангасарчовци, или `щото в момента сте много слаби? Мисля, че трябва да е второто, защото да паднеш от МанЮнайтед не е срамно.

Според теб значи не е срамно преди 2-3 години да бием същия отбор с 3-0 сега-0-4!А за играта на Милан-пълна скръб!Треньорът е аматьор!Аз видях само Пипо да се мъчи,ама всеки пас към него беше засада. :evil:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 мар 2010 14:24

Започнах да симпатизирам на Милан през 1988 покрай тримата холандци. За съжаление този отбор на Милан е много далеч от онзи отбор. Най-вече като желание и себераздаване. По-голямата част от футболистите вчера изглеждаха като работници дошли да си отработят смяната. Политиката на клуба изглежда много неадекватна през последните 2 години. Изпусна се момента за освежаване на отбора. Личното ми мнение е, че лятото трябва да се направят сериозни промени като се започне от треньора.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 11 мар 2010 14:55

POPCORN написа:
Btovfan80 написа:
POPCORN написа:еми не е много ясно!Скъсах си нервите вчера!Да ни бият като мече у дирек тия мангасарчовци!Тоя смешник или да продава или да вземе да купи някой сносен футоблист и нормален тренер.Къф тренер е тоя ?Все едно аз да отида да ги тренирам!После какви са тия футболисти абате, Хунтелар Бориело ...пълни смешници за мене.Може да играят в Наполи но не и в Милан!

Ей смешник, по принцип не отговарям на такива мнения, но за теб ще направя изключение! Имаш си отбор/и, които подкрепяш - към тях можеш да се обръщаш, както си поискаш! За Манчестър Юнайтед, от твоята уста, искам да чувам само една дума - RESPECT!!!

смешник хаха.ало първо не съм те обидил , за да ме обиждаш !второ такива като тебе знаеш ли къде си ги слагам а?точно между краката ако ти говори нещо.трето смешник може да викаш на някой от твойте приятели ама не и на мене!и четвърто да манчестър са най-кирливият отбор в света!По кирлив и от Реал!

Ех не знам с изключение на Лорда всички други фенове на МЮ сме се отнасяли с уважение към другите отбори и техните фенове и не знам защо това е отношението на другите към МЮ знам че е гадно да губиш, но трябва да умееш да губиш, за да спечелиш. Знам, че повечето фенове на Милан помнят успехите от деветдесетте, когато за английски отбор да направи това с Милан, което се случи вчера тогава след наказанието на английските отбори беше равностойно на извънземно чудо, но времената се променят. Знам също, че много хора мразят МЮ защото провежда добър маркетинг, но в крайна сметка футбола е и бизнес питайте Берлускони това че МЮ се учеше от италианския модел през началото на 90-те и после ученика надмина учитяля си еми развивайте се бе хора не стойте на едно място. Знам, че много хора мразят МЮ затова, че имат пари и купуват футболисти, но кого са купили всъщтност МЮ в крайна сметка поколението от 90 - те си беше в по-голяма степен техен продукт и отхвърления от Нюкасъл Коул и купиха Йорк еми за колко го купиха не за баснословна сума. Сегашното поколение, еми купихме Рууни и Роналдо но те бяха келеши три години ходене по мъките докато се шлифоват диамантите колко нерви бяха но баснословни суми нямаше имаше баснословна работа и дори след продажбата на Роналдо МЮ пак спечели трофей пак се бори за титлата и продължава в ШЛ а в крайна сметка вчера на терена срещу Роналдиньо Зеедорф Хунтелар, като изключим Рууни кой беше и би с 4:0 великия и скъпоплатен Милан корейчито Парк, шотландският боец Флетчър, дядо Скоулс и дядо Невил. Накрая стигам до извода че мразите МЮ, ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ФЕНОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА МЮ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ БРОИМ НЕ ГОДИНИТЕ В КОИТО СМЕ СПЕЧЕЛИИ ТРОФЕЙ А ТЕЗИ В КОИТО НЕ СМЕ ПРОСТО Е ПО-ЛЕСНО БРОИШ НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА РЪКА, ако ни мразите заради това мразете ни ние ще ви уважаваме и пак ще печелим трофеии. Успех на всички мразещи догодина.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 11 мар 2010 15:07

niki87 написа:
POPCORN написа:смешник хаха.ало първо не съм те обидил , за да ме обиждаш !второ такива като тебе знаеш ли къде си ги слагам а?точно между краката ако ти говори нещо.трето смешник може да викаш на някой от твойте приятели ама не и на мене!и четвърто да манчестър са най-кирливият отбор в света!По кирлив и от Реал!

НапЪлно подкрепям 8-) Иначе това което става с Милан е много жалко.Не гледах мача вчера,но резултатЪт говори достаЪчно.Явно ще трябва да се вземат мерки.Макар че не виждам коя световна звезда ще акустира в слабото италианско пЪрвенство,което от следващия сезон губи една от квотите си за ШЛ.Пък и като им погледне човек стадионите...Но едно е сигурно-Милан рано или кЪсно отново ще бъде фактор в Европа!

Ти пък от коя миша дупка изпълзя?! :o Къде беше вчера да коментираш твоите любимци от Байер? Не после да пишеш по форумите на можещите отбори: "това било късмет..., онова било късмет..."! И още нещо - всеки от класиралите се отбори на 1/4 финалите ще разбие "баварците", еле пък ако се паднат с Юнайтед! :twisted:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

pipolino
Контакти:

Мнениеот pipolino » 11 мар 2010 15:31

Абе хора осъзнайте се,бе! Милан не е бил никога слаб и колкото и да съм пристрастен все пак смятам,че няма отбор,който Милан да не може да победи.Милан може да смачка всеки отбор в Европа, но само,когато европейската футболна мафия и най вече френското зло за футбола в Европа и в частност в България - Платини му позволят да играе.А Милан играе ли истински тогава става шампион,а това не се харесва на мафията,обсебила футбола.Същото се отнася и за Реал Мадрид .Двата отбора с най-много титли в Европа са поставени на колене и то още на осминафинали.Истинска гавра с многобройните им фенове.Вярно е ,че Леонардо не става за Милан, но си мисля,че не е само негово решението да започне мача с резервите.Нормално ли е да държиш на пейката такива титани като Зийдорф,Индзаги,Гатузо,Бекъм и да пуснеш един смешник,който не знам някога въобще играл ли е в шампионска лига.Направо съм отвратен вече от тия машинации, а между другото мисля,че роля има и спонсора на Милан и на Реал.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 мар 2010 17:12

Btovfan80 написа:
niki87 написа:
POPCORN написа:смешник хаха.ало първо не съм те обидил , за да ме обиждаш !второ такива като тебе знаеш ли къде си ги слагам а?точно между краката ако ти говори нещо.трето смешник може да викаш на някой от твойте приятели ама не и на мене!и четвърто да манчестър са най-кирливият отбор в света!По кирлив и от Реал!

НапЪлно подкрепям 8-) Иначе това което става с Милан е много жалко.Не гледах мача вчера,но резултатЪт говори достаЪчно.Явно ще трябва да се вземат мерки.Макар че не виждам коя световна звезда ще акустира в слабото италианско пЪрвенство,което от следващия сезон губи една от квотите си за ШЛ.Пък и като им погледне човек стадионите...Но едно е сигурно-Милан рано или кЪсно отново ще бъде фактор в Европа!

Ти пък от коя миша дупка изпълзя?! :o Къде беше вчера да коментираш твоите любимци от Байер? Не после да пишеш по форумите на можещите отбори: "това било късмет..., онова било късмет..."! И още нещо - всеки от класиралите се отбори на 1/4 финалите ще разбие "баварците", еле пък ако се паднат с Юнайтед! :twisted:

[offtopic]Eми тука си бях бе пич.Другия пЪт преди да пишеш глупости не е зле да провериш.Пък и какво толкова има да се коментира класирането на Байерн за 22-ри пЪт на 1/4 финал в тоя турнир...това е все едно да коментирам защо в 22:00 вече е тЪмно :lol:
Иначе няма лошо да си живееш в заблуда,лошото е после,като "изтрезнееш",но аз знам едно хапче което много помага-"Серджо",продават го в аптеките за 89ст... :lol: Разбирам защо си толкова надЪхан...Може би пак се надяваш на клизми в последните минути(гредите пак ще дойдат на помощ),подхлЪзвания...Тъпо ще стане ако кЪсметЪт избяга...В такива случай обикновено квичите против срЪдиите,както каза САФ след мача с Лиидс:"5 минутното продЪлжение беше престЪпление кЪм футбола..." :lol: ...Сега бягай да целуваш гредите на Ноу Камп и продЪлжавай да мечтаеш... ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 11 мар 2010 17:37

Ти пък от коя миша дупка изпълзя?! :o Къде беше вчера да коментираш твоите любимци от Байер? Не после да пишеш по форумите на можещите отбори: "това било късмет..., онова било късмет..."! И още нещо - всеки от класиралите се отбори на 1/4 финалите ще разбие "баварците", еле пък ако се паднат с Юнайтед! :twisted:[/quote]
[offtopic]Eми тука си бях бе пич.Другия пЪт преди да пишеш глупости не е зле да провериш.Пък и какво толкова има да се коментира класирането на Байерн за 22-ри пЪт на 1/4 финал в тоя турнир...това е все едно да коментирам защо в 22:00 вече е тЪмно :lol:
Иначе няма лошо да си живееш в заблуда,лошото е после,като "изтрезнееш",но аз знам едно хапче което много помага-"Серджо",продават го в аптеките за 89ст... :lol: Разбирам защо си толкова надЪхан...Може би пак се надяваш на клизми в последните минути(гредите пак ще дойдат на помощ),подхлЪзвания...Тъпо ще стане ако кЪсметЪт избяга...В такива случай обикновено квичите против срЪдиите,както каза САФ след мача с Лиидс:"5 минутното продЪлжение беше престЪпление кЪм футбола..." :lol: ...Сега бягай да целуваш гредите на Ноу Камп и продЪлжавай да мечтаеш... ;)[/offtopic][/quote]

[offtopic]Ти си много нагъл бе! Дори и Ван Гаал си призна, че Байерн Мюнхен продължава напред, благодарение на гола от засада на Клозе! Свали калейдоскопа от очите си, за да видиш реалността! Ще ти припомня как се класирахте за 1/4 финалите и ще го направя на тенис-език - "щастливия губещ", РЕЗИЛ[/offtopic]
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 мар 2010 17:41

Btovfan80 написа:Ти пък от коя миша дупка изпълзя?! :o Къде беше вчера да коментираш твоите любимци от Байер? Не после да пишеш по форумите на можещите отбори: "това било късмет..., онова било късмет..."! И още нещо - всеки от класиралите се отбори на 1/4 финалите ще разбие "баварците", еле пък ако се паднат с Юнайтед! :twisted:

Иначе няма лошо да си живееш в заблуда,лошото е после,като "изтрезнееш",но аз знам едно хапче което много помага-"Серджо",продават го в аптеките за 89ст... :lol: Разбирам защо си толкова надЪхан...Може би пак се надяваш на клизми в последните минути(гредите пак ще дойдат на помощ),подхлЪзвания...Тъпо ще стане ако кЪсметЪт избяга...В такива случай обикновено квичите против срЪдиите,както каза САФ след мача с Лиидс:"5 минутното продЪлжение беше престЪпление кЪм футбола..." :lol: ...Сега бягай да целуваш гредите на Ноу Камп и продЪлжавай да мечтаеш... ;)[/offtopic][/quote]

[offtopic]Ти си много нагъл бе! Дори и Ван Гаал си призна, че Байерн Мюнхен продължава напред, благодарение на гола от засада на Клозе! Свали калейдоскопа от очите си, за да видиш реалността! Ще ти припомня как се класирахте за 1/4 финалите и ще го направя на тенис-език - "щастливия губещ", РЕЗИЛ[/offtopic][/quote]
[offtopic]To няма спор,че гола на Клозе беше от засада...А нещо да кажеш за втория гол на Фиорентина :roll: И по-спокойно малко,недей да се нервиш толкова :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 мар 2010 17:46

Костакурта ще ви оправи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 11 мар 2010 19:38

niki87 написа:
Btovfan80 написа:Ти пък от коя миша дупка изпълзя?! :o Къде беше вчера да коментираш твоите любимци от Байер? Не после да пишеш по форумите на можещите отбори: "това било късмет..., онова било късмет..."! И още нещо - всеки от класиралите се отбори на 1/4 финалите ще разбие "баварците", еле пък ако се паднат с Юнайтед! :twisted:

Иначе няма лошо да си живееш в заблуда,лошото е после,като "изтрезнееш",но аз знам едно хапче което много помага-"Серджо",продават го в аптеките за 89ст... :lol: Разбирам защо си толкова надЪхан...Може би пак се надяваш на клизми в последните минути(гредите пак ще дойдат на помощ),подхлЪзвания...Тъпо ще стане ако кЪсметЪт избяга...В такива случай обикновено квичите против срЪдиите,както каза САФ след мача с Лиидс:"5 минутното продЪлжение беше престЪпление кЪм футбола..." :lol: ...Сега бягай да целуваш гредите на Ноу Камп и продЪлжавай да мечтаеш... ;)[/offtopic]

[offtopic]Ти си много нагъл бе! Дори и Ван Гаал си призна, че Байерн Мюнхен продължава напред, благодарение на гола от засада на Клозе! Свали калейдоскопа от очите си, за да видиш реалността! Ще ти припомня как се класирахте за 1/4 финалите и ще го направя на тенис-език - "щастливия губещ", РЕЗИЛ[/offtopic][/quote]
[offtopic]To няма спор,че гола на Клозе беше от засада...А нещо да кажеш за втория гол на Фиорентина :roll: И по-спокойно малко,недей да се нервиш толкова :twisted:[/offtopic][/quote]
Ей затова обичам МЮ, защото само те можаха да бият германците с техните камъни по тяхната глава и то така, че да ги боли цял живот и ги боли не заради това, че сме ги били а затова, че ги бихме както те са биели много пъти я питайте Валенсия, но така е и май по-добре ако ги бяхме надиграли тогава нямаше да бъде толкова хубаво сега този мач ще го помнят винаги сънувайте кошмари баварци. Като чета коментари на фенове на Байрен за МЮ винаги се кефя защото от пръв поглед се вижда, че ги боли и ще ги боли вечно.
А иначе като фен на Фиорентина честито класиране на Байрен.

Върни се в “Милан”