Серия А: Киево - Милан 10.04.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Серия А: Киево - Милан 10.04.2012

Мнениеот daniel875 » 10 апр 2012 23:59

maldin1 написа:
storm написа:Хм.. Знаех си, че Ювентус е виновен заради контузиите в тима ...И пак от Ювентус са виновни, че ръководството на Милан не купиха заместници на някои от играчите.. Даже до колкото знам Марота е заплашил Галиани, че ако купят повече играчи ще го набие.... :)
Инак е вярно, че контузиите са доста в отбора от Милано, но те са шампиона и това не трябва да е оправдание за тях..
Колкото до мача.. Милан ще бие това е сигурно.. Но на мен ми е интересно дали Киево ще може да вкара два гола след дузпата, подобно на Фиорентина... :?

п.с acmilan.. не ми вземай на сериозно поста, единствено и само ти.. :mrgreen:
Кой е казал, че вие сте виновни? :roll: Просто следващия път си представи, ако имате 13 контузени дали въобще щяхте да съберете група за мач.

Какво да си представи? "Ювентус" в последните години чак толкова проблеми не са имали. Между другото имам познати, които казваха преди време "Какви са тези инвалиди в "Милан"? И това се отнасяше най - вече за проблемите на Гатузо и Касано, но за съжаление такова нещо се случва, а и нещата, с които ги тъпчат спортистите, имат отражение рано или късно.
Най - радващата новина от днешната среща е завръщането на Дженаро. Това е една голяма победа на този неособено харесван от мен футболист. Просто за мен Гатузо никога не е бил футболист, но много хора има, които го обичат. Да е жив и здрав! Това мисля, че е най - важното.
Последна промяна от daniel875 на 11 апр 2012 00:15, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 11 апр 2012 00:09

Важни три точки за Милан, постигнати с много проблеми в състава. Играчите на Алегри създадоха положение и половина, но успяха да вземат победата след ранния гол на Мунтари, дошъл след далечен удар. Добре се представиха Неста, Йепес, Мунтари и Ибрахимович. Абиати също направи много важно спасяване през второто полувреме. Играчите на Киево на два пъти бяха близо до изравнителен гол през първата част, но не сполучиха. През второто полувреме домакините не успяха да създадат почти нищо, освен силния удар, който Абиати парира. Майкъл Брадли ми хареса как игра и в двата мача срещу Милан. Ще ми бъде интересно да го видя в редиците на Алегри. Де Шилио започна плахо в началото, Неста се опитваше да му помага. В течение на мача започна да играе по-смело и по-добре. Към края се включи в атака и отправи хубав, силен удар. Със сигурност не по-лошо решение от неуспешните опити за центрирания и подавания, които прави Абате, когато наближи противниковото наказателно поле. Второто полувреме Ибрахимович се върна по-назад и това се отрази благоприятно на разиграванията в средата. Ел Шарауи също се включи добре. Не пестеше сили да бяга и пресира защитниците на Киево.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2012 00:17

milan199440barca написа:Важни три точки за Милан, постигнати с много проблеми в състава. Играчите на Алегри създадоха положение и половина, но успяха да вземат победата след ранния гол на Мунтари, дошъл след далечен удар. Добре се представиха Неста, Йепес, Мунтари и Ибрахимович. Абиати също направи много важно спасяване през второто полувреме. Играчите на Киево на два пъти бяха близо до изравнителен гол през първата част, но не сполучиха. През второто полувреме домакините не успяха да създадат почти нищо, освен силния удар, който Абиати парира. Майкъл Брадли ми хареса как игра и в двата мача срещу Милан. Ще ми бъде интересно да го видя в редиците на Алегри. Де Шилио започна плахо в началото, Неста се опитваше да му помага. В течение на мача започна да играе по-смело и по-добре. Към края се включи в атака и отправи хубав, силен удар. Със сигурност не по-лошо решение от неуспешните опити за центрирания и подавания, които прави Абате, когато наближи противниковото наказателно поле. Второто полувреме Ибрахимович се върна по-назад и това се отрази благоприятно на разиграванията в средата. Ел Шарауи също се включи добре. Не пестеше сили да бяга и пресира защитниците на Киево.

Няма какво да се критикуват момчетата. Това го казвам не на теб, а по принцип, който прави подобни анализи. Това е моментното състояние на тима. Очаквано познах резултата. Просто нямаше как да е другояче.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 11 апр 2012 00:50

daniel875 написа:Няма какво да се критикуват момчетата. Това го казвам не на теб, а по принцип, който прави подобни анализи. Това е моментното състояние на тима. Очаквано познах резултата. Просто нямаше как да е другояче.

Не цитирай, когато нямаш да казваш нещо конкретно на някой ;). Знам какво е състоянието на отбора и не критикувам, както не го правят и повечето възрастни фенове на Милан в този тежък за отбора момент. Има разлика между това да кажеш какво е станало по време на мача, как са се представили футболистите и критика. Сигурен съм, че я правиш. Както и да свърши борбата за титлата, това ще е един много противоречив сезон за Милан. И заради контузиите, и заради представянето в ШЛ, и заради липсата на победи в мачовете с челниците в Серия А.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 апр 2012 01:03

Аз лично съм доволен от победата и мачът се разви напълно според очакванията ми. Няма как с тези уникални кадрови проблеми да искаме повече. Браво на Мунтари за гола, направо си ни измъкна днес. Иначе, сторм, отдавна не се сърдя на писанията, човек няма смисъл да се дразни от нещо, за което е наясно, че не е факт и не е решаващо в борбата за титлата ;) Борба, чийто изход, до немалка степен, ще се реши след по - малко от 24 часа.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Милан”