За или против Алегри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

За или против Алегри

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

drvasko98
Контакти:

Re: За или против Алегри

Мнениеот drvasko98 » 25 сеп 2012 14:11

Всички сме "За" Алегри. ;) В интерес на истината в мачовете с Барселона и Ювентус (пролетния от първенството), които бяха най-тежките и важни за Милан миналата година, Алегри се представи много добре с оглед наличиня потенциал. В други обаче се провали.
Обаче сте много разглезени феновете на няколко отбора. Ми махнете го Берлускони (доколкото може да се маха собственик). Ама аз съм от малкото, които помня Милан от 80-те преди Берлускони, тоест искам да кажа, че не го помня, щото не се споменаваше нищо за този отбор и го нямаше по евротурнирите и в "Гол след Гол" отсъстваше почти винаги. ;) То не може само да се налива, светът е в криза. 25 години ви води от най-добрите играчи, време е вече другаде да отидат. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За или против Алегри

Мнениеот metodito » 28 сеп 2012 21:59

Методи, Монтоливо не е толкова посредствен. Във всички случаи е по- добър от всичките полузащитници на "Ювентус" без Видал. Да, по - добър е и от Пирло. Между другото, "Милан" през миналия сезон наистина беше доста по - слаб, отколкото по време на шампионския си сезон, но големият дух, ентусиазъм, обзел тима, можеше да доведе до нещо велико. Контузиите на лекето Пато и Тиаго в края на сезона натежаха, а нервността в играта на Ибрахимович и Боатенг.

Лично за мен Монтоливо не е онзи мистър Х. И Боатенг не е лош футболист, но Милан се нуждаеше от нещо наистина значимо в организаторски план, на първо място, качествен партньор на Тиаго - на второ място, и качествен център нападател. За първия очаквах Кака, Фабрегас, Шави - нещо такова. Доведоха Монтоливо. Не само, че не взеха партньор на Тиаго, ми онзи плешивия взе, че и го продаде. Относно център нападателя - това пък беше просто не знам. Може би това е било избор на Коня...кой знае?! Но трябваше да се вземе нещо качествено, и дърто :mrgreen: . Някой гърмян заек, като Коня. Мисля си, че спокойно можеха да краднат Дел Пиеро или нещо подобно - временно решение, докато Ел Шарауи, или който и да е младеж да понатрупа килца. Можеха да помислят за Йорренте да речем или Вия. Или да погледнат към Източна Европа в търсене на новия Джеко (ето например Йелавич - тежък таран. Аз пък страшно се изкефих на новината за Бербо - разбира се - оказа се кьорфишек), да речем. Що се отнася до организаторски качества, един Мисимович щеше да пасне много по-добре от Рикардо. Такъв тип футболист... Но ръководството на Милан - без Алегри - са шайка мошета! На Алегри му се сърдя само за едно - отношението към Пипо.

Всички сме "За" Алегри.
Да, и на мен ми харесва, че сме единодушни по въпроса. Предполагам, че и много миланисти в Италия са така...

Върни се в “Милан”