Милан-Удинезе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Re: Милан-Удинезе

Мнениеот soUman » 29 яну 2010 22:55

maldin1 написа:
soUman написа:Милан със сигурност няма да продъжи в Шампионската! :lol: :lol: При Интер е малко спорна ситуацията... Мисля, че Челси няма да им пуснат и ще ги разковат... макар че много се надявам Интер да продължат
:)
Другият пък.....Ти не си ли в църквата да запалиш свещ и да се помолиш на Господ за снощния ви късмет,и гол в продължението на мача ? Да не се повтори 2007 година.Някой се изхвърли някъде ,че мача в Италия (3:0) бил купен :mrgreen: :mrgreen: ,и Кака как вкарал 2 смешни гола след грешка на защитата на дяволчетата.Абе аланколу Кака ги направи смешни ква грешка кви 5 лева,жалко ,че го няма да ви вкара пак 2-3 гола.....

Мисля, че не те разбрах много добре. Ти говориш за мач преди 3 години човек .... живей с настоящето, не си стой в миналото. ФАКТ е, че с тази форма Милан нямат шанс срещу МЮ. И моля те не ми говори, че сте по-добри от МЮ... :lol: А вие копувате мачове, но въпреки това ги губите :lol: :lol: Този с Интер дали съдията не стана с няколко хиляди по-богат, нооооооо като сте сакати... НЕ МИ ГОВОРИ,ЧЕ МИЛАН СА ПО-ДОБРИ ОТ МЮ

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Милан-Удинезе

Мнениеот _RoKi_ » 31 яну 2010 12:50

Какво е това МЮ си е МЮ,по-скоро Милан си е Милан и няма значение дали е в криза или подем.От едната страна стои числото 7,а от другата 3.От едната страна стоят 4 отстранявания в елиминации на противника,а от другата 0.Е,кажи ми кой има причини да се притеснява преди мача Милан или МЮ?
Виж,ако мислиш,че Милан е по-велик само защото има повече титли,ок..Твое мнение,но си представям,ако дойдат да играят във ВЛ на кое място ще са,аз мога да ти кажа 4-то...Нито на темпото ще издържат,нито ще успяват така лесно да си взимат точките...Докато МЮ,ако играе в Серия А,му гарантирам поне 2-ро място.

Феновете на МЮ много са се разлаели. Като дойде мача тогава пишете. Но вие сигурно тогава всички ще се изпокриете от срам.
Шевченко ли си,Маденко ли си...Едно ще ти кажа,НИКОГА не се крия след мач на моя отбор,ама теб рядко те срещам във орума,да не стане,ако паднете да те търси под дърво и камък :twisted: 8-) А кой кого лаел,си личи по вашите злобни коментари към МЮ

Върни се в “Милан”