ШЛ,група C:Милан-Андерлехт,18.09,21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ШЛ,група C:Милан-Андерлехт,18.09,21:45

Мнениеот daniel875 » 19 сеп 2012 18:12

RedeviL написа:
W84me написа:ЗАКРИВАЙ ГИ ТИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПАРИЧКИТЕ МИ!!!!! :shock: :shock: :shock:

Човек аз се опарих веднъж за първенството срещу Аталанта и сега нямаше начин да се подлъжа отново!!Бях сигурен, че ще е голяма мъка и само заради името им не ги играх двойка!Иначе си ги хванах на под 2.5 гола

На незапознатите с личността на Силвио Берлускони трябва да им бъде изяснено, че в момента медийният магнат играе "черно тото". Това е наказуемо и ако УЕФА разследва "Милан", може да има изхвърляне в по - долни дивизии. Не му е първият случай на Берлускони да прави такива саботажи. Никой не ви е карал да играете "россонерите"! Резултатите в момента трябва да се търсят на изненади.
Алегри, бъде ли уволнен, този сезон ще е пълен провал. Много по - голям, отколкото ако го оставят да работи на спокойствие.
Има играчи, които от години са в тима на заплата. Има и други, които се водят юноши, но са най - големите бездарници, които могат да бъде видени. Има е трети, които дойдоха с уникална за възрастта си трансферна сума, но са едно голямо НИЩО.
Има и още един субект, наричащ се Мауро Тасоти, който е неразривно свързан със заповедите на Берлускони и който прави за толкова години повече злини, отколкото положителни неща в клуба.
В момента се виждат истинските привърженици на тима. Всъщност аз съм много доволен, че Берлускони си играе с търпението на ултрасите от "Curva Sud" и останалите, дето се пишат за голямата работа, защото с такива си действия той проверява кои са най- верните поддръжници на тима. Така и трябва да бъде.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 сеп 2012 21:20

RedeviL написа:
W84me написа:ЗАКРИВАЙ ГИ ТИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПАРИЧКИТЕ МИ!!!!! :shock: :shock: :shock:

Човек аз се опарих веднъж за първенството срещу Аталанта и сега нямаше начин да се подлъжа отново!!Бях сигурен, че ще е голяма мъка и само заради името им не ги играх двойка!Иначе си ги хванах на под 2.5 гола

Лошото е, че аз ги играх и в мача срещу Аталанта! :twisted:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 20 сеп 2012 01:12

W84me написа:
RedeviL написа:

Лошото е, че аз ги играх и в мача срещу Аталанта! :twisted:

Леулкъм то дъ клъб :lol: :lol: :lol: вече не ме е яд, защото пак съм на + след днешните мачове и милан са затворена страница за мен, а даже и мачовете няма да им гледам

BR 98.75
Контакти:

Мнениеот BR 98.75 » 20 сеп 2012 08:34

Факт е,че доста хора изгоряхме покрай тях :)

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 23 сеп 2012 18:10

къде е темата за мача с удинезе да се посмеем на глас малко :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Милан”