Милан - Дженоа 5:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Red_champions
Re: Милан - Дженоа 5:2
Юнайтед ще паднат много злобно от Милан.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- battlestar31
- Контакти:
Red_champions написа:Юнайтед ще паднат много злобно от Милан.
И аз съм на това мнение

Тоя мач го гледах и ми изглеждаше мн миризлив .. Според мен Милан в никакъв случай не е нещо кой знае какво и като гледам играта им си мисля че в каквато и криза да са Манчестър пак ще ги обрулят ... Не съм фен и на двата отбора ,но днес мачът беше показателен как се уреждат мачове за голям резултат в Италия
Те така говореха и предния път.Lupusss написа:.. Според мен Милан в никакъв случай не е нещо кой знае какво и като гледам играта им си мисля че в каквато и криза да са Манчестър пак ще ги обрулят ...

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Ся кат гледам резултата ме хваща яд, че празнувах имения си ден, а ме гледах мача.... Браво!!!
Еми мача го гледах,но не мисля,че Милан имат по-големи шансове от МЮ...Вие щом от един мач взехте да правите изводи....JohnnieWalker написа: Отбора е много добър! Очаквам Юнайтед да глътнат въздух срещу Милан. Моля нека хора които не са гледали мача да избягват да се изказват "Ентелигентно" !

-
- Контакти:
ИНДЗАГИ Е ЕДИН ОТ НАЙ СМЕШНИТЕ И НЕКАДЪРНИ НАПАДАТЕЛИ -ZA POPCORN
Какво бъдеще може да има отбор събран от хора които без да се напрягат си взимат мангите така или иначе .... Просто това не е Милан от преди години това е сбирщина от наемници !
POPCORN написа:най-големите ми.един от любимите ми отбори е Милан!
Значи само в БГ се разминаваме с тебе по отбори!

на мен лично ми хареса.Не е както преди няколко години,но пак бива.Според мен горе-долу така трябва да изглежда Милан със състава с който разполага
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]