Милан пропада бавно и безславно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Милан пропада бавно и безславно.
Берлускони е добре.Отново обаче лицето,другаря Сашо Диков каза,че това е пиар ход!Думи нямам!Какъв идиот трябва да си да си помислиш,че е пиар ход да ударят 73-годишен човек в лицето със статуетка!А и на снимките се вижда разкървавено лице и избити зъби!А и между другото нападателят е психично болен комунист,т.е. терорист.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Lord of memory
- Контакти:
Много знаеш дали не е някои фен на Милан.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- elito_1912
- Контакти:
Вчера бях писал във форума, че Милан ще паднат. Добре, че пуснах еврофутбол!

Lord of memory написа:Много знаеш дали не е някои фен на Милан.
Пиша това,което е обявено.Нападателят е лежал в психиатрична клиника и е ударил Берлускони след реплика на премиера срещу комунягите.Заяждането ти някакси не се получи,колега,съжалявам.Иначе може да е от всеки отбор,може и от Манчо да е

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Те еи ся Юнайтед като опърдят още 2 3 мача и ще ги гледаме и тях 4ти 5ти в Англия. До нова година ще са най много и после ще ги видим и тях
Преди да почнете да правите трагедии, не забравяйте, кой спонсор стои върху фланелките на Милан.
Също така си припомнете и редица от странни резултати на Милан в последните две години.
Също така си припомнете и редица от странни резултати на Милан в последните две години.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- metodito
- Контакти:
Какви ги говорите, ре?! И мен ми е болно за "Левски", ама други отбори са. Вервайте ми! Физката и психиката на играчи като Сеедорф и Индзаги е такава, че могат да играят на високо ниво още две години. Роналдиньо се забавлява на терена. Всяко оттиграване му е придружено с усмивка. Защитниците само гледат отстрани. Влязат ли му, той или ще ги финтира и задмине или ще го фаулират и може да стане гол. Заради това само чакат и кръжат около него. Тепърва, мисля ще наблюдаваме разни неща от Роналдиньо. Днес даде три брилянтни паса през първото полувреме. Тъпото Бориело не успя да направи нищо с тях. Най-смешното беше като засече една топка и я ритна в обратната посока. В Абати има много хляб, а Тиаго Силва тепърва ще "влиза в новините". Маха се Леонардо и всичко ще е шест. Хм, нали уж временно беше...
Най-малкото, със 7 КЕШ-а няма да е безславно (пропадането).
Най-малкото, със 7 КЕШ-а няма да е безславно (пропадането).

-
- Контакти:
Тук се правят сравнения с Юве,който е на няколко деситилития назад в сравнение с успехите на Милан и с Ливърпул,който никога няма да види титла в Англия докато двамата американци са му президенти следящи единствено паричните потоци.Виждам много оптимистични мнения,но след елиминационните евентуални мачове срещу Челси,Барса,Юнайтед или Бордо ще се види каква реална трагедия сме както срещу Вердер миналата година.Следя отбора от 1987г. когато Гулит взе златната топка и разпиляхме тогавашния Италиански шампион Наполи на Марадона 4-1 в Неапол.Имали сме и слаби години,но в момента проблемът е липсата на идея относно селекция,обновяване и бъдеще.Полуфинал за Милан в ШЛ и второ в Италия е все едно нищо за този отбор.
- metodito
- Контакти:
Ако може да се говори за някакъв спад, то той е причинен от липсата на качествен треньор и ... Кака. Яд ме е за момчето. В едно интервю беше споменал, че ако Роналдиньо дойде се маха от Милано. Да отиде, да отиде, къде да отиде....в Испания! В Англия играят някакъв груб вариант на футбола и бразилец там обикновено свършва курса за отрицателно време (Робиньо, Силвиньо, Елано...). Ама как можа и оня загубения да попадне там. Тъпа работа. Другият "виновник" е Шевченко. Това беше човекът с главно "Ч". Как можаха да го продадат... Но най-вече е липсата на треньор. Надявам се само да не е Мауриньо, че.... Клинсман, може би. Изпуснаха Рийкард. Да видя сега кого ще назначат?!
Последна промяна от metodito на 14 дек 2009 10:52, променено общо 1 път.