Методи, Монтоливо не е толкова посредствен. Във всички случаи е по- добър от всичките полузащитници на "Ювентус" без Видал. Да, по - добър е и от Пирло. Между другото, "Милан" през миналия сезон наистина беше доста по - слаб, отколкото по време на шампионския си сезон, но големият дух, ентусиазъм, обзел тима, можеше да доведе до нещо велико. Контузиите на лекето Пато и Тиаго в края на сезона натежаха, а нервността в играта на Ибрахимович и Боатенг.
Лично за мен Монтоливо не е онзи мистър Х. И Боатенг не е лош футболист, но Милан се нуждаеше от нещо наистина значимо в организаторски план, на първо място, качествен партньор на Тиаго - на второ място, и качествен център нападател. За първия очаквах Кака, Фабрегас, Шави - нещо такова. Доведоха Монтоливо. Не само, че не взеха партньор на Тиаго, ми онзи плешивия взе, че и го продаде. Относно център нападателя - това пък беше просто не знам. Може би това е било избор на Коня...кой знае?! Но трябваше да се вземе нещо качествено, и дърто

. Някой гърмян заек, като Коня. Мисля си, че спокойно можеха да краднат Дел Пиеро или нещо подобно - временно решение, докато Ел Шарауи, или който и да е младеж да понатрупа килца. Можеха да помислят за Йорренте да речем или Вия. Или да погледнат към Източна Европа в търсене на новия Джеко (ето например Йелавич - тежък таран. Аз пък страшно се изкефих на новината за Бербо - разбира се - оказа се кьорфишек), да речем. Що се отнася до организаторски качества, един Мисимович щеше да пасне много по-добре от Рикардо. Такъв тип футболист... Но ръководството на Милан - без Алегри - са шайка мошета! На Алегри му се сърдя само за едно - отношението към Пипо.
Всички сме "За" Алегри.
Да, и на мен ми харесва, че сме единодушни по въпроса. Предполагам, че и много миланисти в Италия са така...