Реал - Милан равно на трофей в Мадрид или Милано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал - Милан равно на трофей в Мадрид или Милано

Мнениеот Madridist » 22 окт 2009 18:57

ZinedineZidane написа:Някой беше казал, че традициите са хубаво нещо, но тази специално ще бъде нарушена за мое съжаление.
Скромното ми мнение е, че снощи гледахме два гранда, но от миналото. В настоящето това са просто два посредствени отбора. Разбира се, не ми е приятно да го кажа, но не мога да си затварям очите за очевидното.
И докато за Милан поне има оправдание, какво е то за Реал? Много пари за трансфери, класни играчи на всеки пост, но никакъв отбор. Между другото и треньор, който е класен, но явно поддатлив на напрежението в Мадрид. Аз лично не правя разлика с миналогодишните мачове на отбора, единствената разлика е -200млн.
Та си мисля, че нито един от двата отбора няма да стигне повече от четвъртфинал...ако не стане чудо разбира се...

Цял ден си мисля над тези твои думи,много точен коментар. Желанието ми като фен на Реал е да спечелим КЕШ,но реалността е съвсем друга. За мен лично фаворитите за Шампионска лига са три-Барселона,Челси и Манчестър(Ю). Всичко останало е запалянковщина(ако питаме феновете на Унирея и те ще ви кажат,че ще спечелят лигата,но пак повтарям-желанието е едно,възможностите друго).
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 22 окт 2009 19:28

Секи говори ,че реал нямали защита ....... ами халфове ,нападение -май пак само имена без покритие на терена.Аз съм голям фен на реал от 15- 20 год вече ,но това е срам.Просто атакуват , но няма никакъв завършек(Роналдо не го коментирам.Това , което направи първите мачове е феноменално, но за жалост според мен има и голяма доза шанс , който няма да трае винаги).Милан са под сякаква критика ( не напразно бяха сравнени в нз кой саит с "умрели лисици" и не е лъжа) и за капак на всичко някой казват ,че реал заслужавал победа.....Аз лично видях 1 футболист от реал на терена ,който играеше с хъс и това беше Ройстон Дренте(което до някъде е нормално влезна смяна и беше свеж).Просто неможе да се продължава така да се иска "атрактивна игра" , защото тя вклучва победи.Открито се вижда ,че в съвремения футбол побеждават отбори с директни атаки без излишни забавяния.Може би барса е изключение ,което съм убеден ,че ще бъде коригирано....(не включвам Рубин Казан , би било мн комплексарско от моя страна)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 22 окт 2009 19:44

Добре му го каза ;)

Ще секнат като Юнайтед и Челси почна да си вкарва всички положение, белкем стане двоен резултат на мачовeте.
Не е като некакви безисвестни Украйнски и Френски средняци в Европа да ни трошат къде ни видят с 5 червени картони и 12 дузпи и да се борим за излизане от групите.
Кво ли споря с швабин и фен на Катеначоционале.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 22 окт 2009 21:00

Очаквам традицията да бъде нарушена, като виждам финал Арсенал,Севиля, Челси или Фиорентина на финал. (очаквам като цяло големи изненади в ШЛ тази година)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 23 окт 2009 22:07

durex написа:
originalni.be написа:Ами след тази година ще има един отбор с 8 КЕШ :)

Определено няма да е Милан ;)

Пак ли ти бе мишко?? На всяка манджа мерудия! :)
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 окт 2009 19:14

fr3ak_boy написа:Очаквам традицията да бъде нарушена, като виждам финал Арсенал,Севиля, Челси или Фиорентина на финал. (очаквам като цяло големи изненади в ШЛ тази година)

За някои от тези може да почакаш още половин век :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 окт 2009 21:21

stefani написа:
fr3ak_boy написа:Очаквам традицията да бъде нарушена, като виждам финал Арсенал,Севиля, Челси или Фиорентина на финал. (очаквам като цяло големи изненади в ШЛ тази година)

За някои от тези може да почакаш още половин век :)

Не разбирам защо подценяваш малките отбор (ако Арсенал и Челси са малки). Тази година фаворитите не са толкова силни и защо да не стане някоя изненада.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 25 окт 2009 19:42

Прочетох доста мнения! Като цяло всички отписват Милан, за Реал няма да пиша, просто има кои ;) ! Нека не забравяме, че Милан са отписвани много пъти- срещу Барса 1994, срещу Манчестър Юн съвсем скоро! Милан са един странен отбор, когато всички очакват да бият - справка- финала с Ливърпул, реванша с Депортиво! Просто са "малко" непредвидими, но може би точно там е тяхната сила, в тяхното непостоянство! ШЛО не вярвам да спечелят, но мисля някой от "фаворитите" ще го отнесе от тях! Колкото и странна да е асоциацията- приличат ми на Вердер, могат да бият всеки, но могат и да паднат от всеки, е не като "музикантите" с големи резултати, но го правят! Всеки който ги подцени ще бере много ядове!
Милан обаче отбора на сърцето ми и това е, ако ще и серия Ц100 да са просто са те....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 окт 2009 10:25

Милан обаче отбора на сърцето ми и това е, ако ще и серия Ц100 да са просто са те....

Евала, така трябва да е със всички фенове!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Милан”