acmilan написа:Ако ти се виждам смешен аз или изказванията ми това си е твой проблем.Написал съм това,което мисля.Барселона играе най-смисленият футбол в момента и Челси щеше да ги отстрани заради по-защитна игра и предимство във физически аспект.Като толкова много са наясно всички с играта на Барса,защо не й противодействат?Съгласен съм,че Челси заслужаваше да е на финала миналата година и съдията се подигра с тях.Но че Барселона е много силен отбор е факт.
Коментарът ми беше относно играта на барселона.Просто не мисля ,че трябва да ги величаете толкова много.Не са нищо повече от Челси ,Милан или който и да е друг от водещите отбори.Просто имат изграден стил на игра и точните играчи.С малко повече тактика се обезличават.Както го направиха Челси ,както го направиха Рубин и т.н. А относно защо не им противодействат.Мисля,че само като чуеш Гуус Хидинк ,това име вдъхва респект ,защото знае какво да прави и как да го направи.А миналата година барселона дето биха Байерн с 4:0 те Байерн не знаеха къде се намират.Основните им защитници ги нямаше.Просто нямаше как да се защитават и да чакат своя момент.Лион пък не е отбор ,който ще тръгне да се защитава и резултата се видя,баскетболен резултат.Това е моето мнение ,просто не виждам защо се "боготворят" футболистите и клубът барселона !!!!!