Милан-Сампдория,26.08.2012г. | 19 : 00 Неделя
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Милан-Сампдория,26.08.2012г. | 19 : 00 Неделя
Победа за Милан.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Направо жалко представяне през това полувреме...никаква идея в атака,никакво движение отпред Боатенг незнае къде се намира...а тоя недодялъник Фламини нетрябва да види терен повече...ама като цяло очаквано се развиват нещата,предвид това,че разбиха отбора и неадекватната трансфера политика...ако невземем поне 2-ма атакуващи футболисти (плеймейкър и нападател) до края на трансферния прозорец ще сме извън топ 6!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Айде земии

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Слаб мач на Милан. Загубиха у дома от посредствен отбор, който вкара по единствения възможен начин - от ъглов удар. Лошо представяне на всички в червено и черно.
Groucho написа:Слаб мач на Милан. Загубиха у дома от посредствен отбор, който вкара по единствения възможен начин - от ъглов удар. Лошо представяне на всички в червено и черно.
Тази загуба може да е за добро. Фаул на старта не значи нищо. По - добре сега, отколкото по - нататък.
Не знам как може да се подценява отбор като "Сампдория"?! Това е много корав съперник, на всичкото отгоре и новак. Срещу новаците се играе най - трудно. Алегри трябва да успокои нещата. "Милан" този сезон има цел и тя е спечелване на Лигата. Юбилеят трябва да се отбележи подобаващо

Разлика между Ел Шарауи и Пато не виждам особено. Може би това, че италианецът е по - млад и до там. Тоест предполага се, че ще се научи да играе футбол, а онзи трябва да го откажат от играта твърдо.
Йепес и Бонера не трябва да са титуляри. Алегри греши, че ни налага. Видно е, че с тях двамата отзад положението е бедствие. Трябва да дадат шанс на Ачерби, вероятно Сапата ще се включи по - пълноценно след почивката.
Последна промяна от daniel875 на 26 авг 2012 21:14, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Santiago Munezz
- Контакти:
daniel875 написа:Тази загуба може да е за добро. Фаул на старта не значи нищо. По - добре сега, отколкото по - нататък.
Не знам как може да се подценява отбор като "Сампдория"?! Това е много корав съперник, на всичкото отгоре и новак. Срещу новаците се играе най - трудно. Алегри трябва да успокои нещата. "Милан" този сезон има цел и тя е спечелване на Лигата. Юбилеят трябва да се отбележи подобаващо
Коя лига да спечели?С тия посредствени футболисти и Серия "Б" няма как да спечелиме!
Santiago Munezz написа:daniel875 написа:Тази загуба може да е за добро. Фаул на старта не значи нищо. По - добре сега, отколкото по - нататък.
Коя лига да спечели?С тия посредствени футболисти и Серия "Б" няма как да спечелиме!
Ще видим колко са посредствени. В интерес на истината не съм гледал нито една минута от мача, защото мачове с новаци не са особено приятни за наблюдаване. По - нататък ще отделя повече време. Ачерби трябва да бъде използван. В това момче има потенциал.
Засега заключенията ми са от подготвителните мачове, но и там добре се разпознават нещата. Една загуба нищо не означава. Генуезците са изключително неприятен съперник, още повече, че треньор им е Чиро Ферара.
Ел Шарауи трябва да е резерва. Той умее да избухва, но му е рано още за титуляр. Макс е притиснат до стената. Положението на "Милан" в момента много прилича на националния отбор по волейбол с тази разлика, че ние сме много по - важният отбор - "лъвовете" ни. Никой не знае колко могат момчетата, но нещата ще се получат.
Хайде де, пишете! Нали сте големите запалянковци? Нали много ви боли за отбора? Просто обичате да критикарствате и това е положението. Имате пари - чудесно. Извадете ги, вложете ги в развитието на уж любимия си отбор, влезте в управлението му, действайте смело! Нали сте по - големи от Берлускони и Галиани? Най - много ме е яд на тези от форума на "Милан", които чувам, че се оливат да пишат. Казват ми, че там се разразявало война на тема трансфери, махане на треньори, ръководители. Браво! Браво! И това само заради един мач? Много умно. Да не би е станало нещо фатално? Да, Алегри сгреши, че не пусна Траоре и Ачерби. Трябвало е да го направи наистина. Изпробвал е нещо и се провали. Толкова. На него експериментите не му се отдават много.
Действайте! Много сте смели на думи! Отивайте в Милано, вдигайте революция и така!
Действайте! Много сте смели на думи! Отивайте в Милано, вдигайте революция и така!
Няма и помен от отбора, който стана шампион само преди един сезон и с тази политика, ръководство и футболисти няма и да има. Очертава се много слаб сезон за Милан според мен.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Значи играха си слабо нашите това е. Не съм съгласен за Боатенг според мен се стара и просто нямаше шанс, а да не говорим, че тия вкараха с 1 положение. Защитата беше трагедия и то тотална, а тоя Робиньо да му беше роднина нямаше да го налага толкова колко време му трябва да разбере, че тоя просто не става и толкова. Някак очаквах повече от Пацини, но може би му трябва малко време. Ама тоя Фестър - Галиани, да вземе да се замисли за някой читва защитник, че и нападател няма да е лошо.