Милан-Ливорно,31.01.,16.00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Милан-Ливорно,31.01.,16.00ч.
Не съм ги подценявал колеги..
Просто казвам, че ще им е трудно срещу нас, ако продължават с загубите и равенствата ( макар че равенства срещу не чак толкова силни отбори са равни на загуби). Ако нямат победа до мачът с Манчестър няма начин това да не повлияе на психиката им. Това се опитвам да кажа

soUman написа:Смачкано самочувствие, с което не можете да излезнете срещу Манчестър.... Има още малко време да се пооправите, защото иначе нямате шанс срещу нас...
Не е създаден все още отборът,от който Милан да се страхува,най-малкото пък от Манчестър Юнайтед

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Времето ще покаже "бейби" боже не ми се прави на интересен. Що за тъпотия беше тва..
soUman написа:Времето ще покаже "бейби" боже не ми се прави на интересен. Що за тъпотия беше тва..
Аз не се обръщам към теб с "бейби",а просто се бъзикам с песента на диджей Т-фреш,ако си го спомняш

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Да,ясно е,че без победи ще изпаднат в криза,но такива клубове са велики точно защото успяват въпреки всичко да излезнат и да победят...Същото важи и за феновете на Милан,които мислят,че ще смачкат едва ли не МЮsoUman написа:Не съм ги подценявал колеги..Просто казвам, че ще им е трудно срещу нас, ако продължават с загубите и равенствата ( макар че равенства срещу не чак толкова силни отбори са равни на загуби). Ако нямат победа до мачът с Манчестър няма начин това да не повлияе на психиката им. Това се опитвам да кажа