maldin1 написа:Кой е казал, че вие сте виновни?storm написа:Хм.. Знаех си, че Ювентус е виновен заради контузиите в тима ...И пак от Ювентус са виновни, че ръководството на Милан не купиха заместници на някои от играчите.. Даже до колкото знам Марота е заплашил Галиани, че ако купят повече играчи ще го набие....![]()
Инак е вярно, че контузиите са доста в отбора от Милано, но те са шампиона и това не трябва да е оправдание за тях..
Колкото до мача.. Милан ще бие това е сигурно.. Но на мен ми е интересно дали Киево ще може да вкара два гола след дузпата, подобно на Фиорентина...
п.с acmilan.. не ми вземай на сериозно поста, единствено и само ти..Просто следващия път си представи, ако имате 13 контузени дали въобще щяхте да съберете група за мач.
Какво да си представи? "Ювентус" в последните години чак толкова проблеми не са имали. Между другото имам познати, които казваха преди време "Какви са тези инвалиди в "Милан"? И това се отнасяше най - вече за проблемите на Гатузо и Касано, но за съжаление такова нещо се случва, а и нещата, с които ги тъпчат спортистите, имат отражение рано или късно.
Най - радващата новина от днешната среща е завръщането на Дженаро. Това е една голяма победа на този неособено харесван от мен футболист. Просто за мен Гатузо никога не е бил футболист, но много хора има, които го обичат. Да е жив и здрав! Това мисля, че е най - важното.