Милан прави Ибра капитан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Милан прави Ибра капитан

Мнениеот becks32milan » 17 май 2012 11:07

Ръководството на Милан е предложило на Златан Ибрахимович да стане капитан на отбора, твърди "Медиясет". Според твканала това е част от опитите на росонерите да задържат шведа. Според пресата той все още не е решил дали да остане или да напусне.
Причината за недоволството на Ибра е не само проваления сезон, но и лошите му отношения с треньора Масимилиано Алегри. По всичко личи, че Алегри остава и догодина. А двамата с Ибра не се разбират. Още миналия сезон те имаха някои разправии. Най-свирепата от всички е била на почивката на мача с Арсенал на "Емиратс".
В момента нападателя предпочете да си вземе време за размисъл. Не е ясно дали той ще приеме офертата и ще остане, или ще поиска да отиде другаде.
Все пак Ибра е в Милан само от два сезона. Обикновено лентата отива на ръката на най-опитния футболист в отбора. Сега тя е у Масимо Амброзини, който остава в клуба. Но най-вероятно няма да е титуляр и това означава, че Милан се нуждае от нов капитан. Тиаго Силва също е сред кандидатите."Гол"
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Милан прави Ибра капитан

Мнениеот storm » 17 май 2012 11:15

Ясно ясно... Ще се правят подлоги на шведският босненец...това не е присъщо на отбор като Милан или пък знам ли, сигурно е присъщо..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 17 май 2012 11:26

Ако трябва да се избира между Тиаго Силва и Ибрахимовия, то според мен Ибра е много повече лидер от бразилеца и е напълно логично да му предложат да бъде капитан.
А колкото до подлогите - Ибрахимович, неколкократно е изразявал отношението си към отбора и задоволството си, че защитава цветовете на Милан. Така че ...!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 11:34

storm написа:Ясно ясно... Ще се правят подлоги на шведският босненец...това не е присъщо на отбор като Милан или пък знам ли, сигурно е присъщо..

Радвам се, че веднага си взел отношение, но тези информации са съвършено неверни и бяха отречени от ръководството. Капитанът на Милан се казва Масимо Амброзини. В Милан има йерархия, след него е Кристиян Абиати, а той е титулярен вратар, след това има играчи като Бонера, Пато, Тиаго, които са от повече време в клуба. Шансът Ибрахимович да бъде капитан в даден мач е изключително малък. Така че, не, колега, не е присъща на най - големия клуб в света подобна политика. Милан е това, което е, именно защото, на Миланело ценностите са по - важни от всичко. Ако не знаеш, погледни видеото от мача с Новара. Това показва нагледно какво е Милан и няма смисъл от моите грандомански приказки, кадрите говорят сами.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 май 2012 12:38

storm написа:Ясно ясно... Ще се правят подлоги на шведският босненец...това не е присъщо на отбор като Милан или пък знам ли, сигурно е присъщо..
Какво пък трябва да значи това? Ибра за кратко време се превърна в ключова фигура за Милан и дори да го направят капитан, няма да е незаслужено.
Освен това не вярвай на всяка простотия, която се пусне по медиите.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 03 юни 2012 22:54

ТЪП по ТЪп и най-ТЪП коментар от Твоя страна!Нямаш право на мнение в този форум(на Милан).Не съм влизал във форума на Юве но явно там е много скучно че , дойде да ръсиш глупости във форума на Милан.

Върни се в “Милан”