ZinedineZidane написа:Някой беше казал, че традициите са хубаво нещо, но тази специално ще бъде нарушена за мое съжаление.
Скромното ми мнение е, че снощи гледахме два гранда, но от миналото. В настоящето това са просто два посредствени отбора. Разбира се, не ми е приятно да го кажа, но не мога да си затварям очите за очевидното.
И докато за Милан поне има оправдание, какво е то за Реал? Много пари за трансфери, класни играчи на всеки пост, но никакъв отбор. Между другото и треньор, който е класен, но явно поддатлив на напрежението в Мадрид. Аз лично не правя разлика с миналогодишните мачове на отбора, единствената разлика е -200млн.
Та си мисля, че нито един от двата отбора няма да стигне повече от четвъртфинал...ако не стане чудо разбира се...
Цял ден си мисля над тези твои думи,много точен коментар. Желанието ми като фен на Реал е да спечелим КЕШ,но реалността е съвсем друга. За мен лично фаворитите за Шампионска лига са три-Барселона,Челси и Манчестър(Ю). Всичко останало е запалянковщина(ако питаме феновете на Унирея и те ще ви кажат,че ще спечелят лигата,но пак повтарям-желанието е едно,възможностите друго).