Макар погледите да бяха обърнати към отлично игралия Пирло и младия Пато отново решил мача с красиво попадение, мисля че зад кулисите остана впечатляващото представяне на често критикувания Роналдиньо. Според мен той беше в основата на тази победа със спокойствието което внасяше с перфектното си владеене на топката и пасовете по конец които раздаде.
Какво ще кажете вие ще си възвърне ли формата която помним от Барселона ?
Вижте и видеото РОНАЛДИНЬО СРЕЩУ РЕАЛ МАДРИД
Роналдиньо - възвръща ли си формата ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Роналдиньо - възвръща ли си формата ?
Цяло първо полувреме нищо не игра.Колкото топки минаха покрай него с малки изключения бяха сбъркани.Не можа да излъже нито 1 защитник за цялото първо полувреме.Второто полувреме игра малко по-добре и то към края като се отличи с 1 пробив ,но за 1 мач мисля ,че за него е нищо.Не знам какво става с този човек преди 1-2 години игра много добре беше номер 1 сега е пълна издънка за мене за съжаление.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Според мен игра доста добре,особено 2рото полувреме.А формата от Барса , съжелявам ,че го казвам , но едва ли ще си възвърне.Вярно ,че 1вото полувреме не игра кой знае какво,обаче Б.Касабов обръщаше специално внимание на всяко негово грешно отиграване и се създаде още по-силно впечатление.
Искрено му пожелавам да покаже старата си форма...
Искрено му пожелавам да покаже старата си форма...

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Съмнявам се да си върне формата. Може би беше твърде висока за футбола изобщо, може би самия той не може да си повярва чак толкова, а може би гасне от тайна любов по Живко Миланов, щото от любовния им мач, в който Живко му бръкна навсякъде, формата на Роналдиньо почна да спада главоломно. За мен ще пропада все повече, като само от време на време ще има някой проблясък. В скоро време го очаквам в Турция.
ако изобщо има някакъв проблясък,той ще е за кратко.Никакъв шанс да бъде както в Барса.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
- Sleepwalker
- Контакти:
Който е напуснал Барса,губи форма и става футболист-средняк!Примери колко щете - Роналдиньо,Роналдо,Фиго,Ривалдо,Едмилсон.....И още ще има.

Той винаги е бил за цирка, не за терена