Неста: Дано да не ни се паднат Челси и Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Неста: Дано да не ни се паднат Челси и Барса

Мнениеот acmilan » 13 дек 2009 12:52

_RoKi_ написа:Ами нормално е да не иска да се падне срещу двата най-силни клуба в момента :) Друг е въпроса,че един Бордо,МЮ,Лион та дори Севиля ще отстрани Милан 8-)

Откъде пък си толкова сигурен?Милан е доказал,че е номер едно в Шампионската лига,доказа го и този сезон,ще го докаже и в елиминациите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 дек 2009 17:53

acmilan написа:
_RoKi_ написа:Ами нормално е да не иска да се падне срещу двата най-силни клуба в момента :) Друг е въпроса,че един Бордо,МЮ,Лион та дори Севиля ще отстрани Милан 8-)

Откъде пък си толкова сигурен?Милан е доказал,че е номер едно в Шампионската лига,доказа го и този сезон,ще го докаже и в елиминациите.
Ако със загуби с 0-2 го доказва... 8-) В момента не сте във форма,даже скоро клоните към криза с тази игра

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 18 дек 2009 15:51

acmilan написа:Ако ти се виждам смешен аз или изказванията ми това си е твой проблем.Написал съм това,което мисля.Барселона играе най-смисленият футбол в момента и Челси щеше да ги отстрани заради по-защитна игра и предимство във физически аспект.Като толкова много са наясно всички с играта на Барса,защо не й противодействат?Съгласен съм,че Челси заслужаваше да е на финала миналата година и съдията се подигра с тях.Но че Барселона е много силен отбор е факт.
Коментарът ми беше относно играта на барселона.Просто не мисля ,че трябва да ги величаете толкова много.Не са нищо повече от Челси ,Милан или който и да е друг от водещите отбори.Просто имат изграден стил на игра и точните играчи.С малко повече тактика се обезличават.Както го направиха Челси ,както го направиха Рубин и т.н. А относно защо не им противодействат.Мисля,че само като чуеш Гуус Хидинк ,това име вдъхва респект ,защото знае какво да прави и как да го направи.А миналата година барселона дето биха Байерн с 4:0 те Байерн не знаеха къде се намират.Основните им защитници ги нямаше.Просто нямаше как да се защитават и да чакат своя момент.Лион пък не е отбор ,който ще тръгне да се защитава и резултата се видя,баскетболен резултат.Това е моето мнение ,просто не виждам защо се "боготворят" футболистите и клубът барселона !!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 дек 2009 20:44

Темата за Милан ли е или за Барса?Просто питам,де?Що се отнася до Милан:Средна възраст-29г.Ако не най-стария,то един от най-старите отбори в Серия А.Като се има в предвид,че по-младите играчи са,всъщност тези,които почти не влизат в игра.Леонардо каза,че нови играчи няма да се купуват.Я,сега,някой да ми обясни:как точно Милан ще се справи оттук нататък в ШЛ,че нещо не чаткам?Ако питаме Неста,може би най-добре е да се паднат със Спортист Ген.Тошево.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Милан”