АС Милан - бавно залязващия гранд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: АС Милан - бавно залязващия гранд

Мнениеот durex » 30 авг 2009 17:56

rhaegar написа:Успокой се малко. До преди 3 години не си се перил, сега много ви порасна работата на всички интеристи. Ако не бяха изхвърлили Юве и до сега титла нямаше да видите. Да не говорим за Шампионската лига, където сте пълни мишки.

ДО преди 3 години ме е нямало във форума че да се перя.Мен никога няма да ме бъде срам от отбора както някой хора в момента ги е срам от техния.И правилно каза добре че ви намирисаха керливите ризи с Ювентус иначе още щяхте да си вееете байряка.Всичко се връща сега ИНТЕР е непобедим в Италия колкото и да не го искате си е така ФАКТ! PAZZA INTER!!!!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 30 авг 2009 18:08

Бе Интер може и да са непобедими в Италия ама като стане ред за големите мачове в ШЛ нещо все се проваля повече от четвъртфинал не е стигал.Милан не може да залезе да имат лош период и тази година явно ще им е трудно но съм сигурен че ще си върнат величието.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 авг 2009 18:59

buffon написа:Бе Интер може и да са непобедими в Италия ама като стане ред за големите мачове в ШЛ нещо все се проваля повече от четвъртфинал не е стигал.Милан не може да залезе да имат лош период и тази година явно ще им е трудно но съм сигурен че ще си върнат величието.

не е четвърт финал взима ли сме кеш 2 пъти.Пък ако говорим за последните 10 години най-голямото постижение са двата 1/2 финала срещу Милан

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 30 авг 2009 21:01

LOKO_PD_FAN написа:Така им се пада ,всичко се връща ,когато ставаха европейски шампиони с три метрови засади бяха най-големите но всичко ще си дойде на мястото. :) :) :)

кви 3 метрови засади ве?!

а тоя пич от интер да го питам милан в италия ли си е веел байряка или в европа?! или и там е уреждал нещата. по калчополи за милан общо взето нищо не откриха.

От Интер докато не направят един истински качествен важен мач в Европа да не говорят много.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 06 сеп 2009 13:26

Аз съм далеч от мисълта да се присмивам на миланистите,най-малкото защото от такива кризи никой отбор не е застрахован.При тях обаче най-уникални са нелогичните ходове на ръководството.Никой съперник не е в състояние да докара отбор като Милан до там до кадето могат да го докарат собствените му ръководители.Назначават "послушни"треньори,купуват играчи за попълване на бройката.Никаква визия за бъдещето,никаква идея около кои играчи ще се гради новия Милан.Разбирам феновете им че постоянно натякват за успехите им в Европа които също вече са МИНАЛО поради простата причина че няма със какво да се похвалят към днешна дата и защото не се очаква нещо положително и през следващите 1-2 години.Най-лесно е да се каже че за всичко е виновен Интер и Калчогейт но това е само оправдание за наивници.Интер не е виновен за това че отбора се управлява грешно,но ако на някой му е по-удобно така няма проблем.Докато не видите истинските причини за проблемите на отбора ви все ще си тънете в тази посредственост в която се намирате към днешна дата.Да,шампионската серия на Интер може да бъде прекратена но не от вас а от Юве например.И какво от това?Нима ще ви стане по-добре?Едва ли.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 сеп 2009 12:59

radiinter написа:Аз съм далеч от мисълта да се присмивам на миланистите,най-малкото защото от такива кризи никой отбор не е застрахован.При тях обаче най-уникални са нелогичните ходове на ръководството.Никой съперник не е в състояние да докара отбор като Милан до там до кадето могат да го докарат собствените му ръководители.Назначават "послушни"треньори,купуват играчи за попълване на бройката.Никаква визия за бъдещето,никаква идея около кои играчи ще се гради новия Милан.Разбирам феновете им че постоянно натякват за успехите им в Европа които също вече са МИНАЛО поради простата причина че няма със какво да се похвалят към днешна дата и защото не се очаква нещо положително и през следващите 1-2 години.Най-лесно е да се каже че за всичко е виновен Интер и Калчогейт но това е само оправдание за наивници.Интер не е виновен за това че отбора се управлява грешно,но ако на някой му е по-удобно така няма проблем.Докато не видите истинските причини за проблемите на отбора ви все ще си тънете в тази посредственост в която се намирате към днешна дата.Да,шампионската серия на Интер може да бъде прекратена но не от вас а от Юве например.И какво от това?Нима ще ви стане по-добре?Едва ли.

С това вече съм горе-долу съгласен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 12 сеп 2009 12:15

просто сме жалки!за какво ни е този спонсор,може да налее малко пари да направиме един свестен състав,а не да се чудиш дали повтарят мачове от 90 година!Трябва да се спре да се разчита на Роналдиньо,защо изобщо го взеха?Дано Бекъм сега пооправи нещата
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Върни се в “Милан”