Милан-Ливорно,31.01.,16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Re: Милан-Ливорно,31.01.,16.00ч.

Мнениеот soUman » 02 фев 2010 16:18

Не съм ги подценявал колеги.. :lol: Просто казвам, че ще им е трудно срещу нас, ако продължават с загубите и равенствата ( макар че равенства срещу не чак толкова силни отбори са равни на загуби). Ако нямат победа до мачът с Манчестър няма начин това да не повлияе на психиката им. Това се опитвам да кажа

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 фев 2010 19:12

soUman написа:Смачкано самочувствие, с което не можете да излезнете срещу Манчестър.... Има още малко време да се пооправите, защото иначе нямате шанс срещу нас...

Не е създаден все още отборът,от който Милан да се страхува,най-малкото пък от Манчестър Юнайтед 8-) Два пъти вече бяхте мегафаворити и два пъти бяхте наказани,а на Сан Сиро през 2007 г. и унижени.Така че по-полека бейби,както имаше една култова рап песен навремето :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 03 фев 2010 15:18

Времето ще покаже "бейби" боже не ми се прави на интересен. Що за тъпотия беше тва..

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 16:07

soUman написа:Времето ще покаже "бейби" боже не ми се прави на интересен. Що за тъпотия беше тва..

Аз не се обръщам към теб с "бейби",а просто се бъзикам с песента на диджей Т-фреш,ако си го спомняш :lol: И въобще не се правя на интересен,просто се опитвам да внеса малко хумор...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 фев 2010 23:55

soUman написа:Не съм ги подценявал колеги.. :lol: Просто казвам, че ще им е трудно срещу нас, ако продължават с загубите и равенствата ( макар че равенства срещу не чак толкова силни отбори са равни на загуби). Ако нямат победа до мачът с Манчестър няма начин това да не повлияе на психиката им. Това се опитвам да кажа
Да,ясно е,че без победи ще изпаднат в криза,но такива клубове са велики точно защото успяват въпреки всичко да излезнат и да победят...Същото важи и за феновете на Милан,които мислят,че ще смачкат едва ли не МЮ 8-) Просто са в грешка :twisted:

Върни се в “Милан”